pol
tabletki antykoncepcyjne a plastry
Kasia R.
Napisano 31 maj 2007 - 18:43
>>>>>>> Moja biżuteria :) <<<<<<<
Napisano 03 czerwiec 2007 - 15:50
Odpowiadając na Twoje pytanie, faktycznie tabletki wychodzą taniej niż plasterki.
Różnicy w skuteczności nie ma, a to co z nich wybierzesz zależy w dużej mierze od Ciebie samej, czy masz kłopoty z pamiętaniem o tabletce czy też nie.
Ja osobiście stosuję kilka ładnych lat tabletki, chętnie jednak zobaczyłabym jak działają plasterki, ale w moim przypadku nie jest to możliwe, gdyż tabsy stosuję głównie w celach zdrowotnych.
Sama więc musisz podjąć decyzję
Zwróć uwagę na koszty oraz na fakt, że stosując plasterki jest większe prawdopodobieństwo, że zobaczą to obcy ludzie. Dla mnie to żaden wstyd ani nic dziwnego, ale różni się zdarzają.
,,Jest rzeczą równie rozsądną ukazać jakiś rodzaj uwięzienia przez inny, jak ukazać coć, co istnieje rzeczywiście, przez coś innego, co nie istnieje"

Galeria =)
Cofnąć czas....
On zaczepia się o kant miednicy jej...
Kasia R.
Napisano 15 czerwiec 2007 - 13:10
Co do ceny to jak 60zł na miesiąc nie jest jakąś straszną sumą i tak puki nie urzywamy plasterków koszty są podobne opakowanie durex 12 szt to koszt około 30zł przy średnim zurzyciu oznacza to jakieś 2 pudełka miesięcznie, czasem kochamy się trochę rzadziej ale koszta rosną co jakiś czas bo trzeba uzupełnić zapas globulek które też do najtańszych nie należą
Użytkownik Theogonia edytował ten post 15 czerwiec 2007 - 13:14
Napisano 16 czerwiec 2007 - 00:42
Co do plastrów - po pierwsze cena zbytnio mnie nie zadowala, jednak sa dwa razy droższe od moich aktualnych pigułek, po drugie czułabym niepewność na psychice jezeli ten cały plasterek po niecałym tygodniu zaczalby mi sie odklejać...
Jest to kwestia wyboru i opnii lekarza - osobiście wolę pigułki.
Użytkownik Agressiva edytował ten post 16 czerwiec 2007 - 00:43
Napisano 19 czerwiec 2007 - 21:14
to tak jakby przez tydzień nosić ten sam stanik...nikt nie widzi ale czuje sie dyskomfort...
ja tabletek używam tez w celu zdrowotnym wiec plastry odpadają (ale jakoś nie ubolewam z tego powodu)
i w moim przypadku plastry nie byłyby duzo drozsze bo tabletki mam za niecałe 50zł
po nich nie tyje sie tak jak po tych tańszych wiec wole wydawać więcej kasy na tabletki niż co miesiąc kupować nowe (coraz większe) spodnie
Napisano 20 czerwiec 2007 - 21:26
Użytkownik Theogonia dnia 20.06.2007, 08:18 napisał
ja do niedawna stosowałam tabletki Diane i po nich utyłam dlatego specjalnie zmeiniłam tabletki
oczywiste jest ze nie kazda kobieta po nich tyje ale jednak niektorym sie zdarza i niestety ja do nich naleze
Napisano 21 czerwiec 2007 - 08:32
niektóre dziewczyny mają obsesję że jak przytyją 1kg to cały świat się wali więc prosiłbym o jakieś konkretniejsze info, chyba że nie chcesz o tym mówić to rozumiem
a te nowe tabletki już nie wpływają?
Kasia R.
Napisano 24 czerwiec 2007 - 22:44
Użytkownik Theogonia dnia 21.06.2007, 09:32 napisał
nie wiem czy 5kg czy 10kg bo sie nie wazyłam ale to wicac po ciele
rośnie biust, boczki coraz bardziej odstaja itd
sylwetki idealnej nie mam wiec to nie jest zauwazalne:P
mam bawet trudnosci ze stwierdzeniem czy inni ludzie przytyli czy schudli a podobno to widac "gołym okiem"
ale gdy powoli musiałąm kupowac coraz wieksze staniki bo ze starych "wypływałam" a boczki stały sie bardziej widoczne trzeba było cos zmienic...
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- tabletki czy plastry antykoncepcyjne
- plastry antykoncepcyjne czy tabletki
- plastry czy tabletki antykoncepcyjne
- tabletki antykoncepcyjne czy plastry
- plastry antykoncepcyjne a tabletki
- tabletki antykoncepcyjne a plastry
- antykoncepcja plastry czy tabletki
- plastry a tabletki antykoncepcyjne
- tabletki a plastry antykoncepcyjne
- plastry antykoncepcyjne forum
Ostatnie frazy z tematu
- tania i dobra antykoncepcja w plastrach
- plastry antykoncepcyjne czy tabletki ?
- tabletki antykoncepcyjne czy plastry
- plastry czy pigułka
- plastry antykoncepcyjne forum
- ile kosztuja najtansze plastry antykoncepcyjne
- plastry czy tabletki antykoncepcyjne
- tabletki antykoncepcyjne a plastry
- tabletki antykoncepcyjne plastry
- TABLETKI I PLASTRY ANTYKONCEPCYJNE
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych