Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Co sądzicie o koszykówce ?

34 odpowiedzi w tym temacie

#21 Daros23

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2023 postów

Napisano 19 kwiecień 2009 - 18:00

moim zdaniem dobrze sie zapowiada. ma warunki, niech nabierze troche doswiadczenia i powinien grac na stale w pierwszej piatce, niekoniecznie w Orlando

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#22 Domcia2252

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 17 maj 2010 - 20:58

Ja przedewszystkim lubię koszykówkę bo jest bardziej widowiskowa od innych sportów.Na boisku podczas meczu dużo sie dzieje :))jest wiele emocji i wgl :)) TO bardzo fajny sport ;)

#23 mvp

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 10 czerwiec 2010 - 14:42

emocje związane z NBA udzielają się każdemu kibicowi. zdarzają się nawet 3dogrywkowe mecze. dużo się dzieje, zawsze. cały czas trzeba biegać, pracować. dlatego lubię koszykówkę, przede wszystkim NBA

#24 bone1906

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 141 postów

Napisano 29 lipiec 2010 - 09:43

A co sądzicie o polskiej koszykówce? Dla mnie stoi na gorszym poziomie, niż piłka nożna. Nie chodzi mi o grę naszych reprezentacji i klubów, tylko o zaplecze i trenowanie młodzieży. Mam dwóch kolegów, grali obaj w Cracovii, i przykro przyznać, że klub, któremu kibicuje, ma tak słaby sztab szkoleniowy. Obaj moi koledzy zrezygnowali, bo nie mieli warunków do trenowania, klub zalegał z wypłatami (śmiesznymi i tak), trenerzy handlowali na lewo ciuchami. Jeden z nich był wcześniej w Wiśle i tam też nie było super, trenerzy sadyści, sprzęt słaby i ogólnie zero perspektyw. Jak wy na to patrzycie?

#25 Troll

obcesowy

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 10053 postów

Napisano 29 lipiec 2010 - 09:58

jak widze mecze na sali gimnastycznej pooblepianej reklamami a w nazwie zespolow jest jakis zaklad miesny to mi sie odechcewa..

jeno NBA BB)

"Są rzeczy na niebie i ziemi, o których nie śniło się waszym filozofom"

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#26 gochau

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 10 październik 2010 - 15:34

koszykowka super sport tylko do czasu przetrenowania... jak to trener moze odebrac czlowiekowi wszystkie checi do tego sportu ktorym kiedys tak sie jarało.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#27 ollka44

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 01 listopad 2010 - 13:12

Co jakiś czas lubię pograć w kosza z znajomymi Ostatnio miałam okazję porozmawiać z znanym koszykarzem Marcinem Gortat na portalu gwiazdyonline.pl ! Widać ze koleś kocha ten sport

#28 Daniel10_15

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 05 listopad 2010 - 14:02

Ja osobiście bardzo lubie grać w koszykówkę i oglądać ją w telewizji (a w szczególności NBA), ale dużo bardziej podoba mi się streetball, gdyż wykonują oni tam bardzo ciekawe triki, zabronione w koszykówce...

#29 Oskarr#14

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 09 listopad 2010 - 10:51

Ja zawsze sie stawie za koszykowką kocham ten sport.Uwielbiam oglądac rozne ligi a szczegolnie NBA POlacy no jak by sie postarali to moze nawet na podium by staneli ale jak widze jak oni grają to masakra :(

#30 animal09

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 08 luty 2011 - 14:41

koszykówka to zaje....ty sport ;)....polecam każdemu tę dyscyplinę...bardzo kształtuje charakter i uczy pracy w zespole zresztą jak większość gier zespołowych;)...koszykówka to bardzo dynamiczna i widowiskowa gra...zapraszam na mojego bloga dopiero z nim startuje ale na pewno znajdziecie w nim kilka fajnych postów...niedługo wrzucę troche o streetballu także zapraszam zainteresowanych;)..miloscikoszykowka.blogspot.com

#31 Extremous

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 18 maj 2011 - 09:35

Siemano! Moim zdaniem koszykówka to najbardziej ekscytujący sport na świecie!!! Sam gram w klubie i idzie mi nawet dobrze ;] A wy co sądzicie o koszu?

#32 Timorol

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 31 maj 2011 - 15:49

Dla mnie koszykówka to fajna gra zespołowa, w której trzeba trochę myśleć przy podaniach i mieć dobrego, wyćwiczonego cela. W szkole gram tylko na wu-efie, nie zbyt często, ale uznaję ją za fajną rozrywkę.
Strasznie podziwiam NBA. Ja się zastanawiam, czemu oni tak tam skaczą i robią wsady, a w Polskiej lidze ledwo nogę odrywają.

#33 hlep

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 31 maj 2011 - 20:09

Wyświetl postUżytkownik Extremous dnia 18 maj 2011 - 09:35 napisał

Siemano! Moim zdaniem koszykówka to najbardziej ekscytujący sport na świecie!!! Sam gram w klubie i idzie mi nawet dobrze ;] A wy co sądzicie o koszu?
Siema;D sądze tak samo jak ty i też gram w klubie, mam nadzieje,że coś z tego w przyszłości będzie!!! bo bardzo poświęcam się temu sportowi i nigdy mi się on nie nudzi.

#34 Extremous

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 01 czerwiec 2011 - 09:04

Wyświetl postUżytkownik Gabi)':)' dnia 07 wrzesień 2008 - 19:56 napisał

kocham to koszykówka mogła bym grać całymi dniami..
nie wiem czego ale akurat wolę bardziej koszykówkę od siatkówki czy tam ręcznej..

Wyświetl postUżytkownik hlep dnia 31 maj 2011 - 20:09 napisał

Siema;D sądze tak samo jak ty i też gram w klubie, mam nadzieje,że coś z tego w przyszłości będzie!!! bo bardzo poświęcam się temu sportowi i nigdy mi się on nie nudzi.
Ja tez duzo poswiecam koszykowce, ciezko pracuje kazdego dnia. W jaki klubie grasz, ja w WKK Wroclaw? Obysmy sie spotkali kiedys na meczu, powodzenia w koszu :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#35 katja22

...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2238 postów

Napisano 25 październik 2011 - 10:57

Koszykówka świetna sprawa. Ja, podobnie jak Gabi, zawsze wolałam kosza od siatki czy ręcznej. Niestety pani od w-f zupełnie odwrotnie :P
Fajny sport! Brakuje mi tego :)

Dołączona grafika

Chociaż raz spróbuj wyolbrzymić szczęście zamiast problemu...

http://pomozpotrzebujacym.prv.pl/
http://jednoklikniecie.pl/
http://www.pustamiska.pl/index.php

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych