Sterydy, odżywki itp.- warto?
Napisano 09 maj 2005 - 15:45
Kasia R.
Napisano 09 maj 2005 - 15:48

"Comme un oiseau sans ailes
Je vole vers le ciel
Mais j' sais qu'la vie est belle ...''
Napisano 09 maj 2005 - 15:58
Arms Akchemy
Napisano 09 maj 2005 - 16:44
Napisano 09 maj 2005 - 18:33
Kasia R.
Napisano 09 maj 2005 - 18:37
Napisano 10 maj 2005 - 14:58
A Odzywki... Ludzie mylicie pojecia steryd to nie jest odzywka, i odzywka to nie steryd skąd wogóle takie przekonanie??? Jak widze tytuł tematu gdzie jest to brane do jednego worka to po prostu krew mnie zalewa. Odzywka jest to produkt zazwyczaj wysoko białkowy (zwykle 35% białka, 60% weglowodanów i witaminy tak W I T A M I N Y które traci sportowiec podczas intesywnego wysiłku) i nie ma on nic do sterydów to zupełnie dwie rózne rzeczy, steryd napompowuje, ale odzywka pomaga w przyroscie masy POMAGA, a nie powoduje i bez odpowiedniego treningu i diety nic nie da. Ludzie zanim zaczniecie wogóle taki temat zastanówcie sie czy wy wogóle wiecie co to jest odzywka a co to jest steryd!!!
A odzywki dla mnie nie, bo nie stac mnie, ale i tak bym raczej nie uzywał. Denerwuje mnie tylko ze mylicie pojecia co poniektórzy
Napisano 11 maj 2005 - 13:10
Czyjś tam qmpel był agresywny? No zwiększony poziom testosteronu wywołuje takiereakcje. Ale to tylko w czasie tzw. cyklu czyli góra 2 miesiecznego okresu przyjmowania leku po którym następuja duża przerwa (znaczy się tak powinno być).
Inną sprawą jest że jeżeli ktoś bierze sterydy siedząc w domku, płaszcząc :cenzura:e i żłopiąc browary to tylok ryje sobie banie i faktycznie chodzi podpompowany. Używanie sterydów nie jest łatwe! Wszytko musi być idealnie dobrane. Trzeba ćwiczyć, nawet więcej niż normalnie! Sterydy to tylko pomocnik, potężny aczkolwiek nie jest on środkiem do celu samym w sobie...
Popatrzcie cfaniaki na sportowców. Pięknie umięśnionych i takich tam innych. WSzyscy bez wyjątku używali sterydów. Ale odpowiednio i z głową. I jakie są efekty? WSPANIAŁE
Napisano 11 maj 2005 - 14:58
np. Creatyna to nie jest steryd tylko on ci pomaga rozwinąć się, ale rególarnie muszisz ćwiczyć
:hyhy: :hyhy: :wstyd: Ale głownie jestem zeby nie brać tego GÓWNA
na dachu niż w
domu pełnym z zamę"tu "
Napisano 11 maj 2005 - 15:51
Napisano 11 maj 2005 - 16:09
Imk napisał:
A Odzywki... Ludzie mylicie pojecia steryd to nie jest odzywka, i odzywka to nie steryd skąd wogóle takie przekonanie??? Jak widze tytuł tematu gdzie jest to brane do jednego worka to po prostu krew mnie zalewa. Odzywka jest to produkt zazwyczaj wysoko białkowy (zwykle 35% białka, 60% weglowodanów i witaminy tak W I T A M I N Y które traci sportowiec podczas intesywnego wysiłku) i nie ma on nic do sterydów to zupełnie dwie rózne rzeczy, steryd napompowuje, ale odzywka pomaga w przyroscie masy POMAGA, a nie powoduje i bez odpowiedniego treningu i diety nic nie da. Ludzie zanim zaczniecie wogóle taki temat zastanówcie sie czy wy wogóle wiecie co to jest odzywka a co to jest steryd!!!
A odzywki dla mnie nie, bo nie stac mnie, ale i tak bym raczej nie uzywał. Denerwuje mnie tylko ze mylicie pojecia co poniektórzy
Po pierwsze to nie biore wszystkiego do jednego worka!
W temacie jest to po przecinku (nie jest napisane sterydy=odżywki) co dla mnie oznacza- co sądzicie o sterydach ,odżywkach....
Chcialam poznac wasze osobne zdania- co jedni sądzą o odżywkach, a inni o sterydach. Po drugie- orientuje sie troszke w tych sprawach - mam brata
Napisano 11 maj 2005 - 21:37
Napisano 12 maj 2005 - 11:25
Napisano 12 maj 2005 - 12:19
Napisano 12 maj 2005 - 13:28
Imk napisał:
nie wiem, nigdy nie brałem, ale posłużyłem się kolegą który to bierze :wstyd: :wstyd:
na dachu niż w
domu pełnym z zamę"tu "
Napisano 12 maj 2005 - 15:57
Cytat
Cytat
Kwasniewski nie jest głową panstwa ale prezydentem.... przeciez to jedno i to samo, o co sie czepiasz Ralf? Przeciez napisałem ze ładuje miesnie wodą czy jak wolisz nawadnia dla mnie to prawie to samo, ale jak konczy sie cwiczyc to woda schodzi, czyli traci nawodnienie miesien pozornie sie zmniejsza. O czym napisałes "chwilowo nawadnia" czy jakos tak. O co sie czepiasz napisałem to samo co Ty tylko innymi słowy
#17 Guest_Killerr_*
Napisano 12 maj 2005 - 16:25
Napisano 12 maj 2005 - 20:23
Killerr napisał:
racja :hyhy:
na dachu niż w
domu pełnym z zamę"tu "
Napisano 12 maj 2005 - 20:33
Killerr napisał:
POMIERAM kolege w 99% bo ta dyskusja jest troche bezsensowna! 1% daje nam pogląd na to ilu ludzi nie ma pojęcia o tym o czym mówi...
Killerr co do twojej wypowiedzi co do sterydów to się z nią zgadzam
Kasia R.
#20 Guest_Killerr_*
Napisano 13 maj 2005 - 10:40
Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
- anapolon
- kuracja winstrol deca testosteron
- jakie najlepiej zażywać sterydy na przyrost masy mięśniowej?
- jak najszybciej zrzucic brzuch
- skuteczne środki na przybranie masy
- co najlepiej brac po testosteronie
- metanabol ruski opinie
- odpowiednik metanabolu bez recepty
- debre i mocne zestawy sterydowe
- odżywki sterydowe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych