Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Praca za granicą - dla młodzieży - poszukuje!

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 power88

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 06 maj 2007 - 13:36

Witam. Jestem za raz po szkole średniej, pisze obecnie mature...bardzo bym chciał na sezon od czerwca do końca sierpnia wyjechać do pracy za granicę na zbiory itp .Ale w tym jest problem że na serwisach typu: www..... oferty dają pośrednictwa pracy który "żywcem" chcą wyłudzić kasę...a mój urząd pracy jak zwykle " BRAK OFERT". Może któś z forum jezdzi za granicą i mogłby bez żadnych tam przekręctw załatawić robotę ? Moje gg : 4137078

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 ar2r

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 78 postów

Napisano 21 maj 2007 - 22:38

powiem ci ze nie warto ryzykowac. lepiej rozejrzyj sie w miejscu zamieszkania. jestesm w podobnej sytuacji jak ty i juz kombinuje na wszelkie mozliwe sposoby i pare ciekawych opcji mam. wyjazd za granice... moze zarobisz wiecej, ale odejmij zakwaterowanie, jedzenie, spartanskie warunki, syf, szit, mozliwosc walka i setki innych powodow dla ktorych nie warto jechac... pozdrawiam
bez lansu tutaj ziom przestajesz istnieć :)

gg 8905035

#3 siViero

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 15 postów

Napisano 22 maj 2007 - 19:16

Czemu odrazu ryzykować, wiadomo niebezpieczne jest szukanie pracy na "ślepo"
Zaplać 200 zł i wyjedź lub prawie za darmo... Moja mama i koledzy jezdza juz od 4 lat do Włoch na truskawki polowa kwietnia do końca maja, lub na sadzonki połowa sierpnia do połowy wrzesnia. Jest to w we wsi Raldon. Właściciel jest bardzo miły a pozatym dosc wysokie zarobki okolo 1000 Euro po takim miesiacu i 2 tygodniach... Lecz wymagana jest dokładnosc i panuje tam zerowa tolerancja dla alkoholu...

Pozdro wiec próbuj, ale nie szukaj tego w gazetach tylko po pewnych znajomych i rodzinie :)

#4 ar2r

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 78 postów

Napisano 22 maj 2007 - 21:27

ktos tu w temacie wyzej napisal ze pojechal na szparagi, a skonczyl na zbieraniu swinskiego :cenzura:, wiec lepiej sie zastanow :D :D :D
bez lansu tutaj ziom przestajesz istnieć :)

gg 8905035

#5 Kocurekola

Czarna Mamba

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3193 postów

Napisano 03 czerwiec 2007 - 15:18

Hmm ja jestem aktualnie za granica, bo podobnie jak Ty napisałam juz maturę i zaraz po wyjechałam.
Dużo zależy gdzie chcesz pracować, tzn w jakim kraju i co potrafisz robić.
Załatwić to nie załatwię, bo nie mam tu takich znajomości :) Ale mogę pokazać Ci ciekawą stronkę, o pracy w Irlandii z której sama korzystam, bo jestem właśnie w Irlandii i w tym tygodniu zacznę pracę, prawdopodobnie jako shop assistant :) Ale jesli tego nie dostane w tym tygodniu to będę sprzątać w apartamentach a w międzyczasie szukać dalej jakiegoś sklepu.
http://www.ogloszeni...a.ie/Dam,5.html
Sprawdzaj kilka razy w ciągu dnia bo im świeższe ogłoszenie tym lepiej a dodawane sa dosłownie co chwilę.
MiŁoŚć JeSt jAk WiATr... niE WiDziSz jEj, aLe CzUjeSz.

,,Jest rzeczą równie rozsądną ukazać jakiś rodzaj uwięzienia przez inny, jak ukazać coć, co istnieje rzeczywiście, przez coś innego, co nie istnieje"

Dołączona grafika

Galeria =)

Cofnąć czas....
On zaczepia się o kant miednicy jej...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 jenndor

I need some fine wine and you, you need to be nicer...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1103 postów

Napisano 08 czerwiec 2007 - 02:02

proponuje poszukać na zagranicznych stronach z ogłoszeniami.
wpisz w Google i poszukaj

podaję link:
http://www.praca.etu.pl/
wybierz kraj, wyświetli się strona o nim i zagraniczne strony z ogłoszeniami ;)
Dołączona grafika
........................
Dołączona grafika
........................

#7 kastaa

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 73 postów

Napisano 13 czerwiec 2007 - 23:25

Praca? Ale po co.

Nie lepiej prowadzić pasożytnictwo na rodzicach oraz dziadkach, którym zwłaszcza w okresie letnim aktywuje się moduł chojności?:)

#8 papa8787

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 241 postów

Napisano 14 czerwiec 2007 - 03:09

Wyświetl postUżytkownik kastaa dnia 14.06.2007, 00:25 napisał

Nie lepiej prowadzić pasożytnictwo na rodzicach oraz dziadkach
Bedzie Ci milo, jesli twoje dzieci beda mialy podobne nastawienie w przyszlosci??

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#9 paulina__17

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 16 wrzesień 2008 - 22:43

Witam wszystkich!
Jesli macie problemy i chcecie anonimowo o nich pogadac nie koniecznie na forum napiszcie do mnie na

gg 12407401

lub piszcie na moim forum

http://mymlodziez.myforum.pl/index.php

chetnie porozmawiam, doradze, czy pociesze,,jestem przyszlym psychologiem ,pozdrawiam Paulina!
:D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych