Jak było gdy poraz pierwszy się KOCHALIŚCIE?
Napisano 13 maj 2007 - 10:12
Kasia R.
Napisano 21 maj 2007 - 20:27
no ale ja miałam 19,5 latek a On byl rok starszy..Byliśmy ze sobą wówczas już 1,5 roku i zrobilismy to na domku nad jeziorem .Bya milosc miedzy nami.
A jak było bez żadnych rewelacji....czyli zero krwi , ból? znikomy, przyjemność...raczej nie. Myślę ze bardziej bylam zestresowana tym co sie dzieje niz tym ze mam sie oddac chwili. Tym samym zero orgazmu. A zabezpieczenie ...tabletki antykoncepcyjne
Diane 35. Nie zaluje tego ze bylo to w tym czasie i z ta osoba mimo iz juz nie jestesmy razem.
Napisano 28 maj 2007 - 17:55
Teraz po czasie uważam, że lepiej byłoby poczekać na tą osóbkę i z nią przeżyć ten pierwszy raz.
Użytkownik Dona21 edytował ten post 28 maj 2007 - 17:58
Kasia R.
Napisano 04 lipiec 2007 - 19:28
Użytkownik jelonek dnia 26.04.2007, 22:13 napisał
"Nawet nie znasz mnie,
a może i znasz, ale nie do końca..."
"Bo tyle siebie znam, ile z ust twych usłyszę, ile obliczę sam z czarnych plam życiorysu
Bo tyle siebie znam, ile z oczu twych wypatrzeć zdołam, ile zrozumiem szeptów pod stołem"
"Że kochać to zgodzić się na cierpienie, śmierć sobie samemu, aby żyć i ożywiać, ponieważ tylko ten, kto może bez bólu zapomnieć o sobie dla drugiego, może wyrzec się życia dla siebie tak, żeby nie umarło w nim cokolwiek z niego."
"Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna"
"Nie chciałabym dołączyć do grona tych, które się pasą tylko słów wspomnieniem..."
Napisano 05 lipiec 2007 - 09:14
Użytkownik Zocha edytował ten post 05 lipiec 2007 - 09:16
Napisano 11 lipiec 2007 - 10:32
Wiekszosc dziewczyn pisze ze przyjemnosc znikoma, ze pierwszy raz to zawsze bez orgazmu tak dretwo, sztywno. a wcale nieprawda! ja ciesze sie niesamowicie bo az 2 razy odleciałam.... Jemu tez było baaaardzo dobrze.
Napisano 26 sierpień 2007 - 11:55
Użytkownik Dzimka dnia 11.07.2007, 11:32 napisał
Wiekszosc dziewczyn pisze ze przyjemnosc znikoma, ze pierwszy raz to zawsze bez orgazmu tak dretwo, sztywno. a wcale nieprawda! ja ciesze sie niesamowicie bo az 2 razy odleciałam.... Jemu tez było baaaardzo dobrze.
Ale on to chyba doświadczony, co?
Napisano 26 sierpień 2007 - 20:29
* strach- no wiadomo jak każdy, ale staralam się jakoś go przezwyciężyć więc nie było źle
* wpadka- nie było
* jakiego zabezpieczenia używaliście- na początku beż niczego, potem prezerwatywa
* jaka atmosfera panowała-było przyjemnie u mnie w domu sami nikt nam nie przeszkadzał w tle leciała muzyczka...
* i czy najważniejsze czy była między wami MIŁOŚĆ- tak kochaliśmy sie bardzo mocno
Może bólu nie czułam ale z pierwszego razu z tego co wiem nie ma przyjemności ani orgazmu... Ale to tylko słyszałam
Użytkownik Zocha edytował ten post 26 sierpień 2007 - 20:30
Napisano 26 sierpień 2007 - 20:32
Nie było żadnego orgazmu
-- Henryk Sienkiewicz
Jeśli opieramy się naszym namiętnościom, to raczej dzięki ich słabościom, niż naszej sile.
-- Francois de La Rochefoucauld
Trzeba marzyć tak, jakby się miało żyć całą wieczność i żyć tak, jakby się miało umrzeć jutro.
-- James Dean
Maryhuana
Napisano 02 wrzesień 2007 - 20:11
az ktoregos razu jak bylismy u niego i siedzielismy przed tv
powiedzialma ze mam ochote na pierwszy raz i to zrobilismy.
bylo namietnie ale niezbyt super, ani wyjatkowo. nic nie bolalo ani zadnej krwi.
nie czulam roznicy miedzy "po" ani "przed"
dopiero potem zaczelismy szalec.. nowe pozy, miejsca, pomysly, gadzety
seks stal sie super i potrafimy dojsc w tym samym momencie - bomba!!
ogolnie nie zaluje 1 razu bo nie mam zlych wspomnien.
a co do dziewczyn ktore pisza ze u dziewczyny ciezko o czesty orgazm - mala rada:
troche wyobrazni, szalenstwa i bedzie gwarantowany!
po prostu trzeba byc na luzie i nie myslec "ja chce miec"
no i odpadaja przede wszystkim te same monotonne pozy i miejsca....
Napisano 03 wrzesień 2007 - 19:42
Użytkownik Puma1727 dnia 26.04.2007, 21:44 napisał
Jak było gdy poraz pierwszy się KOCHALIŚCIE???
* Ból,?
* krew,?
* strach,?
* wpadka?
* jakiego zabezpieczenia używaliście???
* jaka atmosfera panowała?
* i czy najważniejsze czy była między wami MIŁOŚĆ???
OPISUJCIE WSZYSTKO ZWIĄZANE Z WASZYM PIERWSZYM RAZEM
Dziewczyn gdy poraz pierwszy się kochliście miałyście z tego jakąś przyjemność (chodzi mi o orgazm albo cos w tym stylu)????
Wiec tak: było beznadziejnie!!!!!!!! Pewnie dlatego, że mialam przypadkowego partnera (tak tak, wiem- głupota) i żałuje tego do dziś.
Chłopak był ode mnie 7 lat starszy i cóż... był doświadczony, że nie powiedziałam mu, że to będzie mój pierwszy raz i cholernie bolało.
Żałuję do dziś. Tyle. Oczywiście w tych okolicznościach o jakiejkolwiek przyjemności nie było mowy.
Napisano 18 wrzesień 2007 - 12:05
to sie stalo kiedy pojechalam do niego na 3 dni, pierwszej nocy robilismy to na sucho chyba z 6 razy, bo powiedzial ze moj prawdziwy pierwszy raz nie powiniem byc na lozku jego rodzicow (z szacunku do mnie i jego rodzicow). nastepna dzien i noc spedzilismy nad morzem, ale on nie mogl!!! wyobrazacie sobie?? powiedzial mi ze zbyt go wymeczylam poprzedniej nocy. plakalam jak bobr, pozniej sie smialam i znowu plakalam. wiem ze tak czasem jest, ale dlaczego musialo mu sie to trafic akurat przed moim pierwszym razem. on byl wsciekly i zarzucal sobie, ze dalismy za duzo czadu poprzedniej nocy.
zrobilismy to nastepnej nocy - w lozku jego rodzicow. calowalismy sie, piescilismy sie i w pewnym momencie powiedzial do mnie: "isc po prezerwatywy?" a ja bez chwili wahania "tak". ach te hormony
niczego nie zaluje
sprawy "techniczne": byl bardzo delikatny, bolalo kiedy wchodzil, ale nie az tak bardzo jak sobie wyobrazalam. kiedy juz tam byl
zaluje ze nie zrobilam z nim tego jeszcze raz tej samej nocy (troche sie balam, sama nie wiem czego - moj blad
oj bedzie sie dzialo:D:D:D
"Jeżeli ktoś nie kocha cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha cię on z całego serca i ponad siły." Gabriel García Márquez
"Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, bo łatwiej przychodzi im patrzenie niż myślenie" ;)
#57 Guest_Mia_*
Napisano 18 wrzesień 2007 - 12:14
Ja straciłąm dziewidztwo późno ,bo miałam 21 lat. nie dlatego ze okazji nie było...oj były...bałam się bólu.
ból w sumie był do zniesienia, ale szczerze powiedziawszy chłopak nie bardzo wiedział jak sie do ntego zabrac.
zadzwonił do bardziej doswiadczonego kumpla
no i jakos poszło. pierwszy raz nie był mistrzowski i nie było fajerwerków, za to teraz... założyłam temat "zbyt głośno' wiec to chyba mówi samo za siebie
Napisano 18 wrzesień 2007 - 14:24
Użytkownik Zmijka dnia 18.09.2007, 13:05 napisał
Na sucho? Tzn. Jak?
Użytkownik Zmijka dnia 18.09.2007, 13:05 napisał
Ja bym tak nie mógł. Nie czułbym się w czyimś łóżku... Rodziców czy rodzeństwa.. Tylko moje, albo mojej partnerki!
Napisano 18 wrzesień 2007 - 15:40
* krew,?
* strach,?
* wpadka?
* nie bylo
* nie bylo
* nie bylo
* nie (na szczescie...)
* prezerwatywy
* atmosfera... nie bardzo - zrobilismy to na imprezie w toalecie
* TAK
nadal jestesmy razem.
Napisano 18 wrzesień 2007 - 15:56
* krew,?
* strach,?
* wpadka?
Był lekki ból, ale szybko minął. Nie było ani krwi, ani strachu, ani wpadki!
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych