kosmetyki do w³osów
Rozpoczêty przez cud_kobieta, 11 kwi 2007 19:50
26 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 12 kwiecieñ 2007 - 23:21

swego czasu uzywalamgumy do wlosow z Joanny,ale tej zoltej,bo wg mnie jest lepsza 
lakier - tylko Palette
z tego rodzaju kosmetykow to tyle
lakier - tylko Palette
z tego rodzaju kosmetykow to tyle
Napisano 15 kwiecieñ 2007 - 11:00
zelu z nivei nie uzywalam, w ogole nie uzywam zelu 
jesli chodzi o odzywke , to zamawiam u fryzjerki,
jest to odzywka z Indoli, swietna,bo z jedwabiem, wlosy sa mile w dotyku, lsniace i ladnie sie ukladaja.
Bardzo czesto prostuje wlosy, wiec gdy je wyprostuje, uzywam kremu z Joanny,
wtedy nie sa one takie 'suche' w dotyku, tylko lsniace (;
jesli chodzi o odzywke , to zamawiam u fryzjerki,
jest to odzywka z Indoli, swietna,bo z jedwabiem, wlosy sa mile w dotyku, lsniace i ladnie sie ukladaja.
Bardzo czesto prostuje wlosy, wiec gdy je wyprostuje, uzywam kremu z Joanny,
wtedy nie sa one takie 'suche' w dotyku, tylko lsniace (;
Nigdy nie pozwól, aby ci kto¶ wmówi³,
¿e nie mo¿esz czego¶ zrobiæ
Je¶li masz marzenie, musisz je chroniæ.
Ludzie nie potrafi± sami czego¶ zrobiæ,
wiêc mówi±, ¿e ty te¿ nie mo¿esz.
Je¶li czego¶ chcesz,
to zdob±d¼ to. Kropka.
Je¶li czego¶ chcesz,
to zdob±d¼ to. Kropka.
Kasia R.
Napisano 15 kwiecieñ 2007 - 11:34
motylek99
a co to za krem?? i ile kosztuje?? bo ja tez czesto prostuje wloski, moja prostownica nie jest z tych najdrozszych,wiec potem mam takie siano
a co to za krem?? i ile kosztuje?? bo ja tez czesto prostuje wloski, moja prostownica nie jest z tych najdrozszych,wiec potem mam takie siano
Napisano 15 kwiecieñ 2007 - 11:43
jest to krem z Joanny, pisze na nim 'fliud jedwabisty dotyk, super polysk i gladkosc, ekstrajedwabistosc'
niby fluid, ale ma wlasciwosci kremu
jest to niebieska tubka, kosztuje 6,90zl
a bierze sie go odrobine, bo to jedwab, a wloski sa lsniace i gladkie i takie mile w dotyku
polecam, naprawde.
i jest jeszcze z Joanny fluid , ale nie po prostowaniu wlosow, tylko do prostowania, jest on wiekszy, te z go mam, ale mi strasznie brudzi prostownice ;p
Jednak bardziej polecam te krem.
niby fluid, ale ma wlasciwosci kremu
jest to niebieska tubka, kosztuje 6,90zl
a bierze sie go odrobine, bo to jedwab, a wloski sa lsniace i gladkie i takie mile w dotyku
polecam, naprawde.
i jest jeszcze z Joanny fluid , ale nie po prostowaniu wlosow, tylko do prostowania, jest on wiekszy, te z go mam, ale mi strasznie brudzi prostownice ;p
Jednak bardziej polecam te krem.
Je¶li czego¶ chcesz,
to zdob±d¼ to. Kropka.
Je¶li czego¶ chcesz,
to zdob±d¼ to. Kropka.
Napisano 15 kwiecieñ 2007 - 13:15
motylek99
chyba zainwestuje
mialam kiedys jakis jedwab,kupiony w sklepie fryzjerskim,taki w srebnej buteleczce,tez byl fajny po prostowaniu.
z kolei teraz mam jeszcze jedwab do wlosow (uzywa sie go na mokre) z Glis Kura,ale poniewaz uzywam go juz jakis czas,to wlosy sie przyzyczaily i nie daje tak fajnego efektu jak na poczatku
chyba zainwestuje
mialam kiedys jakis jedwab,kupiony w sklepie fryzjerskim,taki w srebnej buteleczce,tez byl fajny po prostowaniu.
z kolei teraz mam jeszcze jedwab do wlosow (uzywa sie go na mokre) z Glis Kura,ale poniewaz uzywam go juz jakis czas,to wlosy sie przyzyczaily i nie daje tak fajnego efektu jak na poczatku
Napisano 15 kwiecieñ 2007 - 15:22
w³osy krótkie ....hm kiedy to by³o
wiec polecam wosk bodajze z joanny. w³osy sie dobrze uk³adaj±,gumê w z³otym opakowaniu badz w niebieskim tez z joanny, paste z avonu taka jasna, w tubce(bardzo dobra), ¿el te¿ jakis u¿ywa³am ale jak on sie nazywa³...nie pamiêtam
jedwab, pianka, lakier z biosilk. ale to u¿ywam teraz;)bardzo dobre kosmetyki ale nie mozna przesadzaæ i nie codziennie.
wiec polecam wosk bodajze z joanny. w³osy sie dobrze uk³adaj±,gumê w z³otym opakowaniu badz w niebieskim tez z joanny, paste z avonu taka jasna, w tubce(bardzo dobra), ¿el te¿ jakis u¿ywa³am ale jak on sie nazywa³...nie pamiêtam
jedwab, pianka, lakier z biosilk. ale to u¿ywam teraz;)bardzo dobre kosmetyki ale nie mozna przesadzaæ i nie codziennie.
Napisano 16 kwiecieñ 2007 - 11:28
Cytat
motylek99
chyba zainwestuje
chyba zainwestuje
no tak, niestety wlosy sie przyzwczaja,ale to nie jest az tak duza tubka , wiec sie spokojnie, nie przyzwczaja ;p
polecam, naprawde
Je¶li czego¶ chcesz,
to zdob±d¼ to. Kropka.
Je¶li czego¶ chcesz,
to zdob±d¼ to. Kropka.
Napisano 17 kwiecieñ 2007 - 17:34
Cud Kobieta je¶li pytasz o creme gel nivea styling to jest ¶wietny, nie nat³uszcza w³osów i jest wydajny, fajnie pachnie 
u¿ywam go juz od miesi±ca i jestem zachwycona dosta³am próbkê po zarejestrowaniu na stronce www.eksperciniveastyling.pl polecam
na stronce znalaz³am te¿ fajn± aplikacjê do pobrania na komórkê mo¿na samemu sobie dobraæ fryzurkê - wklejaj±c zdjêcie
u¿ywam go juz od miesi±ca i jestem zachwycona dosta³am próbkê po zarejestrowaniu na stronce www.eksperciniveastyling.pl polecam
na stronce znalaz³am te¿ fajn± aplikacjê do pobrania na komórkê mo¿na samemu sobie dobraæ fryzurkê - wklejaj±c zdjêcie
Napisano 09 maj 2007 - 16:38
U¿ytkownik jaNina dnia 17.04.2007, 19:34 napisa³
Cud Kobieta je¶li pytasz o creme gel nivea styling to jest ¶wietny, nie nat³uszcza w³osów i jest wydajny, fajnie pachnie 
Rano jeste¶my bogatsi o sny
Wieczorem o do¶wiadczenia.
Wieczorem o do¶wiadczenia.
Napisano 06 czerwiec 2007 - 18:43
wejd¼cie na www.elseveintensive.pl i tam mo¿na zamówiæ darmow± próbkê szamponu przeciw³upie¿owego
Napisano 04 marzec 2011 - 10:56
Od jakiego¶ czasu przerzuci³am siê na kosmetyki ze sklepów fryzjerskich. Mam wra¿enie, ¿e jako¶ lepiej dzia³aj±. S± mo¿e nieco dro¿sze, ale jako¶æ moim zdaniem nieporównywalna. Czasami lepiej sobie zaoszczêdziæ i zakupiæ jaki¶ nieco dro¿szy produkt, który z siê sprawdzi.
Napisano 06 marzec 2011 - 22:32
Zgadzam siê, ¿e profesjonalne kosmetyki do w³osów s± o wiele lepszej jako¶ci i bardziej op³aca siê je kupowaæ. Do stylizacji w³osów krótkich dobra jest da pasta: http://www.kalamis.p...ign-100-ml.html Wiem z do¶wiadczenia jak ciê¿ko jest ujarzmiæ krótkie w³osy, które kompletnie nie chc± siê uk³adaæ, a dziêki tej pa¶cie na pewno bêdzie Ci ³atwiej stworzyæ swoj± idealn± fryzurê.
Kasia R.
Dodaj odpowied¼

U¿ytkownicy przegl±daj±cy ten temat: 1
0 u¿ytkowników, 1 go¶ci, 0 anonimowych