Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Tenis ziemny

31 odpowiedzi w tym temacie

#21 scarletrose

uzależniona...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1138 postów

Napisano 14 sierpień 2007 - 20:42

Zaczęłam grać w tenisa kiedy miałam 7 lat(teraz 15)...no, nawet się pochwalę że zdobyłam kilka trofeów :) :) :) uwielbiam ten sport,chociaż po treningach wsiadam na konika i galopuję gdzieś w odludne miejsca żeby pobyć sam na sam z moimi myślami :P
. . . i zapadła kurtyna

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#22 BusSsi_:*

Jędza do kwadratu xD

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2276 postów

Napisano 14 sierpień 2007 - 20:43

Ja tam osobiście wolę tenis stołowy:/
Ping-pong wymiata :D

Śpiew
Metal /a w jego włosy wpleciony rock/
Bel Canto
Przyjaciele
Śmiech
Gitara

Mój świat.... :)

Dołączona grafika

#23 kataryna

Po burzy ZAWSZE wschodzi Słońce! Nawet po największej! :

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 17 sierpień 2007 - 19:54

Ale ziemny lepszy! :D
Po każdej, nawet największej burzy, zawsze musi wzejść SŁOŃCE! :)

#24 Dindek

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 24 sierpień 2007 - 09:31

Wyświetl postUżytkownik kataryna dnia 17.08.2007, 20:54 napisał

Ale ziemny lepszy! :D
Zgadzam sie:) choc w ziemnego nie gram dlugo:) ale interesuje sie nim od dawna,glownie dzieki obstawianiu:)
"...Ziomku Mój Zawsze Przy Mnie Stój W Drodze Na Melanż Czy W Drodze Na Bój..."

#25 kataryna

Po burzy ZAWSZE wschodzi Słońce! Nawet po największej! :

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 09 wrzesień 2007 - 13:48

Zapisałam się do reprezentacji szkolnej w tenisie :) Zobaczymy, jak to będzie :P
Po każdej, nawet największej burzy, zawsze musi wzejść SŁOŃCE! :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#26 Gregorius9

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 09 listopad 2009 - 14:20

Do tych którzy znają sie na tenisie. Co to znaczy kandżaro?

#27 LukT

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 08 grudzień 2009 - 22:51

hej
ja również się interesuje tenisem i to często czynnie. Gram średnio raz w tygodniu 2 godziny. Rewelacyjny sport. Połączenie wysiłku fizycznego z obmyślaniem strategii na przeciwnika. Ja gram w Warszawie. Głównie korzystam z serwisu korty tenisowe warszawa, w celu znalezienia kortów i cen wynajmu. Niestety tylko w sezonie letnim można tanio pograć. W zimę ceny są dwukrotnie droższe :<

#28 Werka600

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 158 postów

Napisano 03 czerwiec 2011 - 09:06

Czy moglibyśmy podbić temat? :) Bo niedługo zacznę intensywnie ale w sumie rekreacyjnie grać w tenisa i chciałabym, żebyśmy mogli dzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z grą na korcie :) Macie np. dobre przygotowanie kondycyjne do tego sportu? ALbo w kwestii butów - bo dla mnie to ważne, żwłaszcza, że jestem przed kupnem -> czy ten model będzie odpowiedni? W sumie są właśnie stricte do tenisa no i na przecenie więc muszę się szybko decydować ;)

#29 Kolporter

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 20 lipiec 2011 - 12:46

XV Ogólnopolski Turniej Tenisowy Amatorów o Puchar Prezesa Kolportera 26-28 sierpnia 2011.

Zapraszamy amatorów we wszystkich kategoriach wiekowych, pary deblowe męskie i mieszane, byłych zawodników (kategoria Open).

Turniej odbędzie się w Centrum Tenisowym Roko przy ulicy Jurajskiej w Kielcach.

Zgłoszenia przyjmujemy do 25 sierpnia 2011 roku.

Więcej informacji o turnieju

Załączone miniatury

• Załączona grafika: motyw2011-m.jpg

#30 elvadero

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 06:53

Po wyrównanym, pełnym zwrotów akcji meczu, Isia w 1 rundzie Australian Open pokonała po 3 setowej walce Bethanie Mattek-Sands.
Warto było zarwać noc by obejrzeć naszą zawodniczkę w akcji.

Sporo ludzi po tym meczu (w komentarzach w necie) wylało na głowę naszej tenisistki wiadro pomyj - jakby lepiej Ci krytykanci zagrali. (BANDA PAJACÓW).

Gra Agnieszki nie była wcale najgorsza. Amerykanka nie miała nic do stracenia i ryzykowała. Kilka razy zagrała fenomenalnie po linii, ale to nie zraziło Agnieszki. W zasadzie od połowy 2 seta i przez niemal praktycznie 3 set była lepszą tenisistką od Amerykanki.

W 2 rundzie Isia zmierzy się z Paulą Ormaecheą z Argentyny.
"Dla ludzi naprawdę wielkich nie ma większej radości od tej, gdy drugim mogą sprawić radość".
Wilhelm Keppler

#31 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 12:39

Wyświetl postUżytkownik elvadero dnia 16 styczeń 2012 - 06:53 napisał

Sporo ludzi po tym meczu (w komentarzach w necie) wylało na głowę naszej tenisistki wiadro pomyj - jakby lepiej Ci krytykanci zagrali. (BANDA PAJACÓW).
no to jestem pajacem :P

Oglądałam mecz tylko do połowy drugiego seta (niestety uczucie senności było silniejsze ode mie :P ) więc mogę wypowiedzieć się tylko na temat tego co widziałam.
Amerykanka zdecydowanie lepiej sobie radziła i czasem miałam wrażenie jakby się bawiła z Isią. Fakt - ryzykowała, ale czasem tak trzeba. Jak to sie mówi "kto nie ryzykuje ten nie ma".
Tak jak powiedział Tomek Wiktorowski - Aga po prostu ma problemy z grą w warunkach wietrznych. No i grała zbyt pasywnie.

A jak wytłumaczysz to, że w tiebreaku prowadziła 5:1 i go przegrała?

Nie wiem jak mecz się toczył, jak już poszłam spać ale przypuszczam, że mogło być też tak że Amerykanka po prostu nie wytrzymała kondycyjnie.

Nie lubię Agi, ale zawsze jej kibicuję i mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej.

Szkoda Kubota, że odpadł.

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#32 elvadero

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 23:37

Łukasz odpadł,ale z Almagro pokazał naprawdę kawał świetnego tenisa. Widać, że okres przygotowawaczy do sezonu dobrze Kubot przepracował. :klaszcz:
Co do Agnieszki to w 3 secie pokazała na co ją stać. Nie był to może w jej wykonaniu dobry pojedynek,ale liczy się,że gra dalej. :zakochany:
"Dla ludzi naprawdę wielkich nie ma większej radości od tej, gdy drugim mogą sprawić radość".
Wilhelm Keppler

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych