Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Krzywe nogi - - - > masakra poprostu :/

15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tigrunia

Anastazja

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 923 postów

Napisano 08 marzec 2007 - 20:23

Moja koleżnka ostatnio narzeka na to że ma krzywe nogi nie wiem co mam jej poradzić fakt ja tez nie mam pięknych nóg:/
A więc ja i moja koleżnka postanowiłyśmy ćwiczyć. Macie jakieś ćwiczenia na wymodelowanie kształtu nóg żeby chociaż trochę stały się bardziej proste niż "były przed tem". Proszę nie zamykajcie tego tematu napewno dużo dziewczyn ma kłopoty z nogami a ja trochę z krzywimi dlatego chciałabym uzuskać od was porady.
Bo jak nie od was to od kogo :D
... bo czasami wystarczy zatracić się w oczach ukochanego, by zrozumieć, że wszystko inne nie ma sensu ...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Magic_Gladiator_90

Odmieniec

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1049 postów

Napisano 08 marzec 2007 - 20:29

Obawiam sie ze niema na to rady :/

#3 Fika

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 411 postów

Napisano 08 marzec 2007 - 20:31

Gdyby się doszukiwać,to do wszystkiego można się przyczepić,do paznokci,włosów,brzucha..ważna jest akceptacja,ale jestem dziewczyną i wiem,że ciężko zaakceptować pewne partie ciała :]

Mam znajomą,która miała bardoz krzywe nogi i jako dziecko jeździła na basen i tam mieli jakieś ćwiczenia z fachowcami,ale było to zlecone przez ortopedę i teraz ma nawet nie najgorsze nóżki ;)

Ale w nastoletnim wieku to chyba wiele by nie pomogło,za stare kości :] Nie przejmujcie się,mało która dziewczyna ma proste nogi,tak już ten świat zbudowany,jeden ma piękne nogi,drugi rozum :P (co oczywiście się nie wyklucza)

A tak w ramach porady,to trzeba nosić spódnice,które nie przyciągają zbytnio uwago do nóg. Np.takie przed kolano. Naprawdę nie ma się co przejmować :* Sama wiem,że najgorzej jest,gdy nadchodzi lato,ale cóż,trzeba żyć pełnią życia :)

#4 shadie

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3674 postów

Napisano 08 marzec 2007 - 20:39

kiedyś miałam krzywe kolana. w wieku 7 lat chodziłam na jakieś tam zajęcia i mam prościutkie. :)
Jak siedzisz to trzymaj między kolanami np poduszkę. postaram sobie przypomnieć jakieś ćwiczenia z co robiłam wtedy i napisze. ;)

Użytkownik ShAdiE edytował ten post 08 marzec 2007 - 20:39

'Prawdziwe kobiety mają w nosie sukienki, których nie założą i mężczyzn z którymi nie będą.
Nie chorują, bo On kocha inną. Nie rozpaczają, gdy Ten milczy, a Tamten odpisuje zdawkowo. nie płaczą,
gdy są same. nie słuchają ludzi w których potęgują kompleksy. nie spotykają się z tymi, którzy marnują ich czas.
Czują, że los zaczął się odmieniać i że są w stanie zrobić wszystko. Nie miewają złych humorów. Nie rzucają czym popadnie,
gdy dowiedzą się o zdradzie. Nad ranem wyglądają najpiękniej. Potrafią dostosować się do każdej sytuacji.
nie gaszą papierosów w filiżankach po kawie. Świetnie opanowały sztukę udawania.
Nie czują złości, gdy zobaczą inną w tej samej kreacji. Tak naprawdę, nie ma prawdziwych kobiet.'

#5 Tigrunia

Anastazja

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 923 postów

Napisano 08 marzec 2007 - 20:57

Wyświetl postUżytkownik ShAdiE dnia 8.03.2007, 20:39 napisał

kiedyś miałam krzywe kolana. w wieku 7 lat chodziłam na jakieś tam zajęcia i mam prościutkie. :)
Jak siedzisz to trzymaj między kolanami np poduszkę. postaram sobie przypomnieć jakieś ćwiczenia z co robiłam wtedy i napisze. ;)
O tak tak właśnie o to mi chodzi o te kolana bo u mnie tak jakby się do siebie przyciągały jak magnesy :/ masakra
... bo czasami wystarczy zatracić się w oczach ukochanego, by zrozumieć, że wszystko inne nie ma sensu ...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Tigrunia

Anastazja

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 923 postów

Napisano 09 marzec 2007 - 15:48

Wiem że są o wiele ważniejsze sprawy np. zdrowie, ale zawsze każdy mówi że trzeba siebie skceptować i w 100 % sie z nimi zgadzam ale te nogi :/ Za kilka miesięcy lato a ja bardzo chciałabym mieć "wyjściowe" nogi przecież mężczyzni tak bardzo lubia kobiece nóżki :D Moze powiecie że poprostu muszę się do tego przezwyczaić ale jeżeli można coś z tym zrobić to czemu nie :)

#7 motylek99

naćpana marzeniami.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4416 postów

Napisano 09 marzec 2007 - 18:59

Nigdy nie nalezy oceniac samej :D
kiedys (jak bylam mlodsza) to myslalam ,ze tez mam krzywe.
Ale kilka osob powiedzialo mi, ze sa bardzo zgrabne i im uwierzylam :P
heh, najwazniejsze to zaakceptowac siebie ;)
nie wszyscy sie znaja na nogach :D takie pocieszenie malutkie ;)
A o tych twoich nogach, to ktos ci mowil, czy tak sama stwierdzilas?
Nigdy nie pozwól, aby ci ktoś wmówił,
że nie możesz czegoś zrobić
Jeśli masz marzenie, musisz je chronić.
Ludzie nie potrafią sami czegoś zrobić,
więc mówią, że ty też nie możesz.
Jeśli czegoś chcesz,
to zdobądź to. Kropka.

#8 Tigrunia

Anastazja

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 923 postów

Napisano 09 marzec 2007 - 19:11

Wyświetl postUżytkownik motylek99 dnia 9.03.2007, 18:59 napisał

nie wszyscy sie znaja na nogach :D takie pocieszenie malutkie ;)
Dziękuje :*

Wyświetl postUżytkownik motylek99 dnia 9.03.2007, 18:59 napisał

A o tych twoich nogach, to ktos ci mowil, czy tak sama stwierdzilas?
Ja tak sama po swoich obserwacjach stwierdziłam że mam troche krzywe nogi, póżniej zapytałam się mojej koleżanki i ona powiedziała że może minimalnie ale nie dużo.
Pewnie powiedziała tak bo chciała mnie pocieszyć ale moje nogi to masakra poprostu :/

#9 motylek99

naćpana marzeniami.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4416 postów

Napisano 09 marzec 2007 - 19:13

Cytat

a tak sama po swoich obserwacjach stwierdziłam że mam troche krzywe nogi, póżniej zapytałam się mojej koleżanki i ona powiedziała że może minimalnie ale nie dużo.
Pewnie powiedziała tak bo chciała mnie pocieszyć ale moje nogi to masakra poprostu kwasny.gif
musisz sie popytac innych osob, czy tak twierdza, wiadomo np. kogos z domownikow, zeby sie nie smiali :}
ja mialam tak samo, ale widac, tylko mi sie wydawalo :D

Cytat

Dziękuje kiss.gif

nie ma za co ;)
Nigdy nie pozwól, aby ci ktoś wmówił,
że nie możesz czegoś zrobić
Jeśli masz marzenie, musisz je chronić.
Ludzie nie potrafią sami czegoś zrobić,
więc mówią, że ty też nie możesz.
Jeśli czegoś chcesz,
to zdobądź to. Kropka.

#10 Callypso

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 198 postów

Napisano 09 marzec 2007 - 20:57

A kiedy widzisz, że są krzywe? Jak stoisz na baczność? Ja jak tak stanę to mam przerwę między kolanami. Zwykle albo nogi są w ruchu, albo w pozycji "spocznij", czyli ciężar opiera się na jednej nodze. Tak naprawdę nigdy nie ma okazji pokazywać się publicznie na baczność. Heh, w szkole na apelach ustawiałam się zawsze w drugim rzędzie z tego powodu. Teraz nie stanowi to dla mnie najmniejszego problemu. Znalazłam sobie większe :o
[post="http://www.forumowisko.pl/index.php?showtopic=29455&st=0"]http://www.forumowis...opic=29455&st=0[/post]

#11 Tigrunia

Anastazja

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 923 postów

Napisano 10 marzec 2007 - 12:22

Wyświetl postUżytkownik Callypso dnia 9.03.2007, 20:57 napisał

A kiedy widzisz, że są krzywe?
Kiedy stoje przed lustrem no i kiedyś widziałam jak ide tak prosto na lustro to tak z deka krzywe :/

#12 evae

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 171 postów

Napisano 10 marzec 2007 - 19:12

Chyba wyolbrzymiasz problem.... załóż kilka razy spódnice i przekonasz się, że facetom nie przeszkadzają Twoje nogi.
Zawsze mnie ineresowało co oni widzą w nogach, bo dla mnie noga, to noga i nic więcej....zadawałam pytania moim kolegom,zeby sie w końcu czegoś dowiedzieć i nic... jedni patrzą na jakieś pkt-y, inni na płaszczyzny, ale w końcu stwierdzają,że każdemu sie podoba coś innego. Ale miło jest dostawać komplementy w stylu- "ubieraj częściej spódniczki, bo ładnie wyglądasz", albo "nie zakładaj do spódnicy butów na obcacie, bo nawet relanium mi nie pomoże" ;)

#13 Ciaruszka

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 343 postów

Napisano 13 marzec 2007 - 13:32

Nie słyszałam żeby była na to jakaś rada... Popprstu chodzić w spodniach żeby nóg nie było za bardzo widać.

#14 migociaaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 10 postów

Napisano 15 marzec 2007 - 13:23

ehhh...krzywe nogi:/ skąd ja to znam BB) Moje kiedyś były proste,ale w czasie kiedy rosły mi intensywnie kości uprawiałam b.dużo LA i efekt jest taki,że moje nogi są chude i umięśnine (OK),ale niestety mają przerwę między łydkami <_< .Czytałam kiedyś an jakimś forum(niestety nie mogę sobie przypomnieć na jakim),że w takich wypadkach trzeba po prostu popracować jeszcze bardziej nad mieśniami łydek,żeby przybrały troche więcej masy,ale to jest bardzo męczące i pracochłonne niestety

#15 Sloneczkooo

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 92 postów

Napisano 21 sierpień 2007 - 15:15

Na krzywe nogi typu "()" pomaga taniec najlepiej towarzyski:) ->tak słyszałam... spójżcie nieraz na idealnie proste nogi zawodowych tancerek :D To jest to !
Niestety na krzwe nogi takie ze kość kolanowa do wewnątrz jest wysuniata ..[cos w tym stylu : " )( " ] to nie wiem cio pomaga:( Chyba tylko jakies zabiegi chirurgiczne :(

Ale da sie zyć z krzywymi nogami tez:) i chłopaków to wcale nie odpycha z reguły :D Tak więc nie martw się :* Noś spódniczki i sie nie przejmuj niczym. Będzie :ok:
Dołączona grafika

TO CZŁOWIEK CZŁOWIEKOWI JEST NAJBARDZIEJ POTRZEBNY DO SZCZĘŚCIA

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#16 Temida

bo to zUa kobieta była...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2327 postów

Napisano 21 sierpień 2007 - 17:38

No taniec towarzyski pomaga ^^
ale właśnie na ()...

Chociaż ja i tak mam nieco krzywe nogi... Ale co tam ;] jak nie zakładam spódnic za kolanko to jest ok ;]

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych