Mezitang znam od dawna, pierwszy raz go zażywałam jakieś 10 lat temu, przytyłam wtedy b.dużo zażywajac go schudłam 12 kg w miesiac, stosujac sie do zaleceń osoby od której zakupiłam preparat a były one takie, po pierwsze najmniejsza ilość wypitej dziennie wody ,to 2,5 l im wiecej pijesz, tym wiecej chudniesz, posiłek przynajmniej 1 raz dziennie a przy posiłku zestaw wit 1 tabl, najlepiej Olimp vita plus dla kobiet , 1 raz dziennie jakiś owoc, żadnego alkoholu, kawa ewentualnie z rana i to tez tylko dla osob bez problemow z cisnieniem. Drugi raz zastosowałem lek trzy lata temu i schudłam również z tym ,ze 6 kg przez 2 tygodnie, nie potrzebowałam ani wiecej chudnać. Teraz po raz 3 biorę, bo rzuciłam palenie i przytyłam 10 kg, , suchość owszem jest, ale nic poza tym, no i dodatkowo mam takiego pałera,że mogłabym góry przestawiać, to moj ulubiony efekt uboczny

Trzymam za was kciuki dziewczyny! Podkreślam jednak, preparat jest dla osób dojrzałych, bez chorób krążenia i serca inaczej rzeczywiście może być szkodliwy! Pozdrawiam