Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

ODCHUDZANIE MEIZITANG

74 odpowiedzi w tym temacie

#61 marleny

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 26 styczeń 2012 - 16:11

Witam
Czy jest tu jeszcze ktoś kto aktualnie bierze mezitang? Ja zaczęłam wczoraj i szczerze mówiąc chyba działa. W ogóle nie mam apetytu, i mam już 1 kg w dół:) Zaczęłam go brać bo widziałam jak moja bratowa zgubiła z nim ponad 20 kg. Trzymam kciuki za wszystkich, którzy podjęli to ryzyko.
Pozdrawiam

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#62 rolniczek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 31 styczeń 2012 - 11:29

witam bardzo prosze osoby które zamawiały meizitaning i schudły dostały orginalny produkt o wysłalnie adresu strony na moja poczte rolniczek@buziaczek.pl

#63 avangardka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 02 luty 2012 - 13:39

hej :) czy strony wizytowki maja sprawdzony M.czerwony? wlasnie chce zaczac kuracje :) a moze znacie sprawdzone strony? prosze o przeslanie na avangardka1234@interia.pl pozdrawiam :)

#64 Neonerka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 23 luty 2012 - 05:23

Mezitang znam od dawna, pierwszy raz go zażywałam jakieś 10 lat temu, przytyłam wtedy b.dużo zażywajac go schudłam 12 kg w miesiac, stosujac sie do zaleceń osoby od której zakupiłam preparat a były one takie, po pierwsze najmniejsza ilość wypitej dziennie wody ,to 2,5 l im wiecej pijesz, tym wiecej chudniesz, posiłek przynajmniej 1 raz dziennie a przy posiłku zestaw wit 1 tabl, najlepiej Olimp vita plus dla kobiet , 1 raz dziennie jakiś owoc, żadnego alkoholu, kawa ewentualnie z rana i to tez tylko dla osob bez problemow z cisnieniem. Drugi raz zastosowałem lek trzy lata temu i schudłam również z tym ,ze 6 kg przez 2 tygodnie, nie potrzebowałam ani wiecej chudnać. Teraz po raz 3 biorę, bo rzuciłam palenie i przytyłam 10 kg, , suchość owszem jest, ale nic poza tym, no i dodatkowo mam takiego pałera,że mogłabym góry przestawiać, to moj ulubiony efekt uboczny ;) Trzymam za was kciuki dziewczyny! Podkreślam jednak, preparat jest dla osób dojrzałych, bez chorób krążenia i serca inaczej rzeczywiście może być szkodliwy! Pozdrawiam

#65 rolniczek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 27 luty 2012 - 08:46

Wyświetl postUżytkownik marleny dnia 26 styczeń 2012 - 16:11 napisał

Witam
Czy jest tu jeszcze ktoś kto aktualnie bierze mezitang? Ja zaczęłam wczoraj i szczerze mówiąc chyba działa. W ogóle nie mam apetytu, i mam już 1 kg w dół :) Zaczęłam go brać bo widziałam jak moja bratowa zgubiła z nim ponad 20 kg. Trzymam kciuki za wszystkich, którzy podjęli to ryzyko.
Pozdrawiam
prosze o namiary sprzedawcy na poczte rolniczek@buziaczek.pl

Wyświetl postUżytkownik Neonerka dnia 23 luty 2012 - 05:23 napisał

Mezitang znam od dawna, pierwszy raz go zażywałam jakieś 10 lat temu, przytyłam wtedy b.dużo zażywajac go schudłam 12 kg w miesiac, stosujac sie do zaleceń osoby od której zakupiłam preparat a były one takie, po pierwsze najmniejsza ilość wypitej dziennie wody ,to 2,5 l im wiecej pijesz, tym wiecej chudniesz, posiłek przynajmniej 1 raz dziennie a przy posiłku zestaw wit 1 tabl, najlepiej Olimp vita plus dla kobiet , 1 raz dziennie jakiś owoc, żadnego alkoholu, kawa ewentualnie z rana i to tez tylko dla osob bez problemow z cisnieniem. Drugi raz zastosowałem lek trzy lata temu i schudłam również z tym ,ze 6 kg przez 2 tygodnie, nie potrzebowałam ani wiecej chudnać. Teraz po raz 3 biorę, bo rzuciłam palenie i przytyłam 10 kg, , suchość owszem jest, ale nic poza tym, no i dodatkowo mam takiego pałera,że mogłabym góry przestawiać, to moj ulubiony efekt uboczny ;) Trzymam za was kciuki dziewczyny! Podkreślam jednak, preparat jest dla osób dojrzałych, bez chorób krążenia i serca inaczej rzeczywiście może być szkodliwy! Pozdrawiam
Proszę o namiary pewnego sprzedawcy na rolniczek@buziaczek.pl

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#66 p.poll@ymail.com

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 01 marzec 2012 - 20:52

Meizitag strong version brałem i znam kilka osób które rownież go zarzucają gdyż pomagalem go im kupić gdyż mam dojście także do innych różnego rodzaju tego typu specyfikę meizitag strong version naprawdę działa

#67 p.poll@ymail.com

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 01 marzec 2012 - 20:52

Meizitag strong version brałem i znam kilka osób które rownież go zarzucają gdyż pomagalem go im kupić gdyż mam dojście także do innych różnego rodzaju tego typu specyfikę meizitag strong version naprawdę działa

#68 p.poll@ymail.com

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 01 marzec 2012 - 20:59

Meizitag strong version naprawdę działa przynajmniej w moim przypadku znam tez sporo osób które go biorą i pomaga im gdyż mam dojście do tego środka jak i do wielu wielu innych tego typu specyfikow

#69 Kamma_N

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 114 postów

Napisano 02 marzec 2012 - 17:00

Hmm ciekawe, tego jeszcze nie widziałam, muszę poszukać w sieci cóż to za kolejna cud metoda :)
Czy Twojemu dziecku brakuje apetytu, nie przybiera na wadze i boli je brzuch? Przyczyną może być bakteria h. pylorii, zrób w domu test helicobacter antygen i sprawdź!

#70 ollinka87

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 06 marzec 2012 - 11:46

hej wszystkim !!!!
jestem tu nowa i od jutra zaczynam brać Meizitang czerwony. chciałabym mieć kontakt z osobami które też go biorą i na bieżąco informować jak się czujecie :)
czytałam wiele negatywnych opinii na temat skutków ubocznych,ale mnie to nie przeraża wydaje mi się że mam silny organizm,nie jedną chemie miałam juź w organizmie :)
czekam na Wasze opinie o samopoczuciu :)
podam równiež nr gg 12297073

#71 martysLubinek91

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 13 marzec 2012 - 15:23

Czy ma ktoś może namiary na sprawdzonego sprzedawcę meizitangu zielonego soft gel?

#72 ana1234

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 12:55

hej ja biore od miesiąca i jest oki:) działa wreszcie bo juz myślałam że nic nie zadziała a kupiłam od radom2011@o2.pl

#73 migotkaaaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 22:08

Hejka :tongue:
Pisze tu jeszcze ktos?
Ja kupiłam Meizi,,, Soft Gel ten zielony u mironeczka@vp.pl i jest super!
Waga z 77kg w trakcie 16 tabletki juz 4,5kg mniej :)
Długo sie czeka na zamowienie,ale jak dla mnie warto. Juz zamiłam drugie :)

hehe poprawka *zamówiłam :)

#74 NUSIA291

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 11 kwiecień 2012 - 20:25

WITAM JA RÓWNIEŻ POPROSZĘ O SPRAWDZONE NAMIARY  MEIZITANGU NA ADRES LEMING291@WP.PL

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#75 rolniczek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 20 kwiecień 2012 - 17:24

Ostrzegam przed osobą

KALBARCZYK ŻANETA

OS.STASZICA 1/13

08-530 DĘBLIN

Wysłałam tej Pani pieniążki i urwała ze mną kontakt!!!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych