ODCHUDZANIE MEIZITANG
Rozpoczęty przez meizi, 06 mar 2007 18:51
74 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 06 marzec 2007 - 19:16
Pierwszy raz slysze o takim czymś... ale pomimo wszystko i tak nie wierze w takie cuda...
Coraz częściej myślę popatrz, biegniemy za szczęściem, choć nie możemy go dopaść
Wciąż ucieka nam bo nie znamy prawdy o nim
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni...
Napisano 06 marzec 2007 - 20:47

Ja gdzieś czytałam. To jest jakieś chińskie łajno, zaraz się po tym tyje, tworzą się mieszki na języku, pocisz się bardzo i wali od Ciebie jak ze śmietnika. Nie stosowałam, ale był o tym reportaż w jakiejś gazecie i po tym co przeczytałam mogę śmiało stwierdzić, że to nie jest warte paru kilo mniej.
Po każdej, nawet największej burzy, zawsze musi wzejść SŁOŃCE! :)
Napisano 06 marzec 2007 - 20:56
Tutaj coś jest: http://www.sfd.pl/me...6624-s6699.html
Do widzenia Kochani moi :)
Kasia R.
Napisano 26 marzec 2007 - 15:46
po ty co przeczytałam wątpię aby ktokolwiek tego używał przeciez to jakaś trutka na ludzi
Kochając - daj wszystko co masz.A kiedy dałeś już wszystko - daj jeszcze więcej i zapomnij,jaki to sprawia ból.Bo kiedy stoisz wobec śmierci,liczy się tylko miłość,którą dałeś i którą przyjąłeś,a wszystko inne - osiągnięcia,zmagania,walki - zniknie z twej pamięci.Jeśli naprawdę kochałeś - to żyć było warto.I radość pójdzie za tobą aż do końca.Ale jeśli nie kochałeś,śmierć przyjdzie zawsze zbyt szybko i zawsze będzie zbyt straszna,aby przed nią stanąć.
Masz szczęście - jesteś człowiekiem :)
Człowiek współczesny szuka przyjemności bez szczęścia,szczęścia bez zadowolenia,zadowolenia bez mądrości.
Czas zbyt wolno plynie dla tych, którzy czekają, zbyt szybko dla tych,którzy kochaj
SZALONA WREDZIA ATAKUJE!!!! :P
Masz szczęście - jesteś człowiekiem :)
Człowiek współczesny szuka przyjemności bez szczęścia,szczęścia bez zadowolenia,zadowolenia bez mądrości.
Czas zbyt wolno plynie dla tych, którzy czekają, zbyt szybko dla tych,którzy kochaj
SZALONA WREDZIA ATAKUJE!!!! :P
Napisano 09 kwiecień 2007 - 12:49
Ja to kupiłam w sklepie z ziołami w cenie 90 zł. W internecie cena jest od 80 zł - 100 zł + koszt wysyłki 10 zł.
Polecam wejść na www.polskastrefa.eu/ogloszenia/meizitang_i_lida_skuteczne_odchudzanie_98677_12708.html oraz na http://meizitang-lida.wizytowka.pl/
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz. Pozdrawiam.
Polecam wejść na www.polskastrefa.eu/ogloszenia/meizitang_i_lida_skuteczne_odchudzanie_98677_12708.html oraz na http://meizitang-lida.wizytowka.pl/
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz. Pozdrawiam.
Kasia R.
Napisano 11 kwiecień 2007 - 12:30
Ja to brałam 3 tygodnie. Ale to jest nie możliwe że tylko schudła 2 kg. Znam dużo osób które brały meizi i nikt tak mało nie schudł. Przeciętny spadek wagi wynosi 2kg-3,5kg na tydzień. Musimy jednak pamiętać że są podróbki meizitangu na rynku.
Ja schudłam stosunkowo dużo bo do tego trzymałam ostrą dietę.
Ja schudłam stosunkowo dużo bo do tego trzymałam ostrą dietę.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych