<p>
Użytkownik iwans dnia 27 październik 2011 - 22:02 napisał
<br />
Z tego co wyczytałem to to polega na:<br />
-wciskaniu frajerom produktów,<br />
-znajdywaniu frajerów do wciskania produktów innym frajerom<br />
<br />
Nurtuje mnie jedno pytanie. na stronach mówią że każdy powinien pracować w MLM. co by się stało jakby nie było pracowników etatowych? co by było wciskane jak nic by nie było produkowane.<br />
<br />
jak czytam te posty przesiąknięte słodkością, jak to zachwalają, to na serio jak bym czytał zaproszenia do sekt.<br />
<br />
poza tym nie wpuścił bym ani tym bardziej nie kupił nic od żadnego "wędrownego sprzedawcy"<br />
</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>No więc własnie, nie wiesz nic, tylko opierasz się na opiniach wyczytanych, ale nie spróbowałeś kosmetyków, nie wiesz jakiej jakości są, nie wiesz że firma jest POLSKĄ!!!!! firmą i że w bardzo mądry sposób wynagradza swoich pracowników-czytaj dystrybutorów. Ja wszystkie możliwe produkty zamieniłam na FM-owskie bo przynajmniej mam z tego tytułu-z pracy odpowiednio przeliczanej swojej i swojej grupy-wypłacaną prowizję. Pewnie zazdrościsz i tak mówisz, </p>
<p>Nie miałeś odpowiedniej osoby która mogłaby przedstawić ci zasady działania MLM na których opiera się właśnie ta firma. Uwierz mi, najbardziej irytują mnie osoby, które negują zanim spróbują, a tych nie brak, a potem wracają zachwalając jakiej dobrej jakości proponuję im produkty</p>
<p> </p>
<p> </p>
Poza tym dystrybucja tych produktów nie polega na chodzeniu od domu do domu.
A nieznajomość zasad MLM często powoduje, że ludzie przybierają takie stanowisko jakie prezentujesz
Użytkownik hera16 edytował ten post 17 listopad 2011 - 17:57