Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Perfumy FM - opinie

59 odpowiedzi w tym temacie

#41 ika167

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 01 sierpień 2011 - 18:41

Wyświetl postUżytkownik plasticbug dnia 22 lipiec 2011 - 23:54 napisał

Hej:) ja mam takie pytanie: dlaczego nie podane są bezpośrednio nazwy odnośników perfum tylko te numerki skąd ja mam wiedzieć jakich perfum jest określony odpowiednik?

Witam, perfumy FM nie mogą mieć takich samych nazw jak oryginały ponieważ generowałyby markę za którą trzeba płacić, jeżeli jednak te same perfumy są w innych opakowaniach i pod inną nazwą (numerem) nie promują marki i dlatego możemy je kupić dużo taniej jeżeli byłabyś zainteresowana współpracą z FM zapraszam będę mogła wtedy przesłać Ci listę numerków z odpowiednikami mój nr gg 1253677 pozdrawiam

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#42 afadro

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 65 postów

Napisano 04 sierpień 2011 - 11:56

A mnie szkoda kasy na orginały te z fm w zupełności mi wystarczają.

#43 Otoli.pl

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 18 sierpień 2011 - 15:03

Perfumy FM niestety są nietrwałe i starczają na krótką metę. Można kupić markowe perfumy w niskiej cenie,np
http://www.otoli.pl/...letowa_50ml.php

#44 ika167

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 20 sierpień 2011 - 13:07

Otoli nie wiem czy miałaś kiedyś styczność z perfumami FM ja jestem ich konsultantką sama używam ich perfum jestem bardzo zadowolona tak jak i moi klienci, rodzina i znajomi trzymają tak samo długo jak oryginały i mają duże zaperfumowanie

#45 Adam podkowa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 21 wrzesień 2011 - 12:28

Wyświetl postUżytkownik Dystrybutorka Fm dnia 10 lipiec 2011 - 23:22 napisał

Witam,
nie wiem czemu oczerniasz Fm Mobile...

Oferta jak oferta. Używam FM Mobile, bo abonament jest w całości wykorzystywany na gadanie, co nie we wszystkich sieciach jest dostępne (jest taniej), nie przysyłają głupich SMS-ów reklamowych w ogóle, a synowi, który korzysta ze swojej komórki od święta - nie muszę "ładować" karty co miesiąc, bo to co na koncie ma - to ma i nikogo nie interesuje, czy skorzysta z tego jutro czy dopiero za rok.

Każdy z nas ma swoje preferencje, więc "produkt" nie wszystkim musi pasować. Co do trudności związanych z rezygnacją - no cóż... jeśli na stronie http://www.fmgroupmobile.pl/ nie ma możliwości odnalezienia kontaktu z firmą :ok: to pewnie i problemy z rezygnacją były równie "uciążliwe".

Do biznesu MLM może przystąpić każdy, więc na temat dystrybutora omijającego jakieś miasto nie będę zabierał głosu, chociaż podejrzewam, że nie miasto się omija a raczej niektórych jego mieszkańców i z pewnością przyczyną nie jest niska jakość usług (chyba, że ktoś rzeczywiście narzeka na zasięg PLUSA)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 hera16

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 27 październik 2011 - 14:13

Na tą chwilę jeszcze nie używam FM MOBILE, bo jestem zobligowana umową w innej sieci, ale mam znajomych, korzystających z tej sieci i są bardzo zadowoleni. Zwłaszcza, że oferta jest bardzo konkurencyjna.
Co do produktów. Bardzo ale to bardzo polecam te z serii FOR HOME
Chemii gospodarczej używa każdy ale cena produktów jest bardzo niska w porównaniu z jakością..
Wszystkie dostępne produkty, zamieniłam na FM
Co do zarobków, owszem nic się samo nie zrobi, ale warto poświęcić na początek trochę czasu na budowę swojej grupy by potem cieszyć się dochodem pasywnym. Zapraszam wszystkich chętnych do współpracy. hętnię objaśnię zasady działania MLM, na których opiera się firma
Moj kontakt: gg 38415481

#47 iwans

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 518 postów

Napisano 27 październik 2011 - 22:02

Z tego co wyczytałem to to polega na:
-wciskaniu frajerom produktów,
-znajdywaniu frajerów do wciskania produktów innym frajerom

Nurtuje mnie jedno pytanie. na stronach mówią że każdy powinien pracować w MLM. co by się stało jakby nie było pracowników etatowych? co by było wciskane jak nic by nie było produkowane.

jak czytam te posty przesiąknięte słodkością, jak to zachwalają, to na serio jak bym czytał zaproszenia do sekt.

poza tym nie wpuścił bym ani tym bardziej nie kupił nic od żadnego "wędrownego sprzedawcy"

#48 Rokicza

Princess Luna

• HalfMod
  • 2822 postów

Napisano 28 październik 2011 - 18:44

Uwaga!

Od tej pory każdy post zawierający reklamę, a nie opinię będzie usuwany, a jego autor karany.
Od samego początku temat ma służyć wyrażaniu opinii o FM, a nie reklamie.
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#49 denn10

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 04 listopad 2011 - 01:31

Drogie panie jeżeli jesteście zainteresowane produktami fm , zapraszam tutaj gdzie w ciągu 5 min będziecie wstanie zamawiać swoje perfumy :) http://denn.prywatnafranczyza.pl

#50 hera16

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 17 listopad 2011 - 17:51

<p>

Wyświetl postUżytkownik iwans dnia 27 październik 2011 - 22:02 napisał

<br />
Z tego co wyczytałem to to polega na:<br />
-wciskaniu frajerom produktów,<br />
-znajdywaniu frajerów do wciskania produktów innym frajerom<br />
<br />
Nurtuje mnie jedno pytanie. na stronach mówią że każdy powinien pracować w MLM. co by się stało jakby nie było pracowników etatowych? co by było wciskane jak nic by nie było produkowane.<br />
<br />
jak czytam te posty przesiąknięte słodkością, jak to zachwalają, to na serio jak bym czytał zaproszenia do sekt.<br />
<br />
poza tym nie wpuścił bym ani tym bardziej nie kupił nic od żadnego &quot;wędrownego sprzedawcy&quot;<br />
</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>No więc własnie, nie wiesz nic, tylko opierasz się na opiniach wyczytanych, ale nie spróbowałeś kosmetyków, nie wiesz jakiej jakości są, nie wiesz że firma jest POLSKĄ!!!!! firmą i że w bardzo mądry sposób wynagradza swoich pracowników-czytaj dystrybutorów. &nbsp;Ja wszystkie możliwe produkty zamieniłam na FM-owskie bo przynajmniej mam z tego tytułu-z pracy odpowiednio przeliczanej swojej i swojej grupy-wypłacaną prowizję. Pewnie zazdrościsz i tak mówisz,&nbsp;</p>
<p>Nie miałeś odpowiedniej osoby która mogłaby przedstawić ci zasady działania MLM na których opiera się właśnie ta firma. &nbsp;Uwierz mi, najbardziej irytują mnie osoby, które negują zanim spróbują, a tych nie brak, a potem wracają zachwalając jakiej dobrej jakości proponuję im produkty</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>

Poza tym dystrybucja tych produktów nie polega na chodzeniu od domu do domu.
A nieznajomość zasad MLM często powoduje, że ludzie przybierają takie stanowisko jakie prezentujesz

Użytkownik hera16 edytował ten post 17 listopad 2011 - 17:57

#51 zlosliwieurocza

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 23 listopad 2011 - 15:06

Jestem dystrybutorką firmy FM,jeśli jest ktoś zainteresowany zakupem perfum bądź innych produktów tej firmy,proszę śmiało sie kontaktować,najchętniej z terenu krakowa.zamówienia są realizowane bardzo szybko,na drugi dzień od złożenia zamówienia paczuszkę mam już w domu:)

#52 oliwka29

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 14:47

cieszę się że znalazłąm taki teamt na forum bo właśnie się zastanawiam nad przystąpieniem do FM . Znajoma mnie namawia. czy warto?nie niesie to ze sobą żadnego ryzyka? bo ona może tak zachwalać żęby mnie pod siebie urobić

#53 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 90 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 14:02

>Dla mnie zapachy podobne do oryginałów ale tez nie wszystkie

#54 michapi

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 21 luty 2012 - 16:37

Każdy z was ma inny gust i podoba mu sie inny zapach, nie można wyciągać wniosków o danej firmie po powavhaniu jednego rodzaju perfumow. Pomyślcie sobie ze wachacie zapach bardzo znanej i renomowanej firmy i sprawia on ze chce wam sie wymiotowac. Następnie wachacie kolejny zapach tej samej marki i jesteście wniebowzieci. Każdy z was ma inny gust zapachowy i szuka tego swojego ulubionego zapachu. Firma FM nie robi podróbek, wszystkie swoje zapachy produkuje na podstawie esencji które uzyskuje z Fabryki. Zapachy są oryginalne ponieważ firma nie podrabia w swoich fabrykach zapachów a jedynie korzysta z zakupionych esencji, zmienia stopień zaperfumowania i stężenia. Mogę pochwalic pare zapachów tej firmy. Zapachy są zbliżone do oryginałów ale nie są to kopie. Nie wszystkie zapachy mi sie podobają ale są takie które zdobyły moje uznanie ;)

Pozdrawiam
Michał

#55 sosnówka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 06 marzec 2012 - 15:11

Wyświetl postUżytkownik smart_me dnia 20 styczeń 2010 - 11:18 napisał

O rany, nie nie, ja nie jestem zainteresowana. Wolę kupić droższe, ale oryginalne perfumy w kokai.pl niż katować siebie i ludzi dookoła mnie jakimiś żrącymi perfumami. Ble.

Pewnie że nie jesteś zainteresowana bo ich nie znasz a wypowiadasz, się najpierw trzeba sie dowiedziec dlaczego są tańsze i nie sa to żadne podróby ktos stworzył taką liste i fama idzie przeczytaj o tej firmie i wejdz na jej strone jest to firma która znalazła sposób żebyśmy nie płacili za perfumy wszystkich tych marż czynszów w najlepszych galeriach vatów i ipodobnych zdzierczych marż..... firma dziala w 60 krajach swiata w niemczech francji i włoszech wiec nie jest to firma krzak ....pozdrawiam

#56 moniquemonique

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 507 postów

Napisano 06 marzec 2012 - 15:47

Miałam kilka podróbek z FM i musze przyznac ze cena względem jakości jest całkiem OK.
Perfumy w miare długo sie trzymały, i zapachowo odpowiadały prawie orginałowi :)

#57 monisia_b66

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 32 postów

Napisano 10 marzec 2012 - 13:22

Jestem dystrybutorem firmy FM zapraszam osoby które chciałyby się zapisać chętnie pomoge. Dołącz do mojej grupy. Proszę pisać na gg 37873617
Ja jestem już 3 lata i nie narzekam:D

#58 zlotaaga

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 09 maj 2012 - 23:54

Bardzo dobra jakość perfum powiązana z przystępną ceną...gorąco polecam!!! Sama używam i bardzo sobie chwalę, długo się utrzymują a przy zakupie mój portfel nie cierpi Dołączona grafika Oferta jest bardzo bogata, więc każdy znajdzie coś dla siebie Dołączona grafika
Osoby z Lublina i okolic zainteresowane zakupem proszę o kontakt gg: 43048291. Chętnie pomogę, doradzę przy wyborze Dołączona grafika

#59 Alex19

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 12 postów

Napisano 16 maj 2012 - 14:00

Polecam! Mam wersję 'Angel' i jest identyczna z oryginałem, koleżanki myślały że to naprawdę oryginalne perfumy, wersja z FM jest o wieeele tańsza a utrzymuje się długo :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#60 koozka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 18 maj 2012 - 14:26

Wąchałam i musze przyznać ze zapachy ładne niektóre, ale szczególnie podobaja mi się męskie zapachy z tej firmy. Mój używa, ja mam inny więc nie kupowałam ;)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych