Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Perfumy FM - opinie

59 odpowiedzi w tym temacie

#1 sylwinka77

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 05 marzec 2007 - 19:36

Cześć! :

:Hello:

Chciałbym wiedziec, czy znacie i czy juz kiedys używałyście perfum z FM?

:laska:

Użytkownik Rokicza edytował ten post 28 październik 2011 - 18:39

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Sandrusia_91

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2541 postów

Napisano 05 marzec 2007 - 19:41

Słyszałam, ale nie używałam :D

#3 sylwinka77

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 06 marzec 2007 - 09:44

Szkoda, bo chciałabym znać wasze zdanie na ten temat. :smutas:

Ja jestem dystrybutorem tych perfum i jesli ktos byłby zainteresowany to mozna śmiało pisać.
Oprócz firmy FM jestem także konsultantką firmy Faberlic.
Jesli znacie lub chcielibyscie się dowiedzieć czegos więcej to piszcie takż ena ten temat. ;)

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Użytkownik sylwinka77 edytował ten post 06 marzec 2007 - 11:26

#4 hihra

// Żyjący paradoks //

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1443 postów

Napisano 09 marzec 2007 - 20:30

Oj znam...
To są wspaniałe kopie oryginalnych perfum...
Ja mam podróbkę DKNY Best Delicious i pachnie identycznie jak oryginał i trzyma się równie długo.
Chciałam nawet zostać dystrybutorem, ale jestem niepełnoletnia , a mama nie ma ochoty dać 100 zeta na cały tester :P
Konsultantka od której brałam perfumy popadła w konflikt z moją mamą i teraz jak mi się skończy mój DKNY to niestety mimo chętki na inny zapach nie mam możliwości nabycia :( Szkoda, że FM nie ma normalnego sklepu bo nie lubię przez konsultantkę zamawiać...

Dołączona grafika

#5 sylwinka77

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 09 marzec 2007 - 21:02

cześć. ;)

Wiesz co, twoja mama nie musi w tej chwili przy wpisaniu sie wykupić startera. W tej chwili wpisowe jest darmowe, a więc jesli twoja mama chciałby sie zapisac nie musi nic płacić.
Teraz są tez startery za 30 zł. w tym jest 20 próbek, a nie ma już starterów za 100 zł, tylko sa po 80 i te maja 100 próbek.
Może twoja mama zastanowi sie nad wpsaniem, bo do końca marca trwa ta promocja z darmowym wpisem. Jesli by się zdecydowała lub masz jakies pytania to można smiało pisać. Pozdrawiam.

Ps. Dzięki tez za fajna opinie tych perfum. Fajnie, że podobają się klientom. :papa:

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 makeloss

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 18 marzec 2007 - 18:58

Szczerze to moim zdaniem są kiepskie. Mają taką gorycz w sobie i nawet zapachów, których używałam długo nie byłam w stanie rozpoznać wąchając perfumy, które powinny być ich odpowiednikami :) I wcale nie sa takie tanie 100zł/100ml za kiepską podróbkę to nie jest rewelacja. Ja znalazłam faceta, który w podobnej cenie sprzedaje perfumy, co do których oryginalności nie jestem pewna (bo trochę za tanie), ale zapach, butelka identyczna, co do trwałości tez nie mam zastrzeżeń. Chociaż jesli kupuje kremy Garniera od kolegi, kóry pracuje w hurtowni z kosmetykami i mam za 40%-50% ceny sklepowej to chyba perfumy tak tanio tez można kupić. I wychodzi mi podobna cena jak FM. Może tez powinnaś sie przerzucić na takie perfumy? Wiem, ze dla szeregowej konsultantki to 1/3 ceny perfum jest dla ciebie i może przebicie byłoby nie takie dobre.

A Faberlic znam i kiedys zapisałam sie do nich jako konsultantka bo jest znaczna zniżka na zakupy i nie trzeba z każdego katalogu zamawiać.
Moim zdaniem niektóre kremy to rewelacja inne nie za bardzo (polecam krem Hydrobalans- przyjemny zapach i ekstra konsystencja i całą serię trądzikową z pomidorami) , perfumy Faberlica niestety śmierdzą okrutnie a żele pod prysznic mają bajeczne zapachy i sa gęste (wydajne), kolorówki nie używałam, więc się nie wypowiadam
Ogólnie w przypadku Faberlica jest podobnie jak z Avonem sa rewelki i niewypały

#7 kaziula99

>*K-a-Z-i-U-l-K-a*<

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 430 postów

Napisano 18 marzec 2007 - 19:11

ja sobie czesto zamawiam perfumy FM ;) nie moge zlego slowa o nich powiedzic :) sa bardzo trwale i zapachy sa sliczne i wcale nie maja goryczy w sobie... moze sie tak wydawac gdy wacha sie probki ale w praktyce sa sliczne :D

Użytkownik kaziula99 edytował ten post 18 marzec 2007 - 19:12

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 sylwinka77

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 18 marzec 2007 - 20:44

Wyświetl postUżytkownik kaziula99 dnia 18.03.2007, 19:11 napisał

ja sobie czesto zamawiam perfumy FM ;) nie moge zlego slowa o nich powiedzic :) sa bardzo trwale i zapachy sa sliczne i wcale nie maja goryczy w sobie... moze sie tak wydawac gdy wacha sie probki ale w praktyce sa sliczne :D
Cześć, a skad jestes? :yahoo:
Fajnie, że masz dobrą opinię na temat tych perfum, a nie byłabys zainteresowana współpracą z ta firmą. W tej chwili nie ma wymogu zakupu przy wpisywaniu sie startera i mozna smiało wpisac sie choćby dla zakupów dla siebie. jesli byłabys zainteresowana napisz.

#9 saqnia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 123 postów

Napisano 19 marzec 2007 - 18:52

chciałabym Cię zapytać czy posiadacie (w FM'ie) takie zapachy perfum jak:
Christian Dior - Dolce Vita
Versace - Bright Crystal

"To nie tak miało być,
Zupełnie nie tak,
Ty i ja jedno drzewo,
Jedna w nas krew,
Ty w końcu poszedłeś swoją drogą,
Ja inną drogę znam,
Czy się przetną, czy nie,
Jeden Bóg tylko wie"

#10 sylwinka77

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 19 marzec 2007 - 20:14

Wyświetl postUżytkownik saqnia dnia 19.03.2007, 18:52 napisał

chciałabym Cię zapytać czy posiadacie (w FM'ie) takie zapachy perfum jak:
Christian Dior - Dolce Vita
Versace - Bright Crystal

Wiesz co mamy kilka zapachów Christian Dior, sa to: J'adore, Hypnotic Poison, Pure Poison i Miss dior Cheri, ale tego co pisałas nie ma. Natomiast co do tego drugiego zapachu to wogóle nie ma zapachów z tej firmy.Pozdrawiam! BB)

Użytkownik sylwinka77 edytował ten post 19 marzec 2007 - 20:15

#11 kaziula99

>*K-a-Z-i-U-l-K-a*<

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 430 postów

Napisano 22 marzec 2007 - 16:05

Mam zamiar sie zapisac.... ale nie wiem po jakim czasie trzeba kupic starter... :/
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#12 sylwinka77

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 22 marzec 2007 - 21:20

cześć! Fajnie, że masz ochote się zapisać. wiesz co w tej chwili jest wpisowe darmowe i nie musisz zaraz kupowac sobie tego startera. Jeśli ja bym cię zarejestrowała w tym miesiącu to np pierwsze zamówienie możesz sobie zrobic dopiero w kwietniu. Normalnie poza ta promocja jest obowiązek wykupu starera i wtedy musisz kupić jeden z dwóch rodzajów tzn, albo za 30 zł - 20 próbek, lub za 80 zł - 100 próbek. ale jesli jestes zainteresowana pisz na gg 910429, chetnie ci podpowiem jak ja to w tej chwili robie przy wpisywaniu nowych osób, tak aby nie mieli niepotrzebnych kosztów zwiazanych ze starterem. serdecznie zapraszam A tak pozatym, to z tego co wiem to znasz te zapachy i że dużo zamawiasz, tak wiec teraz nawet skorzystałabys na tym wpisaniu sie.

Użytkownik sylwinka77 edytował ten post 22 marzec 2007 - 21:22

#13 xenia_ana

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 202 postów

Napisano 23 marzec 2007 - 14:06

znam firmę, siostra zamawia
ja korzystam, nie narzekam ;) mam taniej :P teraz zamówiła perfumy J.Lo

Użytkownik xenia_ana edytował ten post 23 marzec 2007 - 14:06

* Strach jest tym co cię niszczy; zapomnij o nim a zwyciężysz.
* Smakuj każdy dzień, jak kubek dobrej wody; i jedno i drugie zaspokaja Twoją duszę.
* Gdy słońce gaśnie, świecą gwiazdy – nie ma ciemności na świecie.
* Deszcz uspokaja niczym sen. Życie jest jak sen - słońce jest przebudzeniem.
* Daj się zaskakiwać, bądź jak dziecko, a zdobędziesz mądrość.
* Tafla jeziora podczas deszczu jest jak Twoja świadomość kiedy płaczesz.

Jak Ci na imie?- Miłość!
Co robisz?- Kocham!
Wszystkich?- Nie!
Kogo?- Ciebie

#14 sylwinka77

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 24 marzec 2007 - 16:22

No to super!
A twoja siostra jest dystrybutorem?

Teraz FM ma fajna promocje!

:D

#15 sylwinka77

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 27 marzec 2007 - 18:07

Jeszcze tylko do piątku możliwość darmowego wpisu do firmy FM! Serdecznie zapraszam zainteresowanych na gg 910429!

:zakochany: :zakochany: :zakochany: :zakochany:

#16 lukaslukas31

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 16 styczeń 2010 - 21:00

Perfumy FM, zamówiłem 2 egzemplarze Armani Diamonds i Emporio Remix for Him. Zapachy, które zostały przysłane to jakaś porażka. Całkowicie inne, przypominające zapach buraka. niestety

#17 smart_me

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 297 postów

Napisano 20 styczeń 2010 - 11:18

O rany, nie nie, ja nie jestem zainteresowana. Wolę kupić droższe, ale oryginalne perfumy w kokai.pl niż katować siebie i ludzi dookoła mnie jakimiś żrącymi perfumami. Ble.

#18 Jewelek

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 46 postów

Napisano 20 styczeń 2010 - 11:42

Jak dla mnie nie są podobne w zapachu do oryginału. Wolę jeden oryginalny niż trzy badziewne.
[font="Impact"]„Można nabierać cały świat jakiś czas i kilka osób cały
czas, ale nie można nabierać wszystkich ciągle." -
Abraham Lincoln/font]

#19 MultiPerfumeria

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 160 postów

Napisano 24 styczeń 2010 - 10:14

Powiem szczerze,ze te perfumy są po prostu słabe. Jak post powyzej: pachną takim burakiem cukrowym. Wolę dołożyć i kupić oryginalne,dobre perfumy niz tanie buraczane zamienniki.
Oryginalne Perfumy dla Pań i Panów

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 Val

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 400 postów

Napisano 24 styczeń 2010 - 21:41

Oj absolutnie jestem na nie w kwestii kupowania takich perfum. Po pierwsze zapachy wcale nie przypadają mi do gustu, są "zmodyfikowane" i bardzo odbiegające od oryginałów. Jednym słowem nie podobają mi się te zapachy, no i są nietrwałe (sama nie używałam ale słyszałam taką opinię od znajomych). Podobnie jak dziewczyny, które wypowiadały się wyżej wolę dopłacić trochę pieniędzy i kupić oryginalne perfumy (w zaufanej perfumerii, Smart me - też kupuję w kokai.pl) i mieć gwarancję ładnego i trwałego zapachu.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych