Bieganie
Rozpoczęty przez Dorjenn, 03 mar 2007 19:13
94 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 03 marzec 2007 - 19:42

Użytkownik kataryna dnia 3.03.2007, 19:38 napisał
Ja biegam wiosna, lato, jesień. Zimą nie, bo to dla mnei żadna przyjemność cały czas patrzeć pod nogi, aby się nie poślizgnąć. Niedługo z kumpelą zaczynamy sezon.
Nie mogę się doczekać! 
Tej zimy nie było wiele lodu, ani śniegu
Kasia R.
Napisano 04 marzec 2007 - 13:48
Na krótki dystans od czasu do czasu czemu nie. Dłuższe bieganie mnie nudzi.
'Prawdziwe kobiety mają w nosie sukienki, których nie założą i mężczyzn z którymi nie będą.
Nie chorują, bo On kocha inną. Nie rozpaczają, gdy Ten milczy, a Tamten odpisuje zdawkowo. nie płaczą,
gdy są same. nie słuchają ludzi w których potęgują kompleksy. nie spotykają się z tymi, którzy marnują ich czas.
Czują, że los zaczął się odmieniać i że są w stanie zrobić wszystko. Nie miewają złych humorów. Nie rzucają czym popadnie,
gdy dowiedzą się o zdradzie. Nad ranem wyglądają najpiękniej. Potrafią dostosować się do każdej sytuacji.
nie gaszą papierosów w filiżankach po kawie. Świetnie opanowały sztukę udawania.
Nie czują złości, gdy zobaczą inną w tej samej kreacji. Tak naprawdę, nie ma prawdziwych kobiet.'
Nie chorują, bo On kocha inną. Nie rozpaczają, gdy Ten milczy, a Tamten odpisuje zdawkowo. nie płaczą,
gdy są same. nie słuchają ludzi w których potęgują kompleksy. nie spotykają się z tymi, którzy marnują ich czas.
Czują, że los zaczął się odmieniać i że są w stanie zrobić wszystko. Nie miewają złych humorów. Nie rzucają czym popadnie,
gdy dowiedzą się o zdradzie. Nad ranem wyglądają najpiękniej. Potrafią dostosować się do każdej sytuacji.
nie gaszą papierosów w filiżankach po kawie. Świetnie opanowały sztukę udawania.
Nie czują złości, gdy zobaczą inną w tej samej kreacji. Tak naprawdę, nie ma prawdziwych kobiet.'
Napisano 05 marzec 2007 - 18:22
ja mam 10,9 na 100 chyba nie jest zle
Ja sie chyba wnet za bieganie wezme
Ja sie chyba wnet za bieganie wezme
Zgadzasz się pisać posty o treściach obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz).
Na pewnym innym forum :]
Na pewnym innym forum :]
Napisano 13 marzec 2007 - 12:39
na krótkie dystanse mogę od czasu do czasu pobiegać ,ale na długie nie.
Nie lubie się męczyć
Nie lubie się męczyć
Kochając - daj wszystko co masz.A kiedy dałeś już wszystko - daj jeszcze więcej i zapomnij,jaki to sprawia ból.Bo kiedy stoisz wobec śmierci,liczy się tylko miłość,którą dałeś i którą przyjąłeś,a wszystko inne - osiągnięcia,zmagania,walki - zniknie z twej pamięci.Jeśli naprawdę kochałeś - to żyć było warto.I radość pójdzie za tobą aż do końca.Ale jeśli nie kochałeś,śmierć przyjdzie zawsze zbyt szybko i zawsze będzie zbyt straszna,aby przed nią stanąć.
Masz szczęście - jesteś człowiekiem :)
Człowiek współczesny szuka przyjemności bez szczęścia,szczęścia bez zadowolenia,zadowolenia bez mądrości.
Czas zbyt wolno plynie dla tych, którzy czekają, zbyt szybko dla tych,którzy kochaj
SZALONA WREDZIA ATAKUJE!!!! :P
Człowiek współczesny szuka przyjemności bez szczęścia,szczęścia bez zadowolenia,zadowolenia bez mądrości.
Czas zbyt wolno plynie dla tych, którzy czekają, zbyt szybko dla tych,którzy kochaj
Napisano 13 marzec 2007 - 15:07
ta ja trenuje piecioboj nowoczesny i tygodniowo po jakies 40-50 km.
a terazz mam kontuzje i nie moge biegac;(
pzdrr 600... i dla tego pana co zapoczątkoewal ten temat..buśś
*
a i jeszcze co do kogos tam co napisal ze robi 3;20 na 1000m - tooo troche słabo jak na chłopaka chyba?
hehe:) pzdrrrr 600:D
a terazz mam kontuzje i nie moge biegac;(
pzdrr 600... i dla tego pana co zapoczątkoewal ten temat..buśś
a i jeszcze co do kogos tam co napisal ze robi 3;20 na 1000m - tooo troche słabo jak na chłopaka chyba?
Napisano 13 marzec 2007 - 15:13
Aa lubie poganiać tu i tam
..nawet zaspy śnieżne mnie nie powstrzymują , ale ostatnio bardziej mnie wzięło na rowerowe przejażdżki
"I don't want to shut myself in this cage of me "
"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ... " ;)
"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ... " ;)
Napisano 14 marzec 2007 - 20:20
Może i nie było dużo śniegu i lodu, ale ja jednak nie lubię biegać zimą. Minusem jest też to, że szybko robi się ciemno, a ja mam do późna lekcje. Tzn. ja i moja qmpela. Zaczynamy biegać od soboty, bo już ciepło jest
Po każdej, nawet największej burzy, zawsze musi wzejść SŁOŃCE! :)
Napisano 24 marzec 2007 - 08:42
Ja z qmpelą "biegamy" tak, że ona jedzie rowerem, ja z nią biegnę. To nieco komicznie wygląda, ludzie się na nas dziwnie gapią, ale co tam
Wbrew pozorom jest nawet fajnie, a jak pod koniec speeduję, to ona mnie nie może dogonić
Napisano 24 marzec 2007 - 19:47
ludzie jak wy się lubicie męczyć
ja tam wole rower
Kochając - daj wszystko co masz.A kiedy dałeś już wszystko - daj jeszcze więcej i zapomnij,jaki to sprawia ból.Bo kiedy stoisz wobec śmierci,liczy się tylko miłość,którą dałeś i którą przyjąłeś,a wszystko inne - osiągnięcia,zmagania,walki - zniknie z twej pamięci.Jeśli naprawdę kochałeś - to żyć było warto.I radość pójdzie za tobą aż do końca.Ale jeśli nie kochałeś,śmierć przyjdzie zawsze zbyt szybko i zawsze będzie zbyt straszna,aby przed nią stanąć.
Napisano 24 marzec 2007 - 20:07
na długie biegi nie mam kondycji...ale na 60 mój najlepszy wynik to 7.98
Napisano 24 marzec 2007 - 21:45
Wow nieźle
Ja na krótkie jestem taka sobie. Mam 9 z groszami.
Ale na 1800m miałam 6, czasu nie pamiętam
Wolę zdecydowanie długie dystanse, może dlatego, że lepiej mi na nich idzie?
Użytkownik kataryna edytował ten post 24 marzec 2007 - 21:46
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych