jakie sa najlepsze sterydy na mase?
Napisano 24 luty 2007 - 17:18
Jakie sa najlepsze sterydy na mase? interesuja mnie takie srodki po których moge przytyc 10-12 kg. Prosze o rade kogos kto sie na tym dobrze zna .Interesuja mnie dobre srodki o jak najmniejszych skutkach uboczbych. Cwicze trzy lata mam dosyc fajna rzezbe ale brakuje masy i z tym jest problem!
Kasia R.
Napisano 04 maj 2007 - 22:48
Napisano 06 maj 2007 - 18:45
lub cos iniekcyjnego z testosteronów - prolongatum, prop. Na początek styknie, no i nie zapomnij o nolvie.
Napisano 15 maj 2007 - 21:52
Kasia R.
Napisano 19 maj 2007 - 10:11
Napisano 20 maj 2007 - 13:52
Napisano 21 maj 2007 - 22:04
zamiast zaprzątać sobie głowe gównem, zajmij sie przygotowaniem dobrego treningu i diety.. to najlepsze wyjscie na przybranie masy. sterydy stosowane poza sportem zawodowym to
gg 8905035
Napisano 19 czerwiec 2007 - 13:56
On zaklada temat i zadaje pytanie, nie znasz odpowiedzi to sie nie wypowiadaj
Chcesz doradzac co ma brac a czego nie ? Zaloz wlasny temat ze skutkami ubocznymi a nie
Napisano 20 czerwiec 2007 - 05:41
Napisano 21 czerwiec 2007 - 07:16
Cytat
Cytat
że tak powiem gó*w*no prawda...
Cytat
Cytat
jeśli masz problem ze zdobyciem stuffu to sobie lepiej daruj... a drga jest dlatego bo jest jedną z najpewnieszych u nas na rynku....
Cytat
Cytat
hehe tutaj widać że kolega reprezentuje grupę zwolenników fetu i sadła %)
po pierwsze gość najprawdopodobniej nie miał styczności z SAA a co poniektórzy polecają mu cykl oma+meta... na takim zestawie panowie trzeba z zegarkiem w reku pilnować posiłków i mieć naprawdę dobrą dietę...
do autora tematu... jeśli liczysz że zrobisz 10kg (dobrej jakościowo masy tzn mięśni a nie fetu) i więcej na jednym cyklu to sie grubo mylisz....
proponuje na pierwszy raz propa bądź enana pod ręka nolva odblok z clomidu... mete odradzam na pierwszy raz bo silnie aromatyzuje i potem mogą być baaaardzo duże rozczarowania....
Napisano 25 sierpień 2008 - 19:19
Napisano 26 sierpień 2008 - 18:33
Na przyszłosc polecam krótkie cykle jesli chcesz juz sie w to bawic jedni sie z tym zgodza drudzy nie ale ja jestem zwolennikiem krótkich po troche łapac kilogramów i w odstepie czasu zdobywac mase a nie naraz . Mogło by byc to rozwiazanie tez dla Ciebie .
O krotkim cyklu mozemy mowic kiedy jego dlugosc nie przekracza 6 tyg. (uwaza sie ze cykle 4 tyg to najtrafniejszy wybor)
Jest kilka sposobow prowadzenia "krotkich" kuracji:
2 tyg on i 2-4 off
4 tyg on i 4-6 off
rowniez 6 tyg on i 6-8 off
ale (posobno) najskuteczniej jest robic 4 tyg on i 4 tyg off
Dlaczego takie cykle?
1. kiedy robi sie cykle 10-12 tyg przerwa musi byc odpowiednio dluga, niestety w tej przerwie zachodzi efekt jo jo i mozna stracis duzo masy.
a gdyby robic to inaczej 4 tyg on 4-6 off? w takiej przerwie nie straci sie wiele masy ,fakt ze prez4 tyg on wiele sie nie zyska,ale ogolny obraz po 6 mies czy roku bedzie niezly.
2.bez watpienia taki system wyrazi znacznie mnie j efektow ubocznych, bo to wlasnie po ok 4 tyg "normalnych " cykli zaczynaja sie problemy
Powaznym jest ten o ktorym wlasciwie wszyscy zapominaj ,mianowicie profil lipidowy.po 4 tyg dramatycznie rosnie poziom zlego cholesterolu i soada dobrego.
3. krotki cykl wyrzadzi znacznie mniej szkod watrobie , dlugi nawet bez srodkow 17 aa ma negatywny wplyw na watrobe.
4. po takiej kuracji odblokowanie HPTA jets znacznie latwiejsze, ponad to nie zachodzi potrzeba stosowanie hcg w czsie cyklu(u nas i tak nikt tego nie robi , no i atrofia jader rowniez nie wystapi przez te 4 tyg(oczywiscie mozna wlaczyc hcg ,ale IMO nie jest to konieczne).
5. znacznie mniejsza retencja wody ,kolejny + . no i niekonieczne inhibitory aromataz tez +
6. WAZNE-idealny sposob dla osob z podwyzszonym cisniem krwi v ze sklonnosciami do nadcisnienia.
7. krotkie cykle zapobiegaja przykrym skutkom mocnych androgenow np. utrata wlosow , przyszcze , przerost prostaty8
8. doskonalu wybor dla osob cierpacych po normalnym cyklu z powodu podwyzszonego poziomy estrogenyw( depresje , zmiany w skladzie cial).
Napisano 29 sierpień 2008 - 21:59
Napisano 06 wrzesień 2008 - 08:19
A wiesz...znam ludzi co im po prolce nie posżło i dużo lepiej byłoby jakby zaczęli właśnie od propa czy mety bo szybcij te środki kończą generowanie sajdów;
Użytkownik *SARS* edytował ten post 08 wrzesień 2008 - 09:40
Kasia R.
Napisano 18 wrzesień 2008 - 19:47
Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych