W co grasz teraz ? W co warto zagrać ?
Rozpoczęty przez Rainingman, 16 lut 2007 17:57
950 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 19 maj 2012 - 09:31
Praetorians
Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich. To oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia, w ręce drugiego człowieka. To zaufanie bez reszty. To odsłonięcie swoich słabości.
Nienawidzę wszystkich zdrajców, niech nie spotkam na swej 'drodze' żadnego, lepsze to będzie dla mnie, a w szczególności, dla niego.
Nienawidzę wszystkich zdrajców, niech nie spotkam na swej 'drodze' żadnego, lepsze to będzie dla mnie, a w szczególności, dla niego.
Kasia R.
Napisano 21 maj 2012 - 01:44
Grał ktoś w Syndicate (2012)? Aż się wierzyć nie chce ,że zrobili remake tej kultowej gierki przy której zarywałem pierwsze nocki na amidze mając 5-6 lat. Starsi gracze pewnie kojażą ten tytuł. Jestem ciekaw czy warto ,zaraz gdzieś jakąś receke obczaje
Użytkownik Dekadentyzm21 edytował ten post 21 maj 2012 - 01:45
autovidol dobry jest ,pij go stary nie bój się ,ch.. ,że nie ma alkoholu napij sie autovidolu
Napisano 21 maj 2012 - 17:33
Kontynuuję grę w WoW'a, farmiąc pointsy, w międzyczasie pęknie rundka w LoL'a (chętnych do gry na serwerze EU-NE zapraszam!), a jak kompletnie nie mam co robić, to przechodzę jeszcze raz poszczególne poziomy w Rayman Origins, by zebrać wszystkie 10 kryształów.

Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych