Użytkownik Enes edytował ten post 19 listopad 2011 - 10:01
Najbardziej nielubiana/znienawidzone subkultura.
Rozpoczęty przez Mefisto777, 13 lut 2007 12:25
1257 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 grudzień 2011 - 21:00
Dla mnie najgłupsza subkultura to emo. Żaden inteligentny człowiek nie bedzie ubierał sie i zachowywał jak to coś. Co do tej ktorej ludzie sie boja to z pewnoscią dresy, choć nie zawsze tak jest, bo niektore sa spoko : ]
Co do punków nie wyobrazam sobie zeby taki prawdziwy waleczny olal jesli taki dres chce go lac. Tych pustych, napompowanych dresów to ja szczerze nienawidze.
Co do punków nie wyobrazam sobie zeby taki prawdziwy waleczny olal jesli taki dres chce go lac. Tych pustych, napompowanych dresów to ja szczerze nienawidze.
Napisano 08 grudzień 2011 - 03:36
Niekoniecznie określonej subkultury co ludzi posiadających pewnie cechy które określają poniekąd daną subkulture. Ale owe cechy występują również wsród ludzi nie należących do żadnej z subkultur.
autovidol dobry jest ,pij go stary nie bój się ,ch.. ,że nie ma alkoholu napij sie autovidolu
Kasia R.
Napisano 20 styczeń 2012 - 14:59
Ta, nie są. To co według ciebie jest "subkulturą"?
Napisano 20 styczeń 2012 - 20:47
ja myślę, że skiny i emo.
głównie przez stereotypy, ale przyznam szczerze, że sama nie lubię skinów, a nawet się ich boję.
tylko napierdalać by się chcieli. - możecie uznać mnie za małostkową, ulegającą stereotypom, hipokrytką, ale taka moja opinia.
myślę, też, że ludzie nie lubią kiboli i dresów.
chociaż znam paru "JP", którzy są bardzo spoko. ;d
głównie przez stereotypy, ale przyznam szczerze, że sama nie lubię skinów, a nawet się ich boję.
tylko napierdalać by się chcieli. - możecie uznać mnie za małostkową, ulegającą stereotypom, hipokrytką, ale taka moja opinia.
myślę, też, że ludzie nie lubią kiboli i dresów.
chociaż znam paru "JP", którzy są bardzo spoko. ;d
Napisano 01 luty 2012 - 15:43
Chyba wszyscy boją się kiboli i skinów, własnie bardziej boją, niż nienawidzą.
Mnie irytują emo - jak widzę faceta w grzywce zasłaniającej pół twarzy i ciągle ją odrzucający, żeby coś widzieć, to mam ochote do niego podejść i za fraki zaciągnąć do fryzjera
Mnie irytują emo - jak widzę faceta w grzywce zasłaniającej pół twarzy i ciągle ją odrzucający, żeby coś widzieć, to mam ochote do niego podejść i za fraki zaciągnąć do fryzjera
Napisano 02 luty 2012 - 23:51
Jak dla mnie każda subkultura ma swoje plusy i minusy
I uważam że mają mieć prawo mówić że mają inną ideologię
I nie chcą się podporządkować się temu co uważa społeczeństwo
Mają własne na to zdanie
Słuszne czy nie to już inne pytanie
Najbardziej nie pochwalam kibiców
Ponieważ rodzą tylko przemoc
Mają własne na to zdanie
Napisano 03 luty 2012 - 10:34
Każdy ma prawo miec własną ideologię, ale kiedy ta ideologia nakazuje bicie innych ludzi, to już nie jest ok... Takie coś narusza granicę innych osób, bo poglądy można mieć w głowie, a czyny godza w innego człowieka, dlatego tak źle patrzy się właśnie na kiboli, skinów itp.
Napisano 03 luty 2012 - 10:59
Użytkownik Fan-Fan dnia 02 luty 2012 - 23:51 napisał
Jak dla mnie każda subkultura ma swoje plusy i minusy
Mają własne na to zdanie
Mają własne na to zdanie
Napisano 04 luty 2012 - 00:10
Caleb
No wiesz ja wypowiedziałem się na ten temat ogólnie
Wyrażając swoje zdanie na temat subkultury
Po zatem twoja wypowiedz
O czym ona mówię? o subkulturze? czy chuligaństwie ?
Czy może to jest sekta która nie wierzy w boga
I podpala kościoły
Stary ty nie mówisz o subkulturze tylko o sekcie
Bo mowa idzie o subkulturę
a nie demoniczną rzeźnię
No wiesz ja wypowiedziałem się na ten temat ogólnie
Wyrażając swoje zdanie na temat subkultury
Po zatem twoja wypowiedz
O czym ona mówię? o subkulturze? czy chuligaństwie ?
Czy może to jest sekta która nie wierzy w boga
I podpala kościoły
Stary ty nie mówisz o subkulturze tylko o sekcie
Bo mowa idzie o subkulturę
a nie demoniczną rzeźnię
Napisano 04 luty 2012 - 15:44
Mogą być subkultury ludzie zwyczajnie zdeprawowanych. Ogólne stwierdzenia są bezpieczne, ale nic nie wnoszą do tematu. Akurat ekstrema black metalu jest bardzo hermetyczna i świetnie wpasowuje się w grupę osób, których łączą wewnętrzne zwyczaje i poglądy. Wziąłem przykład na szybko, większość to normalni ludzie, ale jest możliwa do oddzielenia liczba, którą te klimaty popychają do morderstw włącznie (choć z naukowego punktu widzenia ci ludzie wcale nie muszą być chorzy psychicznie, ba - nieraz dochodzi do tego talent muzyczny). Czy to sekta - kwestia nazewnictwa, zazwyczaj wszelka otoczka kultu przy takich zespołach to rodzaj image i trudno mówić o wierze, która przy sekcie będzie wymagana.
Nie lubię utartych powiedzonek. Nie wszystkie kultury i poglądy są do zaakceptowania. Jest mnóstwo zwyczajnie złych ludzi oraz ideologii, którymi się brzydzę.
Nie lubię utartych powiedzonek. Nie wszystkie kultury i poglądy są do zaakceptowania. Jest mnóstwo zwyczajnie złych ludzi oraz ideologii, którymi się brzydzę.
Napisano 04 luty 2012 - 17:10
Nie lubię neonazistów i wyznawców ojca rydzyka to też taka subkultura tylko że starsza i wrogo nastawiona do tvn 24 i ludzi młodych
Są różne ogłoszenia ale te są wyjątkowe.
Kasia R.
Napisano 06 kwiecień 2012 - 14:46
A mnie najbardziej wkurzaja osoby nie tolerancyjne do innych, dajace w morde za innosc ... Taki dresik za dyche ;D .
Dziwne że nikt nie napisal że nienawidzi wegetarian . No nie jest to subkultura , ale uznajmy że jest . Aj jak wiele nasluchalam się zartow , chamskich odpowiedzi itp.. Na ten temat . Nie żeby mnie to obchodzilo.
A co do metali to troszke koloryzujecie . Naprawdę nigdy nie spotkalam się żeby nasze kochane mocherki krzyczaly na widok metala . I nie slyszalam niczego podobnego od znajomych
Dziwne że nikt nie napisal że nienawidzi wegetarian . No nie jest to subkultura , ale uznajmy że jest . Aj jak wiele nasluchalam się zartow , chamskich odpowiedzi itp.. Na ten temat . Nie żeby mnie to obchodzilo.
A co do metali to troszke koloryzujecie . Naprawdę nigdy nie spotkalam się żeby nasze kochane mocherki krzyczaly na widok metala . I nie slyszalam niczego podobnego od znajomych
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych