To jaki jest największy BICEPS na świecie?
Rozpoczęty przez pucha144, 10 lut 2007 19:17
37 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 luty 2007 - 19:17

Czy wie ktoś odpowiedź na to pytanie??Kto ma i jaki jest największy biceps na świecie??
Kasia R.
Napisano 10 luty 2007 - 19:41
Fuuu, to jest obleśne. Jak oni to utrzymują ? O.o
'Prawdziwe kobiety mają w nosie sukienki, których nie założą i mężczyzn z którymi nie będą.
Nie chorują, bo On kocha inną. Nie rozpaczają, gdy Ten milczy, a Tamten odpisuje zdawkowo. nie płaczą,
gdy są same. nie słuchają ludzi w których potęgują kompleksy. nie spotykają się z tymi, którzy marnują ich czas.
Czują, że los zaczął się odmieniać i że są w stanie zrobić wszystko. Nie miewają złych humorów. Nie rzucają czym popadnie,
gdy dowiedzą się o zdradzie. Nad ranem wyglądają najpiękniej. Potrafią dostosować się do każdej sytuacji.
nie gaszą papierosów w filiżankach po kawie. Świetnie opanowały sztukę udawania.
Nie czują złości, gdy zobaczą inną w tej samej kreacji. Tak naprawdę, nie ma prawdziwych kobiet.'
Nie chorują, bo On kocha inną. Nie rozpaczają, gdy Ten milczy, a Tamten odpisuje zdawkowo. nie płaczą,
gdy są same. nie słuchają ludzi w których potęgują kompleksy. nie spotykają się z tymi, którzy marnują ich czas.
Czują, że los zaczął się odmieniać i że są w stanie zrobić wszystko. Nie miewają złych humorów. Nie rzucają czym popadnie,
gdy dowiedzą się o zdradzie. Nad ranem wyglądają najpiękniej. Potrafią dostosować się do każdej sytuacji.
nie gaszą papierosów w filiżankach po kawie. Świetnie opanowały sztukę udawania.
Nie czują złości, gdy zobaczą inną w tej samej kreacji. Tak naprawdę, nie ma prawdziwych kobiet.'
Kasia R.
Napisano 10 luty 2007 - 22:04
poprostu STYNHOL czy jakos tak moze to źle napisalem ale wiadomo o co chodzi
Napisano 10 luty 2007 - 23:48
tajemnicza dzieki za poprawienie wiedzialem ze źle to napisze ale wszyscy wiedzieli o co chodzi:P
Napisano 11 luty 2007 - 17:21
a nie wiecie ile ona może mieć??Ponad 80 cm:PP?
Napisano 11 luty 2007 - 18:57
Bicepsy mają wielkości arbuza, ale mózgi jak orzeszki
Na marmurowej płycie wyrył czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
Napisano 13 luty 2007 - 16:06
No chociło mi oczywiście o to jaki ON ma biceps.Tylko pomyłka mala literówka...ehh ciekawe czy jest w jakieś księdze rekordów guinessa kto największy bic na świecie:]
Napisano 13 luty 2007 - 17:38
Użytkownik pucha144 dnia 13.02.2007, 16:06 napisał
No chociło mi oczywiście o to jaki ON ma biceps.Tylko pomyłka mala literówka...ehh ciekawe czy jest w jakieś księdze rekordów guinessa kto największy bic na świecie:]
w ksiedze chyba nie ma czegos takiego ale pewna nie jestem
Napisano 13 luty 2007 - 22:52
yyy jak dla mnie to jest obrzydliwe...
ja rozumiem biceps ale bez przeasdy...
Napisano 06 marzec 2007 - 18:00
ale brzydale napompowani tacy i tyle z tego mają 3/4 żuycia na siłowni ble
gg4453343
Czyste cięcie czysta krew, moje życie moja śmierć....
http://www.fotka.pl/profil/robson3G90/
Czyste cięcie czysta krew, moje życie moja śmierć....
http://www.fotka.pl/profil/robson3G90/
Napisano 21 marzec 2007 - 09:08
Eeee...w życiu nie chciałabym mieć takiego napakowanego chłopaka...
Odraża mnie sama myśl o tych...ludzikach...
Odraża mnie sama myśl o tych...ludzikach...
Kasia R.
Napisano 21 marzec 2007 - 14:31
a wogule jak by sie z kimś lał to by ci mókł spokojnie do:cenzura: po napakowani mają zmniejszony ruch ręki im większe tym mniejszy ruch
ale mniejsze mógł bym mieć
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych