Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Implenaty (( zębowe:D ))

23 odpowiedzi w tym temacie

#21 onawch

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 25 sierpień 2010 - 19:11

Jeśli chodzi o ceny implantów to najlepiej sprawdzać taką informację u źródła. Ja ostatnio zainteresowałam się kliniką www.candeo.pl Szukam referencji na ich temat ale wydaje się jak na razie wszystko w porządku no i można płacić na raty. Myślę, że to duży plus
Zarabianie w internecie - tylko sprawdzone sposoby

Pamiętaj nim zapytasz o cokolwiek sprawdź na google, no chyba, że dostałeś /-aś bana :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#22 rusalka_lesna

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 67 postów

Napisano 23 listopad 2010 - 12:27

Ja bym za plus uznała raczej pozytywne opinie klientów. Rozejrzyj się , popytaj na ich temat, poczytaj. Nie warto oszczędzać na czymś takie jak implanty - ważne, żeby były zrobione profesjonalnie. Jeżeli interesuje cię naprawdę dobry specjalista od implantów, to skontaktuj się z Alfa Dental, tam maja znakomitych lekarzy, którzy się w tym specjalizują.

#23 drejfuz

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 25 luty 2011 - 14:50

A skąd jesteś?? Ja znam świetna klinikę w Gdańsku, ale robią tak dobrze że myślę że warto się przejechać. Połowa moich znajomych tam robi a do Gdańska mamy ponad 50 kilometrów. Klinika nazywa się Kryspin Dent i ma wysoki standard. W zasadzie mało jest takich miejsc u nas a tam jak na zachodzie. sprawdź zresztą na ich stronie konkretnie www.kryspin-dent.pl Ja tam robiłem już dwa implanty i nie jestem zadwolony.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#24 luomo

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 192 postów

Napisano 31 styczeń 2012 - 21:29

co racja to racja najlepiej dowiadywać się o ceny u źródła, ale myślę, że też nie ma co oszczędzać na zębach i jak już się decydujesz na takie zabiegi to dobrze iść do możliwie najlepszego specjalisty, jak np ci z Galerii Uśmiechu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych