Ja osobiście trenuje zapasy .. To troche męczący sport, ale przez treningi, chęci wkładane w uprawianie tej że dyscypliny można wiele osiągnać. Mi osobiście nie idzie bo za poźno zaczełam swoją przygodę z zapasami ale mam jakieś zajęcie które pochłanie mi wolny czas!
Jaką dyscypline sportu uprawiacie?
Rozpoczęty przez gussiaa, 08 maj 2005 19:13
437 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 08 maj 2005 - 19:13

Ja osobiście trenuje zapasy .. To troche męczący sport, ale przez treningi, chęci wkładane w uprawianie tej że dyscypliny można wiele osiągnać. Mi osobiście nie idzie bo za poźno zaczełam swoją przygodę z zapasami ale mam jakieś zajęcie które pochłanie mi wolny czas!
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 09 maj 2005 - 20:11
hee ... tak jak myślałam prawie każdy inne zainteresowania sportem:P tak jak udalo mi się zauważyć to chyba najwięcej osob gra w nogę. No nie powiem.. sport także lubiany przeze mnie
jak udaje mi sie to gram a w telewizju zawsze staram sie oglądać meczyki REALU i reprezentacji POLSKI
Napisano 09 maj 2005 - 20:35
no ja tam z kibicowaniem to mam mało związane, a ze sportów, to... no dobra, więc:
-rower, MTB, DH i wogóle górskie rajdy
-piłka nożna, kosz, siatka - tak dla przyjemności
-Szermierka historyczna, wojowanie mieczem 2-ręcznym - hobby
-siłownia - głównie ławeczka i ciężarki na biceps
-bieganie, chodzenie, czyli na pieszo
-basen - to już żadziej, ale ze 2-3 razy w tygodniu wpadnie
więcej grzechów nie pamiętam
no fakt, snowboard, ale to był (w tym roku) dopiero pierwszy mój sezon, więc nie zaliczam 
PS. w sumie zapasy, to bardzo ciekawa musi być dyscyplina... szczególnie dla płci pięknej
-rower, MTB, DH i wogóle górskie rajdy
-piłka nożna, kosz, siatka - tak dla przyjemności
-Szermierka historyczna, wojowanie mieczem 2-ręcznym - hobby
-siłownia - głównie ławeczka i ciężarki na biceps
-bieganie, chodzenie, czyli na pieszo
-basen - to już żadziej, ale ze 2-3 razy w tygodniu wpadnie
więcej grzechów nie pamiętam
PS. w sumie zapasy, to bardzo ciekawa musi być dyscyplina... szczególnie dla płci pięknej
Nie widzę przeszkód! Powiedział ślepy koń na Wielkiej Beskidzkiej
Napisano 09 maj 2005 - 20:39
a widzielicie kiedys sportowy taniec towarzyski??na TVN leci teraz program gdzie można się nieco z tym zapoznać
uważam to za sport cudowny! Jedynš jego wadš jest to, że trzeba mieć partnera o którego w dziesiejszych czasach i małych miastach bardzo trudno... dałabym bardzo wiele, żeby cišgle go mieć i całkowicie oddawać się pasji...
"Przyjaciele są jak ciche Anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały jak latać"
Napisano 11 maj 2005 - 20:32
Hmm a JA trenuje taniec nowoczesny juz to bedzie z 4 lata nie wiem czy dla niektorych zalicza sie to do sportu ale uwielbiam to robic i trzeba naprawde duzo trudu sobie zadac i wiele wycierpiec aby dobrze tanczyc. Niestety nie jest to takie proste jak sie niektorym wydaje
Miłość - jest największą goryczą i słodyczą
Nie należy rezygnować z marzeń. To one dodają piękna naszemu życiu!
Nie należy rezygnować z marzeń. To one dodają piękna naszemu życiu!
Napisano 12 maj 2005 - 08:38
ja lubie prawie ze i kazdy sport
a trenuje tenisa ziemnego (chyba 4 lata), taniec nowoczesny, ale to dopiero od tego roku, mozna tez powiedziec ze trenuje jazde konna (od jakis 7-8 lat z przerwami), w zime na narty (tez 4 lata), a ogolnie gram w noge, kosza, uni-hokeja, ringo, siatka, itd...
Napisano 20 maj 2005 - 13:49
Ja od jakis 3 lat trenuje siatke i pilke nozna.Trening siatki mam 5 razy w tygodniu czyli od poniedzialku do piatku... :)a pilke nozna trenuje we wtork,srody i czwartki...Wiele dziewczyn nie moze pogodzic sobie treningow z siatki z noga... mi jakos sie udalo i chodze na to i na to :)Biegam jeszcze na 60m moj czas to 8,02
nie bede sie rozpisywac, poniewaz zaraz mam isc na trening w nozna
pozdro all ;*
Kasia R.
Napisano 21 maj 2005 - 03:41
Bez sportu i ruchu człowiek flaczeje nie tylko na ciele...
Jeżdże na rowerze górskim wszędzie ... Okolice Karpacza i Szklarskiej do tego wypady na maratony...
Polecam na relaks. (wiem co mówie, bo drugie hobby mam strasznie stresujace!!) Na początku wydaje sie byc ciezko ale po roku jazdy dłuzsze i intensywniejsze wypady to juz tylko przyjemnosc...
Jeżdże na rowerze górskim wszędzie ... Okolice Karpacza i Szklarskiej do tego wypady na maratony...
Polecam na relaks. (wiem co mówie, bo drugie hobby mam strasznie stresujace!!) Na początku wydaje sie byc ciezko ale po roku jazdy dłuzsze i intensywniejsze wypady to juz tylko przyjemnosc...
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- jaką dyscyplinę sportową uprawiać
- jaką dyscypline sportu uprawiasz i dlaczego
- jaką dyscypline sportu najlepiej uprawiać?
- jaką dyscyplinę sportu chciałbym uprawiać
- napisz jako dyscypline sportowo uprawiasz
- jaką dyscypline sportową uprawiasz i dlaczego
- każdy sen, ten czarowny i piękny kwejk
- jaką dyscypline najlepiej trenowac
- którą dyscypline zimową lubisz i uprawiasz?dlaczego sanki
- jaką dyscyplinę sportową lubisz uprawiać
Ostatnie frazy z tematu
- jaką dyscyplinę lubię uprawiać najbardziej
- jaką dyscypline sportową uprawiasz i dlaczego
- napisz jako dyscypline sportowo uprawiasz
- jaką dyscypliną sportową uprawiasz?