Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Jaką dyscypline sportu uprawiacie?

437 odpowiedzi w tym temacie

#1 gussiaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 08 maj 2005 - 19:13

:P Może warto podzielić się informacja jakie lubicie sporty, a może jaką dyscyplinę sportu uprawiacie ?! Jak wszyscy dobrze wiemy wielu osobą różne kategorie sportowe sprawiają przyjemność.
Ja osobiście trenuje zapasy .. To troche męczący sport, ale przez treningi, chęci wkładane w uprawianie tej że dyscypliny można wiele osiągnać. Mi osobiście nie idzie bo za poźno zaczełam swoją przygodę z zapasami ale mam jakieś zajęcie które pochłanie mi wolny czas! ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Kamilcia

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 262 postów

Napisano 08 maj 2005 - 19:24

a ja lubie latać :P jak batman hehehe :P :rotfl:
"Słuchaj Skarbie jesteś dla mnie wszystkim, nie pamiętam już że był ktoś inny,w nocy nie pozwalasz zasnąć mi, kradniesz moje sny,wiem bez Ciebie nie zasnę..."
-==Padaka kocha Aniołka==-

#3 gussiaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 08 maj 2005 - 19:28

Latać, do góry patzreć latać! Po głowach wszytskim skakać .. la la la :oczami:
A czemu nie:) można i tak !!

#4 Zając Poziomka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 60 postów

Napisano 09 maj 2005 - 08:53

A ja podnosze cięzary czyli kufel z piwem
Choć nie jestem detektywem zawsze znajde budke z piwem

#5 święty

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 09 maj 2005 - 09:13

ja gram w snookera, po za tym jeżdżę sobie w rajdach amatorskich, tak dla zabicia czasu. Nie robie tego dla jakiś sukcesów, ale dla własnej przyjemności:)
nie taki święty święty jak go malują:)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Alqua

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 09 maj 2005 - 14:18

hmmmm.... kocham piłkę nożną i biegi... lubie siatke, kosza etc.
a trenuje judo :]

#7 Tom

AlucarD

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1206 postów

Napisano 09 maj 2005 - 15:04

Ja zaczalem jezdzic na desce snowbordowej spoko jest.Gram tez w noge jak mam okazje! :D
Jesteśmy sumą doświadczeń
Arms Akchemy

#8 kondix

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 179 postów

Napisano 09 maj 2005 - 17:35

Ale mam pole do popisu ;)

Piłka nożna, siatkówka, bilard (jak jest gdzie), roweromania, a przedewszystkim to Parkour i Skateboarding

pozdr. K-x

PinK IS PunK

If you don't know your past, you will don't know your future

Dołączona grafika

#9 gussiaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 09 maj 2005 - 20:11

hee ... tak jak myślałam prawie każdy inne zainteresowania sportem:P tak jak udalo mi się zauważyć to chyba najwięcej osob gra w nogę. No nie powiem.. sport także lubiany przeze mnie :D jak udaje mi sie to gram a w telewizju zawsze staram sie oglądać meczyki REALU i reprezentacji POLSKI :)

#10 Radiator

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 64 postów

Napisano 09 maj 2005 - 20:35

no ja tam z kibicowaniem to mam mało związane, a ze sportów, to... no dobra, więc:
-rower, MTB, DH i wogóle górskie rajdy
-piłka nożna, kosz, siatka - tak dla przyjemności :P
-Szermierka historyczna, wojowanie mieczem 2-ręcznym - hobby :D
-siłownia - głównie ławeczka i ciężarki na biceps :)
-bieganie, chodzenie, czyli na pieszo
-basen - to już żadziej, ale ze 2-3 razy w tygodniu wpadnie

więcej grzechów nie pamiętam :P no fakt, snowboard, ale to był (w tym roku) dopiero pierwszy mój sezon, więc nie zaliczam :)

PS. w sumie zapasy, to bardzo ciekawa musi być dyscyplina... szczególnie dla płci pięknej :)
Nie widzę przeszkód! Powiedział ślepy koń na Wielkiej Beskidzkiej

#11 blue_velvet

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 09 maj 2005 - 20:39

a widzieliœcie kiedys sportowy taniec towarzyski??na TVN leci teraz program gdzie można się nieco z tym zapoznać:] uważam to za sport cudowny! Jedynš jego wadš jest to, że trzeba mieć partnera o którego w dziesiejszych czasach i małych miastach bardzo trudno... dałabym bardzo wiele, żeby cišgle go mieć i całkowicie oddawać się pasji... :)
"Przyjaciele są jak ciche Anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały jak latać"

#12 gussiaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 10 maj 2005 - 21:53

zapasy .. no tak jak już wcześniej pisałam sport męczący ale dający efekty. Ciężki jest dla każdej płci bo żeby całkowicie pojąc te "klocki" musisz trenować od pieluch :P hii

#13 aga8811

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 208 postów

Napisano 11 maj 2005 - 20:32

Hmm a JA trenuje taniec nowoczesny juz to bedzie z 4 lata nie wiem czy dla niektorych zalicza sie to do sportu ale uwielbiam to robic i trzeba naprawde duzo trudu sobie zadac i wiele wycierpiec aby dobrze tanczyc. Niestety nie jest to takie proste jak sie niektorym wydaje :(
Miłość - jest największą goryczą i słodyczą
Nie należy rezygnować z marzeń. To one dodają piękna naszemu życiu!

#14 blue_velvet

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 11 maj 2005 - 22:46

skoro szachy zaliczaja sie do spotru to taniec tymbardziej!! :) a taniec moze tez byc sztuka i to jest w nim najwspanialsze!! pozdrawiam wszystkich tancerzy :D
"Przyjaciele są jak ciche Anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały jak latać"

#15 honda

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 12 maj 2005 - 08:38

ja lubie prawie ze i kazdy sport :) a trenuje tenisa ziemnego (chyba 4 lata), taniec nowoczesny, ale to dopiero od tego roku, mozna tez powiedziec ze trenuje jazde konna (od jakis 7-8 lat z przerwami), w zime na narty (tez 4 lata), a ogolnie gram w noge, kosza, uni-hokeja, ringo, siatka, itd... :D

#16 kfiatushek

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 12 maj 2005 - 20:32

Ja kiedys trenowalam pilke nozna. ale zrezygnowalam z braku czasu i checi i powiem szczerze, ze nie zaluje :]

#17 Ribana

Veritas vincit!!!

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2128 postów

Napisano 18 maj 2005 - 17:16

tai chi
Dołączona grafika

#18 Kamcia

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 18 maj 2005 - 19:03

Ja uprawiam siatkówke i lekkoatletyke dokładnie bieganie
Kiedy patrze w ich źrenice widze właśne odbicie
(...)(...)(...)
www.krystianka.wizytowka.pl

#19 Myszkaxd

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 20 maj 2005 - 13:49

Ja od jakis 3 lat trenuje siatke i pilke nozna.Trening siatki mam 5 razy w tygodniu czyli od poniedzialku do piatku... :)a pilke nozna trenuje we wtork,srody i czwartki...Wiele dziewczyn nie moze pogodzic sobie treningow z siatki z noga... mi jakos sie udalo i chodze na to i na to :)Biegam jeszcze na 60m moj czas to 8,02 :( nie bede sie rozpisywac, poniewaz zaraz mam isc na trening w nozna :P pozdro all ;*

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 nagast

Nowicjusz

• Bez aktywacji
  • 2 postów

Napisano 21 maj 2005 - 03:41

Bez sportu i ruchu człowiek flaczeje nie tylko na ciele...

Jeżdże na rowerze górskim wszędzie ... Okolice Karpacza i Szklarskiej do tego wypady na maratony...

Polecam na relaks. (wiem co mówie, bo drugie hobby mam strasznie stresujace!!) Na początku wydaje sie byc ciezko ale po roku jazdy dłuzsze i intensywniejsze wypady to juz tylko przyjemnosc...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych