pomarszczone i suche ręce
Napisano 23 styczeń 2007 - 20:48

Kasia R.
Napisano 23 styczeń 2007 - 21:00
Użytkownik monika181 dnia 23.01.2007, 20:48 napisał
Ja też tak miałam. Ale zmieniłam krem na lepszy. Kupiłam Sally Hansena 18h. Byłam zadowolona.
Napisano 23 styczeń 2007 - 21:14

I wycieraj dokładnie ręce po umyciu..
Nie chorują, bo On kocha inną. Nie rozpaczają, gdy Ten milczy, a Tamten odpisuje zdawkowo. nie płaczą,
gdy są same. nie słuchają ludzi w których potęgują kompleksy. nie spotykają się z tymi, którzy marnują ich czas.
Czują, że los zaczął się odmieniać i że są w stanie zrobić wszystko. Nie miewają złych humorów. Nie rzucają czym popadnie,
gdy dowiedzą się o zdradzie. Nad ranem wyglądają najpiękniej. Potrafią dostosować się do każdej sytuacji.
nie gaszą papierosów w filiżankach po kawie. Świetnie opanowały sztukę udawania.
Nie czują złości, gdy zobaczą inną w tej samej kreacji. Tak naprawdę, nie ma prawdziwych kobiet.'
Napisano 23 styczeń 2007 - 21:20
Smarowałabym ale nie da się tak...jakbym tak miała smarować to musiałabym ten krem nosić ciagle w kieszeni i już w pierwszym dniu skończyłby mi się...
Kasia R.
Napisano 23 styczeń 2007 - 22:04
Napisano 24 styczeń 2007 - 23:24
Użytkownik Sandrusia_91 dnia 24.01.2007, 15:11 napisał
rekawiczkami?? i jak nałożysz to przez całą noc ci niebedzie skura oddychała w tym mijscu

Pociesz Mnie...
Ucisz Mój płacz...
niech ciszej i ...
ciszej sobie Łkam...
Napisano 24 styczeń 2007 - 23:39
Krem nie musi być "specjalny"
Wystarczy, żeby był mocno nawilżający.
Smarujesz dłonie grubbą warstwą tegoz kremiku i nakładasz wełniane rękawiczki, po czym kładziesz się grzecznie do łóżeczka
Moja mama wypróbowała ten sposób i była zadowolona
Po za tym słyszałam też o moczeniu dłoni w ciepłej oliwie ale dokładnie nie pamiętam o co chodziło
No i oczywiście maseczki parafinowe na dłonie, taki zabieg najlepiej (podobno) zastosować u kosmetyczki ale z tego co wyczytałam można także w domu.
Parafina jest dostępna bez recepty i niedroga: 50 g kosztuje ok. 1,60 zł.
Nie pytajcie jak wygląda i jak sie jej używa, nie wiem
krążą blisko wśród nas od tak, dając chętnym szczere złoto.
i dlatego lubię mówić z Tobą..
Każdy myśli to co myśli, myśli sobie moja głowa
może w końcu mi się uda wypowiedzieć proste słowa,
i dlatego lubię mówić z Tobą..
/Akurat- Lubię mówić z Tobą/
Już CZTERY lata :o
Napisano 25 styczeń 2007 - 22:50
Folia aluminiowa nieprzepuszcza powietrzą dzieki temu krem niewysycha tylko całą noc powoli dokładnie w skóre wsiąka. Jak wiadomo skóra oddycha pod folią będzie miała z tym problem wtedy folia się nagrzewa i krem łatwiej się wsiąka. Uczą tego na niektórych kursach kosmetycznych.
Najlepszym przykładem, że to działa... zauważ, iż jak za długo przebywasz w wodzie dłonie i stopy sie marszczą. Tak samo jest w folii aluminiowej... przez całą noc dłonie sa w kapieli kremu i krem zacznie błyskawicznie wsiąkać jak woda podczas kąpieli.
Ktoś pisał o specjalnych rękawiczkach, tak to prawda są zbudoane na bazie folii aluminiowej czyli nieprzepuszczają powietrza.
Pozdrawiam
Kasia R.
Napisano 26 styczeń 2007 - 14:17
Użytkownik kamelia96 dnia 24.01.2007, 23:39 napisał
E tam wole specjalne kremy nie musze tak cudować.. aż w takim strasznym stanie nie mam ...;]

Pociesz Mnie...
Ucisz Mój płacz...
niech ciszej i ...
ciszej sobie Łkam...
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych