Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

czy ktos tak mial z testem?

20 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kasia:):):)

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 25 postów

Napisano 17 styczeń 2007 - 16:50

zrobilam juz 2 raz test ciazowy mimio, ze mam dostac @ dopiero w sb lub nd.
wiem, ze to zawczesnie bo na tescie pisze aby go wykonac w dniu okresu, ale
na moim poza gruba kreska kontrolna pojawila sie druga, ledwo widoczna ktora
po paru godzinach prawie znikla, powtorzylam test wiec 2 raz i sytuacja sie
jak wczesniej..... (nawet siostra sprawdala i widziala wiec to nie moja
wyobraznia ani wada wzroku:)) co to znaczy???? Czy ktoras z Was tak mial????
Bardzo prosze o podzielenie sie ze mna informacjami. Pozdrawaiam
:mruga:

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 berna

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 57 postów

Napisano 18 styczeń 2007 - 09:37

czesc Kasiu!
zawsze myśałam ze zajsc w ciąze jest tak łatwo siup i juz , dlatego bylam strasznie zdziwiona za pierwszym razem nie wyszło,za drugim zawiedziona na maksa a za tzrecim spanikowana ze cos ze mna nie tak i nie moge miec dzieci a tu bum i jestem w trzecim miesiacu(udało sie za czwartym razem)ale jak juz troche odpuscilismy i przestalismy obracac cały swiat wokoł brzuszka i objawów, tak wiec mniej stresu a na pewno sie uda , co do testu sama nie wiem nie chce ci narobic nadzieji bo rzeczywiscie na testach pisze ze nawet słaba druga kreska swiadczy o ciązy a famaceutka mi powiedziala ze test ktory wyszedł pozyttywnie nie myli sie(no pewnie jest tam jakis procent) ale ja tez juz widzialam takie kreski kiedys tam i niewiem co ci powiedziec TRZYMAM KCIUKI I ZYCZE POWODZENIA BEDZIE DOBRZE :ok: i mam nadzieje ze dobrze widziałas!!!!!!!papa informmuj nas!!!!!!!! :papa:

#3 Nat.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4859 postów

Napisano 18 styczeń 2007 - 10:02

no, ja jeszcze nie miałam... za młoda jestem xD
ale z tym testem, to kto wie? może akurat?
a ja cały czas trzymam kciuki, że się uda. ;)

#4 mała*czarna

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5719 postów

Napisano 18 styczeń 2007 - 11:25

zrób 3 test w dzień w który powinnaś dostać okres a wtedy wszystko będzie jasne. no i będzie też dobrze jeżeli za jakiś czas wybierzesz sie do gina.
nie miałam jeszcze czegoś takiego na teście...
KEEP CALM AND PARTY ON! OH, FUCK EVERYTHING ;D

#5 Karolina_

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3229 postów

Napisano 18 styczeń 2007 - 12:11

Dokładnie! Poczekaj na dzień spodziewanej miesiączki i wtedy zrób test.

Na teście nigdy nie miałam czegoś takiego, nie wiem czy ten test może w ogóle być wiarygodny jesli robiłaś go przed miesiączką.
Dołączona grafika

"Chcę w księżycu tulić Cię, kochać tak bez pojęcia..."

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Kasia:):):)

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 25 postów

Napisano 20 styczeń 2007 - 08:21

Zrobilam drugi test i sytuacja sie powtorzyla, nie wiem juz sam, kreska pojawila sie pozniej i tym razem nie znikla.Jutro mam dostac @. Trzymajcie za mnie zeby sie nie pojawil:):):P:P :papa:

#7 Karolina_

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3229 postów

Napisano 20 styczeń 2007 - 12:48

Będziemy 3mać napewno. :*
Dołączona grafika

"Chcę w księżycu tulić Cię, kochać tak bez pojęcia..."

#8 Kasia:):):)

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 25 postów

Napisano 21 styczeń 2007 - 11:49

Dziekuje Wam kochane:) Dzis mam dostac @ Jeszcze nic nie czuje, ale piersi przestaly mnie bolec wiec pewnie dostane:(:( Jutro dam znac, zrobie test pod warunkiem, ze @ nie przyjdzie:P :papa:

#9 asiekwil

złośnica

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5441 postów

Napisano 21 styczeń 2007 - 11:51

No to czekamy i trzymamy kciuki ;)
Do widzenia Kochani moi :)

#10 Kasia:):):)

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 25 postów

Napisano 22 styczeń 2007 - 08:16

a ja dostalam w nocy @, wprawdzie dziwne jakies, bardziej plamienie niz okres ale test z pred chwili pokazal brak ciazy wiec nie ma juz chyba zludzen prawda??? a ju sie cieszylam, bo wczoraj bolal mnie strasznie brzuch a okresu nnie bylo, zawse dostaje odrazu, :(

#11 mlodape

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 852 postów

Napisano 23 styczeń 2007 - 20:06

Kchanajesteś w ciąży :) Hormon ktory pojawia się na teście występuje tylko i wyłącznie wtedy kiedy kiedy jest ciąża. Czsem plamienie się pojawia ale to nie znaczy ze nie jesteś w ciąży. Niestety musisz pamiętac ze 50% ciąży kończy się wczesnym poronieniem które następuje z najbliższym okresem. Myślę jednak że dzidziuś jest w drodze... Gratuluję! Idz do lekarza i pochwal się nam czy jesteś mamusią:)

#12 Kasia:):):)

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 25 postów

Napisano 27 styczeń 2007 - 20:11

Witam kochane... okres rokrecil sies na calego a raem tym zgasla moja nadzieja na dzidziusia............tak bardzos ie rozczarowalam, ze nie moglam nawet tego tu napisac..... a jak czytam na forum o jakiejs malolacie ktora pyta jak mozna poronic bo chyba jest w ciazy, to mam ochote jej...... no.... poestrzymam sie! Nastepne proby dopiero w marcu...:( a jeszcze nie wiadomo czy maz wroci w dni kiedy bedzie mozliwe danie zycia naszemu DZIDZIUSIOWI. Zalamana jestem.....

#13 asiekwil

złośnica

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5441 postów

Napisano 28 styczeń 2007 - 12:08

Nie martw się wszystko będzie dobrze :przytul:
Jeszcze bedziesz miała masę dzidziusiów :)
Do widzenia Kochani moi :)

#14 mlodape

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 852 postów

Napisano 28 styczeń 2007 - 17:15

przepraszam że byc może dałam moim postem fałszywą nadzieję :(
Ale popieram poprzedniczkę, jeszcze będziesz miała masę dzidziusiów :)

#15 kataryna

Po burzy ZAWSZE wschodzi Słońce! Nawet po największej! :

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6560 postów

Napisano 30 styczeń 2007 - 16:57

Będzie dobrze! Będziesz jeszcze miała dziecko. Ale to "staranie się" o dzidziusia jest chyba przyjemne, co? ;) :P
A tak na serio, to jeszcze Ci się uda, uszy do góry! :uscisk:
Po każdej, nawet największej burzy, zawsze musi wzejść SŁOŃCE! :)

#16 Gana

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 15 marzec 2007 - 23:30

Taka historia z testem a raczej z testami przydarzyla sie i mi, i jestem w trakcie jej przezywania....
Otoz w styczniu odlozylam tabletki, po czym kolejny okres dostalam po 35 dniach!Nie zabezpieczalam sie w zaden sposob...okres mial prawidlowo nadejsc 9.03, ale ze cykle zawsze mialam nieregularne czekam jeszcze do 18.03! Zrobilam juz 5 testow ciazowych, pierwszy:negatywny, kolejne dwa-cien kreski, praktycznie niewidoczny, czwarty i piaty-rowniez niewidoczna kreska ale juz lekko "zarożowiona"! W poniedzialek mam wizyte u ginekologa, jestem przerazona ;/ moge miec dziecko, ale nie jestem jeszcze na nie gotowa, tyle rzeczy jeszcze do zrobienia... :/ Dodam, ze jezeli bylabym w ciazy to bylby to 4, 5 tydzien, a ja nie mam zadnych objawow, czuje sie tak jak przed okresem czyli bola mnie jajniki , macica oraz piersi..

Wiec z testami nigdy nic nie wiadomo....
Bede w szoku jak rzeczywiscie w poniedzialek okaze sie ze jestem w ciazy, bo przeciez jestem po tabletkach , a tyle historii sie slyszy, ze trudno zajsc po nich...

#17 mlodape

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 852 postów

Napisano 17 marzec 2007 - 21:23

myślę że nie jesteś w ciąży. Po tabletkach zdarzają się takie mety z testami. Spokojnie. Idź do ginekologa ale myślę że Ci powie że nie jesteś w ciąży :)

#18 flammen

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 21 marzec 2007 - 15:05

"Bede w szoku jak rzeczywiscie w poniedzialek okaze sie ze jestem w ciazy, bo przeciez jestem po tabletkach , a tyle historii sie slyszy, ze trudno zajsc po nich..."

Wszystko zależy od dziewczyny. Nie martw się Ty nie jesteś w ciąży - na prawde nie jest łatwo w nią zajść :) Zamiast się zamartwiać to śmigaj do lekarza. A testy są czasem zaskakujące - niekiedy są 2 kreseczki potem jedna znika :) Pozdrawiam serdecznie.

Użytkownik flammen edytował ten post 21 marzec 2007 - 15:06

#19 Jusia1988

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 982 postów

Napisano 21 marzec 2007 - 15:22

Moja kolezanka jest w ciazy robila test i podobnie jak u Ciebie jedna kreska byla niewidoczna ale na opakowaniu pisalo ze nawet jak jedna kreska jest niewyrazna to i tak znaczy ze jest sie w ciazy...ona juz byla u lekarza i wie ze jest w 8 tygodniu

Użytkownik Jusia1988 edytował ten post 21 marzec 2007 - 15:23

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 Gana

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 22 marzec 2007 - 10:43

No teraz moge powiedziec, ze zajscie w ciaze jest bardzo, bardzo, bardzo proste... \Jestem w 4 tyg.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych