Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

akcja wspierająca forum

55 odpowiedzi w tym temacie

#41 outremer

Fratres Militiae Templi

• Redaktor
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6264 postów

Napisano 01 marzec 2007 - 08:03

Wyświetl postUżytkownik Jean_Francisco_Rodrigues dnia 1.03.2007, 01:00 napisał

jeszcze 2 zlote i będzie 0.5 absolwenta w biedronie... ahhh... się rozmarzyłem się...
a co do pomocy: tyle co mi forum pomogło tyle i ja pomogę forum...
Jak mam pić absolwenta to wolę z mostu skoczyć, kiedyś się nim strułem. A Ty Jean_Francisco_Rodrigues bądź wielkoduszny.
Kula jest ślepa i głupia, a bagnet to zuch który wie o co chodzi w życiu
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#42 Jean_Francisco_Rodrigues

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 804 postów

Napisano 01 marzec 2007 - 11:26

przyznam Ci że absolwent czysty już nie smakuje tak jak kiedyś... ale mimo wszystko można wypić... ostatnio na cytrynowego się przerzuciłem... ;)
niżej nic nie piję... np. taka Krakowska, Starogardzka, z czerwoną kartką to dopiero syf... a fe!

a co do tematu:
wielkoduszny? hmmm... ja właśnie jestem wielkoduszny i się zastanawiam czy wpłacić na konto i żeby mnie paliło, czy lepiej połówę se wychlapać... jak na razie przeważa ta 2. opcja... ale jeszcze pomyślę... :P

Użytkownik Jean_Francisco_Rodrigues edytował ten post 04 marzec 2007 - 22:16

TO MY TWORZYMY HISTORIĘ TEGO FORUM!

#43 mir123bych

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 220 postów

Napisano 02 marzec 2007 - 09:12

Starogarzka

heh kiedyś ją na koniec 18 odpaliliśmy masakra.... szit ;p
Dołączona grafika

#44 Duda

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 642 postów

Napisano 18 marzec 2007 - 21:21

A co z reklamami na forum? Nie macie z nich kasy? Widze tutaj reklamy google, za to też można sporo kasy wyciągnąć. Co z tym?

#45 SzkarłatnyPirat

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 28 styczeń 2009 - 17:52

Nie łaska jak się zakładało forum to cza było pomyśleć że forum nie bajka ,a teraz skutki bo kasa potrzebna na opłaty i co tak jak w kościele u mnie tego na forum niema i nie będzie nigdy słowo daje użytkownikom mojego forum,być adminem nie sztuka i forum mieć ale sztuka uczy mać to sprawa założycieli forum.raz dodam ktoś kasę da a potem ban i pa i ktoś łapkę lirze tak samo jak sprawdziłem was w pierwszy moim poście i co ostrzeżenie takich forów znam tysiące i takie zagrywki :D :D :D .
Jak się nie podobam wam proste mogę nie pisać ale pisze prawdę i inni to zauważą :P :P :P

Użytkownik SzkarłatnyPirat edytował ten post 28 styczeń 2009 - 18:14

Ktoś mądrze napisał i to też pisze i staram się oto dbać

Szanuj swój nick w sieci bo to twoje drugie imię

Szukasz mnie, znajdzie mnie, zawsze na swoim forum ,a gdzie zobacz mój profil:)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#46 artemis00

I feed on AnimeFilia

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1650 postów

Napisano 28 styczeń 2009 - 18:39

Szkarłatny jak masz małe,gówniane forum na darmowym hostingu to nie masz problemów:p
zobacz ile tu jest zarejestrowanych użytkowników.
Na to potrzeba dużego serwera a duży serwer dużo kosztuje.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#47 SzkarłatnyPirat

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 28 styczeń 2009 - 18:46

Wyświetl postUżytkownik artemis00 dnia 28.01.2009, 18:39 napisał

Szkarłatny jak masz małe,gówniane forum na darmowym hostingu to nie masz problemów:p
zobacz ile tu jest zarejestrowanych użytkowników.
Na to potrzeba dużego serwera a duży serwer dużo kosztuje.

Nie darmowe i gówniane myśl co pisać a nie bzdury bo ludzie paczą a zwłaszcza goście i pomyśl co myślą o tobie i twoich wypowiedziach.
Dodam ze moje młode forum ale uczciwe wobec użytkowników tych co szanują regulamin itd....

#48 kazik

reaktywacja.

• SuperMod
  • 4773 postów

Napisano 28 styczeń 2009 - 19:03

Wyświetl postUżytkownik SzkarłatnyPirat dnia 28.01.2009, 18:46 napisał

Nie darmowe i gówniane myśl co pisać a nie bzdury bo ludzie paczą a zwłaszcza goście i pomyśl co myślą o tobie i twoich wypowiedziach.
Dodam ze moje młode forum ale uczciwe wobec użytkowników tych co szanują regulamin itd....
A ty myśl jak pisać bo administratorowi nie wypada robić błędów. I nie nastawiaj się tak, nikt Cię do płacenia nie zmusza.

Visca el Barça!!!

Dołączona grafika

Jestem Leworęczny i dobrze mi z tym!^^

#49 SzkarłatnyPirat

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 23 postów

Napisano 28 styczeń 2009 - 19:10

Wyświetl postUżytkownik Kazik dnia 28.01.2009, 19:03 napisał

A ty myśl jak pisać bo administratorowi nie wypada robić błędów. I nie nastawiaj się tak, nikt Cię do płacenia nie zmusza.

Pokaż kto w życiu błędów nie popełnia mogę się przyznać popełniam jak każdy człowiek ale umiem się przyznać :)

Nie kiedy powód ,że mam za dużo na głowie, temu pomagam, drugi coś chce zrozum kolego ;)

Użytkownik SzkarłatnyPirat edytował ten post 28 styczeń 2009 - 19:13

#50 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 29 styczeń 2009 - 10:16

Wyświetl postUżytkownik SzkarłatnyPirat dnia 28.01.2009, 17:52 napisał

Nie łaska jak się zakładało forum to cza było pomyśleć że forum nie bajka ,a teraz skutki bo kasa potrzebna na opłaty i co tak jak w kościele u mnie tego na forum niema i nie będzie nigdy słowo daje użytkownikom mojego forum,być adminem nie sztuka i forum mieć ale sztuka uczy mać to sprawa założycieli forum.raz dodam ktoś kasę da a potem ban i pa i ktoś łapkę lirze tak samo jak sprawdziłem was w pierwszy moim poście i co ostrzeżenie takich forów znam tysiące i takie zagrywki :D :D :D .
Jak się nie podobam wam proste mogę nie pisać ale pisze prawdę i inni to zauważą :P :P :P

I o co tyle krzyku? Po co odświeżać temat 2 letni? Jak widzę co wyprawiasz na forum tą jakoś wątpię, że jesteś adminem jakiegoś forum. Może podaj adres swojego forum to uwierze ;)
Z tego co orientuję się to aktualnie forumowisko.pl korzysta z hostingu neteasy.pl więc temat jest nie aktualny.

Pora na... reklamę:

#51 arkovianin

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1666 postów

Napisano 29 styczeń 2009 - 12:55

Niby dlaczego nie aktualny?Wcale opłata za miesiąc nie wynosi 400 zł za serwer tylko o wiele mniej.A nie lepiej by było opłacić serwer na rok?

Jeśli nie wiecie czym jest szacunek na forach przeczytajcie Ten temat!

Czy Wy wiecie czym jest Netykieta?Chyba nie a, więc zapraszam do zapoznania się z nią
.... kultura nie boli.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

www.konzentrazionlager.blogspot.com - Twoje źródło wiedzy o czasach obozów koncentracyjnych
Chcesz pomóc redagować bloga? Śmiało pisz!

#52 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 29 styczeń 2009 - 13:28

Wyświetl postUżytkownik arkovianin dnia 29.01.2009, 12:55 napisał

Niby dlaczego nie aktualny?Wcale opłata za miesiąc nie wynosi 400 zł za serwer tylko o wiele mniej.A nie lepiej by było opłacić serwer na rok?

bo:

1. Gdybyś zaglądnął do linka który podałem wcześniej to zauważyłbyś, że opłata roczna za najlepszą ofertę jaką tam oferują kosztuje prawie 400zł.
2. Angel już prawie 2 lata temu przestał wołać o składki itd. Czyli forum pewnie już potrafi samo zarobić na siebie.

Czytaj ze zrozumieniem. Tak po za tym to skąd wiesz ile wynosi opłata za serwer i na jakim serwerze jest forum? Użyj tego narzędzia (i sprawdź gdzie jest zaparkowana domena) a później pisz: https://hrd.pl/pcent...frame/whois.php

Użytkownik master6x6 edytował ten post 29 styczeń 2009 - 14:09

Pora na... reklamę:

#53 Dirdi

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 87 postów

Napisano 08 luty 2009 - 06:02

Wyświetl postUżytkownik SzkarłatnyPirat dnia 28.01.2009, 19:10 napisał

Pokaż kto w życiu błędów nie popełnia mogę się przyznać popełniam jak każdy człowiek ale umiem się przyznać :)

Nie kiedy powód ,że mam za dużo na głowie, temu pomagam, drugi coś chce zrozum kolego ;)

Powiedz, jesteś polakiem ? Bo gadasz jakbyś pochodził z innego kraju i nie umiał jeszcze zadobrze rozmawiać... prawie nic nie rozumiem z Twoich postów, piszesz tak chaotycznie ze przeczytać to poprawnie to sztuka.

Użytkownik Dirdi edytował ten post 08 luty 2009 - 06:02

#54 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 18 marzec 2009 - 17:04

Poczytajcie kilka postów wyżej...
a jeżeli macie jakieś sprawy, jest od tego odpowiednia opcja: PW!

Cytat

1. Gdybyś zaglądnął do linka który podałem wcześniej to zauważyłbyś, że opłata roczna za najlepszą ofertę jaką tam oferują kosztuje prawie 400zł.
2. Angel już prawie 2 lata temu przestał wołać o składki itd. Czyli forum pewnie już potrafi samo zarobić na siebie.

i bez zbędnego spamu już...

EOT :]

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#55 @kmic

Ein Polizist untersucht Drogenbereich (ten zły)

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1153 postów

Napisano 20 marzec 2009 - 15:09

Wyświetl postUżytkownik master6x6 dnia 29.01.2009, 13:28 napisał

Czyli forum pewnie już potrafi samo zarobić na siebie.
Pewnie.Za samego VIP-a ma jakieś 300-400 zł.Ludzie zrobią wszystko,żeby mieć dostęp do unikalnych rzeczy.

Wyświetl postUżytkownik SzkarłatnyPirat dnia 28.01.2009, 17:52 napisał

Koleś czy ty czasem myślisz co piszesz?Bo ja myślę,że nie.Masz pewnie forum na darmowym i pewnie kolegą kłamiesz,że masz na płatnym hostingu.

Wyświetl postUżytkownik SzkarłatnyPirat dnia 28.01.2009, 18:46 napisał

My nie wiemy czy jest na darmowym czy płatnym.I nie obrażaj starszych doświadczeniem i rangą ludzi bo jak nie to zobaczysz.

Wyświetl postUżytkownik SzkarłatnyPirat dnia 28.01.2009, 19:10 napisał

Szkoda słów na ciebie.Przecież każdy to wie,że każdy człowiek popełnia błędy.

Koklusz? Gradobicie? Trzęsienie ziemi? Tak - wszystko to MOJA wina!
kmic -Ein Polizist untersucht Drogenbereich (ten zły)
(zamówienia na malarię wstrzymane do odwołania - jedna mucha okazała się zdrowa, wyjaśniamy to)

Mój 900 post
Mój 1.000 post
Post nr 1.100
Znajdziesz mnie w
Oceń stronę i Wsarcie MyForum.pl
.

Wymienię się linkiem do strony www.Więcej info na ten temat na moim blogu http://kmicblog.wordprees.com

NUMER 4 F-NEWS!PRZECZYTAJ!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#56 Yoggi

wujek Stefan mistrz ciętej riposty

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3755 postów

Napisano 20 marzec 2009 - 18:52