Darmowa muzyka do komercyjnego użytku
Autor:
Skibka Music
, cze 17 2018 02:45
beats hip hop creative commons music free instrumental happy
6 odpowiedzi w tym temacie
Janusz
Napisano 17 czerwiec 2018 - 02:45
Oto moje strony soundcloud z moją muzyką na licencji creative commons do komercyjnego użytku
Music for your project My Production - Skibka Music
Music Free For Commercial Use
...download enabled - Creative Commons Music Licenced
... Music free for commercial use (tv, movie, internet) Free music To Movies Free Music To Video
w Google wpiszcie skibka music soundcloud
Napisano 17 czerwiec 2018 - 09:59
Fajnie, że ludzie robią coś z pasji
Sprawdziłem tak na szybko kilka utworów i całkiem spoko jest.
Napisano 19 czerwiec 2018 - 11:46
W bankach dźwięków często jest udostępnionych kilka utworów do dowolnego wykorzystania, równeiż komercyjnego. Może warto tam posłuchać. Nie są to szlagiery, ale zawsze coś.
Napisano 01 lipiec 2018 - 12:08
Fajnie, że ludzie robią coś z pasji
Sprawdziłem tak na szybko kilka utworów i całkiem spoko jest.
Fajnie że się podoba
Napisano 02 lipiec 2018 - 10:16
Wybór jest duży, ale z drugiej strony jakość tej muzyki pozostawia moim zdaniem wiele do życzenia.
Napisano 03 lipiec 2018 - 04:51
Wybór jest duży, ale z drugiej strony jakość tej muzyki pozostawia moim zdaniem wiele do życzenia.
chodzi o moją muzykę?
A co konkretnie znaczy jakość muzyki według Pana, co konkretnie w jakim sensie nieprzypadła do gustu moja muzyka - może niech się inni też wypowiedzą na ten temat.
Oto moje strony soundcloud z moją muzyką na licencji creative commons do komercyjnego użytku
Music for your project My Production - Skibka Music
Music Free For Commercial Use
...download enabled - Creative Commons Music Licenced
... Music free for commercial use (tv, movie, internet) Free music To Movies Free Music To Video
w Google wpiszcie skibka music soundcloud
Prosiłbym o ocenę jakości muzyki względem kompozycji czy fajnie się słucha czy może miernie i ocenę jakości instrumentów, których użyłem w moich kompozycjach - co się podoba a co nie.
Prosiłbym o ocenę jakości muzyki względem kompozycji czy fajnie się słucha czy może miernie i ocenę jakości instrumentów, których użyłem w moich kompozycjach - co się podoba a co nie.
Niektóre odnośniki znalezione w Google nie działają - wejdźcie na stronę soundcloud kropka com i wpiszcie skibka music
Janusz
Napisano 03 lipiec 2018 - 13:53
Raczej niektórzy nie czytają wpisu i odpowiadają, widząc sam temat. Dlatego mało kto przesłucha Twoje kawałki i powie cokolwiek na ich temat, większość będzie pisać, że darmowa muzyka w internetach jest taka se.
Nie mam teraz jak, ale jak będę miała możliwość, to przesłucham. Kumpel też tworzy muzykę i też ma konto na soundcloud (tak mi się zdaje, że tam) tyle że on leci w mocniejszy metal, melodic metal itd. Ale fajnie, że ludzie mają pasję i tworzą
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: beats, hip hop, creative commons, music, free, instrumental, happy
Świat wokół nas →
Aktualności z Polski i świata →
Plotki i sensacje →
Chada poszukiwanyNapisany przez KaliEudezet , 12 paź 2014 ![]() |
|
![]()
|
||
Hobby i rozrywka →
Bazar →
Oddam →
Konta do serwisów XXX m.in. BRAZZERS, MOFOS, NAUGHTY AMERICANapisany przez Mike Levis , 24 sie 2014 ![]() |
|
![]()
|
||
Hobby i rozrywka →
Muzyka →
Hip - Hop →
STPNapisany przez RapowyCzuwacz , 18 wrz 2013 ![]() |
|
![]()
|
||
Hobby i rozrywka →
Muzyka →
Hip - Hop →
Maroks, Łoszo, Sushi - Balet (2013)Napisany przez Mistrz1905 , 12 maj 2013 ![]() |
|
![]()
|
||
Hobby i rozrywka →
Taniec →
DANCEMANIA 17Napisany przez Guest_EDSworkshop_* , 30 sty 2013 ![]() |
|
![]()
|