Skocz do zawartości

Witaj!

Zarejestruj się, aby dołączyć do jednej z największych polskich społeczności!

Zdjęcie
- - - - -

Błąd R6025 po zakończeniu wyświetlania się filmu.

błąd r6025 runtime error! pure vitual function call

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

Janusz

Janusz
  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećMężczyzna

#1 Szunaj85

Szunaj85

    Nowicjusz

  • Użytkownik
  • Pip
  • 65 postów

Napisano 23 marzec 2015 - 16:07

Od jakiegoś czasu na niektórych stronach gdzie istnieje możliwość obejżenia jakiegoś filmu po jego zakończeniu wyskakuje mi poniższy komunikat:

 

P4AZI.png

 

Jeśli nic nie robię po jakimś czasie komunikat sam znika, ale trzeba odświeżyć stronę, aby móc obejżeć film jeszcze raz.

Jeśli klikne w komunikacie na "OK" wyświetla się następny komunikat:

 

BiKB74J.png

 

Powyższe zjawisko występuje na więcej niż jednym komputerze. Używam najnowszą przeglądarke Firefox oraz wtyczke Adobe Flash Player jednak błąd cały czas występuje.

Co powiniennem zrobić aby pozbyć się problemu z komunikatami?


  • 0

#2 Guest_Vaffik_*

Guest_Vaffik_*
  • Goście

Napisano 23 marzec 2015 - 18:56

U mnie to samo. Musisz poszukać programu do czyszczenia i odinstalowywania Adobe Flash z systemu, wywalić to, zainstalować wersję 16.X.X.X a nie najnowszą 17 bo tam coś uwalone jest. Miałem wersję 16 i zaktualizowałem do 17 i te same cyrki co u Ciebie. Wróciłem do wersji 16 (mowa o Adobe Flash Player) i ustawiłem by sie nie aktualizował z automatu.

Dodatkowo musisz zainstalować sobie Framework 3.0, 3.5, 4.0 w pełnej wersji.


  • 0

#3 Szunaj85

Szunaj85

    Nowicjusz

  • Użytkownik
  • Pip
  • 65 postów

Napisano 24 marzec 2015 - 15:53

Musisz poszukać programu do czyszczenia i odinstalowywania Adobe Flash z systemu, wywalić to, zainstalować wersję 16.X.X.X a nie najnowszą 17 bo tam coś uwalone jest. Miałem wersję 16 i zaktualizowałem do 17 i te same cyrki co u Ciebie. Wróciłem do wersji 16 (mowa o Adobe Flash Player) i ustawiłem by sie nie aktualizował z automatu.

 

Wcześniej tego nie opisałem, ale gdy omawiane problemy się zaczęły miałem Adobe Flash Player w wersji 16, później zaktualizowałem do 17, więc załóóżenie, że problem dotyczy tylko wersji 17 jest według mnie błędne.

Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że nie jest to wina nowszej wersji programu.

Myślisz, że wystarczy odinstalować, wyczyścić z pozostałości i ponownie zainstalować Adobe Flash Player, aby pozbyć się problemu? :niepewny:

 

Dodatkowo musisz zainstalować sobie Framework 3.0, 3.5, 4.0 w pełnej wersji.

 

Tylko po co? Wcześniej działało mi bez tego dodatku, czy teraz jest on niezbędny?


Użytkownik Szunaj85 edytował ten post 24 marzec 2015 - 15:54

  • 0

#4 Guest_Vaffik_*

Guest_Vaffik_*
  • Goście

Napisano 24 marzec 2015 - 17:47

Jakiego masz Windows? U mnie te cyrki działy się na 8.1 i teraz na 10.1


  • 0

#5 Szunaj85

Szunaj85

    Nowicjusz

  • Użytkownik
  • Pip
  • 65 postów

Napisano 24 marzec 2015 - 18:06

Jakiego masz Windows? U mnie te cyrki działy się na 8.1 i teraz na 10.1

 

Windows 7 Professional - 64 bit, Service Pack 1.


Użytkownik Szunaj85 edytował ten post 24 marzec 2015 - 18:08

  • 0

#6 Guest_Vaffik_*

Guest_Vaffik_*
  • Goście

Napisano 24 marzec 2015 - 20:17

Już byłem przekonany że sobie pomogłem i nic. Flash robi dalej to samo co robił.

Przesiadam się na 2,3 dni na Internet Explorera 11 i zobaczę czy nie jest to przypadkiem wina Firefoksa.


Użytkownik vaffanculo edytował ten post 24 marzec 2015 - 20:18

  • 0

Janusz

Janusz
  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećMężczyzna

#7 Gressil

Gressil

    Forumator

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5678 postów

Napisano 04 kwiecień 2015 - 14:23

Próbowałeś przeinstalować Visual'a ?


  • 0

#8 Szunaj85

Szunaj85

    Nowicjusz

  • Użytkownik
  • Pip
  • 65 postów

Napisano 17 kwiecień 2015 - 16:23

Próbowałeś przeinstalować Visual'a ?

 

Nie jestem pewien do kogo to pytanie jest skierowane, ale jeśli chodzi o mnie to nie, nie próbowałem.

Z tego co widzę mam chyba najnowszą wersję Microsoft Visual C++ Redistributable 2013, jednak są też zainstalowane i starsze 2010, 2008, 2005. Czy je powinnienem usunąć? :pout:


  • 0

Janusz

Janusz
  • Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećMężczyzna

#9 Gressil

Gressil

    Forumator

  • Administrator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5678 postów

Napisano 18 kwiecień 2015 - 22:42

 

Próbowałeś przeinstalować Visual'a ?

 

Nie jestem pewien do kogo to pytanie jest skierowane, ale jeśli chodzi o mnie to nie, nie próbowałem.

Z tego co widzę mam chyba najnowszą wersję Microsoft Visual C++ Redistributable 2013, jednak są też zainstalowane i starsze 2010, 2008, 2005. Czy je powinnienem usunąć? :pout:

 

 

Odinstaluj wszystkie wersje jakie masz i zainstaluj najnowszą.


  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: błąd, r6025, runtime error!, pure vitual function call

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0