Wiem, że moja widmomość jest wiadomością 10000000 na ten temat, ale prosiłabym o odpisanie w miarę możliwości, proszę...
Ostatnio kiedy to był mój 6 dzien cyklu(dzień wcześniej skonczyl mi się okres) współżyłam z moim chlopakiem, ale oczywiście z prezerwatywą. Potem sprawdzalismy i wszystko z nimi było ok,ale ja oczywiście wmawiam sobie, że kiedy leżeliśmy i on był po wytrysku to np. jak już zdjął tę prezerwatywę to np. wytarł sie członkiem o pościel i wiecie...ja gdzieś jakimś sposobem tego ... (juz nie pisze, bo powiecie,że jestem nienormalna,ale ja juz jest dziwaczna coż...)
dotknełam.
A 6 dzień cyklu to jest chyba dniem niepłodnym i dopiero teraz z moich obserwacji zauważam u siebie w (9 dniu cyklu sluz plodny).
Jest jakaś możliwośść??
aha jeszcze dodam ,że zazwyczaj mam cykle regularne 28-30 raz w tym roku zdarzył mi się cykl 27 dniowy.
Zdaję sobie sprawę ,że połowie osob podniosłam ciśnienie, bo myśla jaka jestem dziwaczna,ale moja psychika nie daje mi spokoju...
Tak Czy Nie? Możliwe? Proszę Pomóżcie...
Rozpoczęty przez jansee, 14 lis 2006 11:57
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 listopad 2006 - 12:48
z tego co wiem to plemniki nie umieją skakać i napewno nie wskoczyły do Twojej...
nie ma możliwości żebyś była w ciaży!!!
a jeśli wytrysk byłby w Tobie to oczywiscie ze możliwe by było zapłodnienie gdybys miała 6 dzień cyklu. plemniki żyją nawet do 7 dni!!!
a jeśli wytrysk byłby w Tobie to oczywiscie ze możliwe by było zapłodnienie gdybys miała 6 dzień cyklu. plemniki żyją nawet do 7 dni!!!
Napisano 14 listopad 2006 - 12:58
Nie zdecydowalabym sie na sex bez zabezpieczenia, ale to zabezpieczeni chyb ai tak mi nie pomaga , bo dalej mam schizy...
Tzn. on mial prezerwatywe, ale wtedy jak mial wytrysk w tej prezerwatywie to nie wyszedl ze mnie od razu z tego co pamietam.
Ale tak obliczajac sobie jezeli kochalabym sie dajmy bez zabezpieczenia a plemniki zyja w kobiecie 7 dni to nie trafilyby na owulacje(ktora bylaby 14 dni przed nastepnym krwawieniem) biorac pod uwage ze ten cykl bylby 28 dnniowy, tak?? dobrze obliczylam?? pomóżcie
Tzn. on mial prezerwatywe, ale wtedy jak mial wytrysk w tej prezerwatywie to nie wyszedl ze mnie od razu z tego co pamietam.
Ale tak obliczajac sobie jezeli kochalabym sie dajmy bez zabezpieczenia a plemniki zyja w kobiecie 7 dni to nie trafilyby na owulacje(ktora bylaby 14 dni przed nastepnym krwawieniem) biorac pod uwage ze ten cykl bylby 28 dnniowy, tak?? dobrze obliczylam?? pomóżcie
Kasia R.
Napisano 14 listopad 2006 - 14:40
Nie da się przez wytartą w pościel spermę zajść w ciąże. Owszem - można wprowadzić plemniki do dróg rodnych inaczej niż przez wytrysk wewnątrz pochwy, ale to musiałoby być prawie natychmiast - zimno im szkodzi, wyschnięcie zabija, i w sporej ilości. Wbrew pozorom jednemu jest niewymownie trudno zapłodnić kobietę. Na pewno z zewnętrznych części plemnikom jest niewiarygodnie trudno przebyć pochwę, wręcz jest to nierealne.
Nie panikujmy. Usiądnięcie na pościeli lub muszli... gdyby tak sie dało...
Nie panikujmy. Usiądnięcie na pościeli lub muszli... gdyby tak sie dało...
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych