Skocz do zawartości

- - - - -

Tak Czy Nie? Możliwe? Proszę Pomóżcie...

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 jansee

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 14 listopad 2006 - 11:57

Wiem, że moja widmomość jest wiadomością 10000000 na ten temat, ale prosiłabym o odpisanie w miarę możliwości, proszę...

Ostatnio kiedy to był mój 6 dzien cyklu(dzień wcześniej skonczyl mi się okres) współżyłam z moim chlopakiem, ale oczywiście z prezerwatywą. Potem sprawdzalismy i wszystko z nimi było ok,ale ja oczywiście wmawiam sobie, że kiedy leżeliśmy i on był po wytrysku to np. jak już zdjął tę prezerwatywę to np. wytarł sie członkiem o pościel i wiecie...ja gdzieś jakimś sposobem tego ... (juz nie pisze, bo powiecie,że jestem nienormalna,ale ja juz jest dziwaczna coż...)
dotknełam.
A 6 dzień cyklu to jest chyba dniem niepłodnym i dopiero teraz z moich obserwacji zauważam u siebie w (9 dniu cyklu sluz plodny).
Jest jakaś możliwośść??
aha jeszcze dodam ,że zazwyczaj mam cykle regularne 28-30 raz w tym roku zdarzył mi się cykl 27 dniowy.
Zdaję sobie sprawę ,że połowie osob podniosłam ciśnienie, bo myśla jaka jestem dziwaczna,ale moja psychika nie daje mi spokoju...

#2 Karinka27

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 215 postów

Napisano 14 listopad 2006 - 12:48

z tego co wiem to plemniki nie umieją skakać i napewno nie wskoczyły do Twojej... :P nie ma możliwości żebyś była w ciaży!!!

a jeśli wytrysk byłby w Tobie to oczywiscie ze możliwe by było zapłodnienie gdybys miała 6 dzień cyklu. plemniki żyją nawet do 7 dni!!!

#3 jansee

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 14 listopad 2006 - 12:58

Nie zdecydowalabym sie na sex bez zabezpieczenia, ale to zabezpieczeni chyb ai tak mi nie pomaga , bo dalej mam schizy...
Tzn. on mial prezerwatywe, ale wtedy jak mial wytrysk w tej prezerwatywie to nie wyszedl ze mnie od razu z tego co pamietam.

Ale tak obliczajac sobie jezeli kochalabym sie dajmy bez zabezpieczenia a plemniki zyja w kobiecie 7 dni to nie trafilyby na owulacje(ktora bylaby 14 dni przed nastepnym krwawieniem) biorac pod uwage ze ten cykl bylby 28 dnniowy, tak?? dobrze obliczylam?? pomóżcie

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#4 Ania Civ

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1891 postów

Napisano 14 listopad 2006 - 14:40

Nie da się przez wytartą w pościel spermę zajść w ciąże. Owszem - można wprowadzić plemniki do dróg rodnych inaczej niż przez wytrysk wewnątrz pochwy, ale to musiałoby być prawie natychmiast - zimno im szkodzi, wyschnięcie zabija, i w sporej ilości. Wbrew pozorom jednemu jest niewymownie trudno zapłodnić kobietę. Na pewno z zewnętrznych części plemnikom jest niewiarygodnie trudno przebyć pochwę, wręcz jest to nierealne.

Nie panikujmy. Usiądnięcie na pościeli lub muszli... gdyby tak sie dało... :D

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych