Avon Czy Oriflame?
Rozpoczęty przez Kindzia, 09 lis 2006 10:13
276 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 luty 2011 - 11:08

Często zamawiałam z Avonu, a przeważnie były to perfumy, jednak raz bardzo mnie uczuliły i zostałam uprzedzona do tej marki, a teraz znalazłam bardzo ciekawy sklep perfumytaniej.pl w necie i jeśli mam zamówić jakiś zapach, to właśnie w tym sklepie, a w kosmetyki zaopatrzyć wole się w drogeriach stacjonarnych;)
Kasia R.
Napisano 11 kwiecień 2011 - 11:19
Zapraszam do współpracy !!!
Dodatkowe dochody … i nie tylko
Naturalne produkty (kosmetyki, suplementy diety, galanteria, akcesoria) ... min. 23% taniej niż w katalogu.
szczegóły na mojej stronie internetowej www.oriflame.pl lub kontakcie mailowym (podaj nr telefonu a oddzwonię i porozmawiamy o szczegółach)
Dodatkowe dochody … i nie tylko
Naturalne produkty (kosmetyki, suplementy diety, galanteria, akcesoria) ... min. 23% taniej niż w katalogu.
szczegóły na mojej stronie internetowej www.oriflame.pl lub kontakcie mailowym (podaj nr telefonu a oddzwonię i porozmawiamy o szczegółach)
Napisano 14 lipiec 2011 - 09:45

Szukasz najlepszej dla Ciebie możliwości zarabiania pieniędzy przy współpracy z firmą branży kosmetycznej, lub być może najlepszych produktów, więc sprawdzisz każdą z ostatnich ofert i wybierzesz najbardziej korzystną w Twej ocenie. To naturalna kolej rzeczy.
Reprezentuję firmę FM Group, która daje bardzo atrakcyjne warunki współpracy,
http://www.fmgroup-info.com/
ale przede wszystkim reprezentuję siebie i możliwości, które udostępniamy wraz z grupą, dzięki pracy włożonej przez ostatnie miesiące w unikatowy portal internetowy. Sprawdź, jak bardzo może Ci pomóc w realizacji Twoich celów:
http://www.fmgroup-i...ejestracja-w-fm /dlaczego-z-nami/
Pozdrawiam serdecznie, również konkurencję
Tomek.
Reprezentuję firmę FM Group, która daje bardzo atrakcyjne warunki współpracy,
http://www.fmgroup-info.com/
ale przede wszystkim reprezentuję siebie i możliwości, które udostępniamy wraz z grupą, dzięki pracy włożonej przez ostatnie miesiące w unikatowy portal internetowy. Sprawdź, jak bardzo może Ci pomóc w realizacji Twoich celów:
http://www.fmgroup-i...ejestracja-w-fm /dlaczego-z-nami/
Pozdrawiam serdecznie, również konkurencję
Tomek.
Napisano 16 sierpień 2011 - 23:25
Ja jestem już konsultantem od paru lat:)Oriflame:) na początku były nie duże pieniądze. Jako nastolatek cieszyłem się z każdych pieniędzy:D. Obecnie mam prace stałą i nadal zajmuję się Oriflame. tylko trochę na poważniej:)(tzn kilka 100zł się przyda dodatkowo)Oriflame daje fajne możliwości zdobycia takich dodatkowych pieniędzy w nietrudny sposób. Jeśli ktoś chce chociaż spróbować, to śmiało pisać na maila: oriflame_kamil@wp.pl
Napisano 18 sierpień 2011 - 13:12
ja nie przepadam za tymi kosmetykami bo dostawałam po nich uczulenie
Kasia R.
Napisano 25 listopad 2011 - 23:13
Caroline's Rose produkuje profesjonalne kosmetyki do makijażu wysokiej jakości.
kosmetyki tej marki produkowane są w najlepszych laboratoriach Włoch, Francji
i Niemiec w miejscach, skąd pochodzą takie marki jak Lancome, Dior, Pupa,
Isadora czy Artdeco.
Zostań naszym Konsultantem bez zobowiązań!
Więcej informacji na www.carolines-rose.com
kosmetyki tej marki produkowane są w najlepszych laboratoriach Włoch, Francji
i Niemiec w miejscach, skąd pochodzą takie marki jak Lancome, Dior, Pupa,
Isadora czy Artdeco.
- Kosmetyki Caroline's Rose nie są testowane na zwierzętach
- Kosmetyki Caroline's Rose zawierają składniki mineralne
- Kosmetyki Caroline's Rose zawierają naturalne składniki
- Większość kosmetyków to produkty hipoalergiczne
- Caroline's Rose współpracuje z najlepszymi laboratoriami i ośrodkami badawczymi w Europie i na świecie.
Zostań naszym Konsultantem bez zobowiązań!
- Brak regularnych zamówień
- Przesyłka 8zł, a od 250zł - Gratis.
- Brak przymusu kupna startera
- Darmowe szkolenia online i wcałej Polsce.
Więcej informacji na www.carolines-rose.com
Napisano 25 styczeń 2012 - 16:41
Oriflame - Dołącz już dziś !
To naprawdę się opłaca
Zarabiaj na sprzedaży produktów z katalogu i nie tylko
Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, co 3, jak tylko chcesz.
Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 1 roku, nie będziesz składał zamówień
Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów.
Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłaca konsultantce.
Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł
DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży.
Tabela prowizji :
200 - 449 pp - 3%
450 - 899 pp - 6%
900 - 1799 pp - 9 %
1800 - 2999 pp - 12%
3000 - 4999 pp - 15 %
5000 - 7499 pp - 18 %
7500 - X - 21%
Nie musisz zbierać tych pkt. sam, poniważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto.
Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszytsko zależy od ilości osob które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk.
A to nie wszystko :
Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ok 300 zł, za jedyne 3 zł, w tym:
- czekoladowy kremik uniwersalny za 1zł
- nowość! woda perfumowana blue sapphire za 1zł
- paletka do maikjażu LA STHLM za 1zł.
Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz
Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia.
Pozdrawiam i zapraszam do zapisania się.
monika-adamska22@wp.pl
W razie pytań, chętnie odpowiem.
poszukuje dziewczyn do współpracy z radomia, piotrkowa trybunalskiego, tomaszowa mazowieckiego, przysuchy, drzewicy, nowego miasta i z każdej miejscowości w Polsce.
To naprawdę się opłaca
Zarabiaj na sprzedaży produktów z katalogu i nie tylko
Nic nie ryzykujesz, nic nie tracisz, zamawiasz kiedy chcesz, za ile chcesz, za darmo, nie ma limitów składania zamówień, ani wymogu składania zamówienia z każdego katalogu, możesz np. robić to co 2 katalog, co 3, jak tylko chcesz.
Podpisanie umowy, nie jest wiążące, ponieważ jeśli będziesz chciał ją zerwać nie ponosisz żadnych konsekwencji, umowa też sama wygasa jeśli przez okres 1 roku, nie będziesz składał zamówień
Zamówienia można składać poprzez internet bez wychodzenia z domu, sam decydujesz kiedy pracujesz, dostawa do domu przez kuriera po 3 dniach od złożenia zamówienia, za zamówienie, możesz zapłacić aż w ciągu 14 dni od daty otrzymania paczki, więc spokojnie zdążysz zebrać pieniądze od swoich klientów.
Zarabiasz 23 % na produkcie. Dużo prezentów od Oriflame za składanie zamówień w ciągu roku. Możesz kupować również kosmetyki tylko dla siebie, po co masz przepłaca konsultantce.
Jak wyliczyć Twój zysk ? Twój klient kupuje kosmetyk za 16,90 zł z katalogu, ty płacisz za niego 13,00 zł, więc Twój zysk to 3,90 zł
DODATKOWO : Możesz zarobić na prowizji od sprzedaży. Każdy produkt ma przypisaną ilość punktów promocyjnych tzw. PP Produkt za 16, 90 ma przypisaną wartość 4 PP Jeśli uzbierasz zamówienie za 200 PP OTRZYMASZ DODATKOWO 3% od sprzedaży.
Tabela prowizji :
200 - 449 pp - 3%
450 - 899 pp - 6%
900 - 1799 pp - 9 %
1800 - 2999 pp - 12%
3000 - 4999 pp - 15 %
5000 - 7499 pp - 18 %
7500 - X - 21%
Nie musisz zbierać tych pkt. sam, poniważ jeśli zapiszesz nowe osoby do Oriflame to pkt. zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto.
Np. TY - 120 pp 1 osoba, którą zapisałeś - 200 pp 2 oosoba - 40 pp 3 osoba 260 pp 4 osoba 110 pp Razem uzbierałeś więc : 610 PP, więc Twoja prowizja wyniesie już 6% Jeśli namówisz osoby, które zapisałaś by te zapisały kolejne osoby itd, to wszystkie pkt zebrane przez te osoby zasilą Twoje konto, więc Twoje zarobki mogą być naprawdę duże, wszytsko zależy od ilości osob które zostaną zapisane w Twojej grupie, im więcej tym większy zysk.
A to nie wszystko :
Przez pierwsze 3 katalogi, możesz zdobyć nagrody o wartości ok 300 zł, za jedyne 3 zł, w tym:
- czekoladowy kremik uniwersalny za 1zł
- nowość! woda perfumowana blue sapphire za 1zł
- paletka do maikjażu LA STHLM za 1zł.
Wystarczy, że w katalogach pierwszych złożysz zamówienie za 80 PP, TO NAPRAWDĘ ŁATWO ZROBIĆ ! Uwierz
Mała konkurencja, więc stosunkowo łatwo zdobyć zamówienia.
Pozdrawiam i zapraszam do zapisania się.
monika-adamska22@wp.pl
W razie pytań, chętnie odpowiem.
poszukuje dziewczyn do współpracy z radomia, piotrkowa trybunalskiego, tomaszowa mazowieckiego, przysuchy, drzewicy, nowego miasta i z każdej miejscowości w Polsce.
Załączone pliki
Napisano 21 marzec 2012 - 22:56
Oriflame ma teraz fajną serię kosmetyków ekologicznych. Czytałam dziś bloga i wpadłam na dośc ciekawy konkurs z ich udziałem 
http://lilinaturalna...-ecobeauty.html
może ktoś się skuci choć czasu niewiele bo do 25 marca.
http://lilinaturalna...-ecobeauty.html
może ktoś się skuci choć czasu niewiele bo do 25 marca.
Napisano 21 marzec 2012 - 23:56
Ja osobiście wolę Avon, uwielbiam ich kosmetyki. Mam koleżankę która jest konsultantką i z każdego katalogu zawsze coś zamawiam. Może nie mają świetnych i trwałych kosmetyków do makijażu, ale za to mają bardzo fajne kosmetyki do pielęgnacji. Uwielbiam ich balsamy z serii Naturals, amm teraz o zapachu Fiołka i Liczi i Arbuza oraz nawilżający mus do ciała o zapachu Róży i jestem z nich bardzo zadowolona. Nałogowo też zamawiam żele pod prysznic z serii Senses, uwielbiam ich zapachy
Także ja jak najbardziej polecam Avon.
Ja osobiście wolę Avon, uwielbiam ich kosmetyki. Mam koleżankę która jest konsultantką i z każdego katalogu zawsze coś zamawiam. Może nie mają świetnych i trwałych kosmetyków do makijażu, ale za to mają bardzo fajne kosmetyki do pielęgnacji. Uwielbiam ich balsamy z serii Naturals, amm teraz o zapachu Fiołka i Liczi i Arbuza oraz nawilżający mus do ciała o zapachu Róży i jestem z nich bardzo zadowolona. Nałogowo też zamawiam żele pod prysznic z serii Senses, uwielbiam ich zapachy
Także ja jak najbardziej polecam Avon.
http://shinybox.pl/?ref=21d972c
Zapraszam do klikania i rejestrowania się. Za zapraszanie znajomych co miesiąc otrzymujecie paczkę 5-ciu kosmetyków za darmo.
Zapraszam do klikania i rejestrowania się. Za zapraszanie znajomych co miesiąc otrzymujecie paczkę 5-ciu kosmetyków za darmo.
Kasia R.
Napisano 22 marzec 2012 - 21:40
Witam:-)jestem konsultantka Oriflame w Avon tez kiedys bylam,ale nie bede po nich jechac,czego byc moze sie niektorzy by spodziewali.Od czasu do czasu cos biore od konkurencji.Obie firmy maja cos fajnego i cos co mi kompletnie nie odpowiada.Tak wiec rzecz gustu,ale tez uczciwosci konsultantki.Kiedy zapisywalam sie do Ori moja sponsorka chyba uźnala,ze moze sobie pojezdzic po'mojej'bylej firmie.Nie spodobalo mi sie to,uwazam,ze konkurowac nalezy jakoscia,a nie podkopywaniem reputacji.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych