Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

* * * * * 1 głosy

Sprzedam gotowe prezentacje maturalne lub napiszę nową.

matura sprzedam tanio prezentacje

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 crysaliska

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 09 luty 2012 - 19:36

Witam!

Mam do sprzedania kilka gotowych prezentacji maturalnych. Wszystkie pisałam samodzielnie (na zlecenie), zostały ocenione w przedziale 19-20pkt. Każda praca zawiera literaturę podmiotu, literaturę przedmiotu, plan ramowy, rozwinięcie teamatu oraz jeśli zostały użyte - karty cytatów, reprodukcje obrazów. Jeżeli będę dysponowała dodatkowo prześlę wykorzystaną literaturę (pliki .pdf. lub .doc).

Tematy:
1. Ballada jako gatunek literacki. Przedstaw jej cechy i ewolucje na wybranych utworach polskich pisarzy.
2. Ludzie godni i nikczemni. Scharakteryzuj postawy bohaterów literackich, odwołując się do wybranych utworów.
3. Twórcza i destrukcyjna siła miłości w życiu człowieka. Omów na wybranych przykładach bohaterów literackich.
4. Różne kreacje władców w literaturze. Omów na wybranych przykładach.
5. Wizje sądu ostatecznego w literaturze i sztuce. Omów na wybranych przykładach.
6. Romantyczna a pozytywistyczna koncepcja patriotyzmu. Omów zagadnienie odwołując się do wybranych przez siebie utworów literatury polskiej.

Cena gotowej pracy to 30zł.

Jeżeli potrzebujesz pracy na inny temat, chętnie ją napiszę. Czas pisania to około 7 dni, oczywiście mogę również napisać w trypie ekspresowym 2-3 dni :) Cena pracy pisanej na zamówienie to 60zł.

Każdą cenę można negocjować!

Jeżeli praca będzie wymagała poprawek (bo np. polonista będzie miał inną "wizję" tematu), postaram się zrobić je jak najszybciej - bez dodatkowych opłat.

Kontakt: crysaliska@wp.pl

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 katarzynatog

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 11 marzec 2012 - 18:54

Hej! mam super prezentację maturalną z cytatami, ramowym planem prezentacji (konspektem) oraz bibliografią, pisaną przez jednego z pierwszych i najlepszych egzaminatorów w moim mieście. Temat: „MOTYW SNU I JEGO FUNKCJE. PRZEDSTAW ZAGADNIENIE, ANALIZUJĄC WYBRANE DZIEŁA LITERACKIE.” Jeśli jesteś zainteresowany/a kupnem pisz na katarzynatog@wp.pl W tej prezentacji zostały wykorzystane teksty (przemyślne, z każdej epoki):
1) Sen faraona z Biblii
2) Mit o Edypie
3) Tren XIX i fraszka „Do Snu” Kochanowskiego
4) Makbet
5) Zbrodnia i Kara
6) Sklepy Cynamonowe Schulz’a
SZCZERZE POLECAM !!!
Cena standardowo 50zł – nigdzie nie dostaniesz w tej cenie dobrej, przemyślanej i kompletnej pracy.
Prezentacja z 2011r.
katarzynatog@wp.pl

#3 matura2012-1992

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 06 kwiecień 2012 - 19:47

Witam!
Mam do sprzedania prezentację maturalną na temat "Różne postawy człowieka wobec cierpienia. Dokonaj analizy wybranych przykładów literackich". Praca zawiera literaturę przedmiotu i literaturę podmiotu. Na maturze otrzymałam za nią maksymalną ilość punktów (20). Praca zajęła mi niecałe 5 stron, ale można ją również skrócić. Cena 40 zł (do negocjacji). Prezentacja z 2011 r.
Kontakt: matura2012-1992@o2.pl

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych