Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Szukam kogoś chętnego na rozmowę. ;)

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 megadethh

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 09 luty 2012 - 11:33

Nic dodać, nic ująć.

Szukam kogoś, kto chciałby po prostu pogadać, nie ważne, o czym - grunt, aby nie o polityce, ponieważ tego tematu niesamowicie nie lubię. Jeśli o mnie chodzi, jestem osobą otwartą i łatwo nawiązującą nowe znajomości, momentami bywam bezczelna i bezpośrednia, ocierając się o granice chamskości - żeby nie było, że nie uprzedzałam. Czego oczekuję u poszukiwanej przeze mnie osoby? W sumie niewiele - charakter nie ma znaczenia, tak samo wygląd. Liczy się, by osoba ta była rozmowna i miło by było, gdyby miała jakąś pasję czy też jakieś zainteresowania. Sama interesuję się muzyką, grą na gitarze, podróżami, uwielbiam czytać - to oczywiście nie jest nawet zalążek tego, jak lubię spędzać czas, ale nie chcę się tu rozpisywać. Jeśli chodzi o rodzaj znajomości, to, jak już wspomniałam kilka razy, chcę po prostu z kimś pogadać, z kimś, z kim nie mam styczności na co dzień - zawsze to inaczej, niż ze znajomymi czy z przyjaciółmi. Region, z którego pochodzisz, również nie ma dla mnie znaczenia.

Jeśli to coś zmienia - idzie mi 19 rok życia.
Jesteś zainteresowany? Zapraszam na PW, później podam ewentualnie numer GG lub e-mail.

Tak, to znowu ja, ale z małą poprawką. Mam jednak jeden z pozoru idiotyczny warunek - fajnie, gdyby osoba do mnie pisząca słuchała metalu. Wiem, że może wydać się to dziwne lub sprawić wrażenie, że segreguję ludzi na podstawie muzyki, ale po prostu z takimi ludźmi dogaduję się najlepiej.

#2 Cthulhu

Yggdrasil

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 595 postów

Napisano 10 luty 2012 - 05:00

Pisałem PW ostatnio i jakoś nie doczekałem się odpowiedzi :sleep:

Dołączona grafika

http://lastfm.pl/user/yaiez
W wypadku potrzeby typu sygnaturka, userbar, avatar - służę.

#3 megadethh

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 10 luty 2012 - 14:00

Wyświetl postUżytkownik Cthulhu dnia 10 luty 2012 - 05:00 napisał

Pisałem PW ostatnio i jakoś nie doczekałem się odpowiedzi :sleep:

Widocznie nie wydałeś mi się być wystarczająco interesującą osobą tudzież cierpisz na nieumiejętność wykorzystywania znaków interpunkcyjnych - nie pamiętam, gdyż regularnie czyszczę swoją skrzynkę pocztową, ale to są dwie rzeczy, przez które od razu kasuję niektóre wiadomości oraz które z góry mogą zniechęcić mnie do rozmowy. ;)

#4 Dekadentyzm21

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 206 postów

Napisano 10 luty 2012 - 18:31

No wysoka poprzeczka widze. Ja jestem wokalista mozemy zalorzyc kapele punk rock'owa

Użytkownik Dekadentyzm21 edytował ten post 10 luty 2012 - 18:31

autovidol dobry jest ,pij go stary nie bój się ,ch.. ,że nie ma alkoholu napij sie autovidolu

#5 Cthulhu

Yggdrasil

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 595 postów

Napisano 10 luty 2012 - 23:43

Ja tam swoją wiadomość do Ciebie ciągle mam w skrzynce i nie widzę, żeby cierpiała z powodu braku interpunkcji. Jeśli chcesz porozmawiać to do opisu pasuję idealnie, skrobnij mi PW a będzie Ci wybaczony ten drobny nietakt :P
Nie chcę się tutaj naprawdę rozpisywać o sobie, wydaje mi się jednak, że będziemy mieli o czym rozmawiać.

Dołączona grafika

http://lastfm.pl/user/yaiez
W wypadku potrzeby typu sygnaturka, userbar, avatar - służę.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 fleamaster

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 12 luty 2012 - 19:47

Hej
Czy juz się odzywałem? Coś o Comie i i Nirvanie...Ale teraz doczytałem, że lubisz czytać. Wreszcie , nareszcie Ktoś! Jaką literaturę lubisz? Dla Ciebie jestem starym czlowiekiem, więc w tym temacie mogę być dla Ciebie jakimś doradcą. Z racji wieku przeczytałem chyba więcej od Ciebie. Bez obrazy, więcej nie znaczy lepiej, ale jak słyszę,że ktoś CZYTA to juz go lubię. Odezwij się, może to ja od Ciebie się czegoś nowego dowiem. Wolę gadać na gg lub skype, a z Tobą widzę, że jest o czym, jak chcesz....

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#7 czarodziej178

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 05 marzec 2012 - 21:20

Polecę szczerością...zbytnio nie słucham metalu, lubię czytać książki (co nie oznacza, że czytam dużo), staram się być otwartym na innych ludzi (na początku znajomości jest oporowo (nieśmiałość), potem bywa znacznie lejpiej xD), tak samo jak Ty poszukuję osób, z którymi mógłbym porozmawiać i odpocząć od reszty. Dziękuję za uwagę. :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych