Zmiana loginu.
Rozpoczęty przez girll115, 07 lut 2012 19:09
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 luty 2012 - 19:09

Witam!
Nie mogłam znaleźć podobnego tematu, więc zakładam nowy. Uzyskam tutaj odpowiedź, czy i w jaki sposób można zmienić swój dotychczasowy login?
Nie mogłam znaleźć podobnego tematu, więc zakładam nowy. Uzyskam tutaj odpowiedź, czy i w jaki sposób można zmienić swój dotychczasowy login?
'przekraczaj granice.
definiuj wszystko na nowo.
oszalej.'
definiuj wszystko na nowo.
oszalej.'
Kasia R.
Napisano 07 luty 2012 - 20:09
http://www.forumowis...sze-informacje/
Cytat
P: Jak zmienić nick?
O: Aby zmienić nick niezbędne jest posiadanie aktywnego VIP'a, wtedy też będzie możliwe zmienienie nazwy wyświetlanej.
O: Aby zmienić nick niezbędne jest posiadanie aktywnego VIP'a, wtedy też będzie możliwe zmienienie nazwy wyświetlanej.

Napisano 12 kwiecień 2012 - 19:09

A jeżeli chce się dodać tylko literkę "i", bo się gdzieś zapodziała ? Niby nic takiego i da się żyć, ale tak jakoś mi.
Napisano 15 kwiecień 2012 - 09:04
Użytkownik Bluesa dnia 12 kwiecień 2012 - 19:09 napisał
A jeżeli chce się dodać tylko literkę "i", bo się gdzieś zapodziała ? Niby nic takiego i da się żyć, ale tak jakoś mi.
Było dobrze wpisać przy rejestracji albo się zastanowić. Poza tym nick nie jest najważniejszy.

Napisano 15 kwiecień 2012 - 14:03
Oczekuję odpowiedzi od Admina. Raczej będzie sensowniejsza.
Kasia R.
Napisano 15 kwiecień 2012 - 15:16
Miałam na myśli ton wyjaśnienia. Tekst wyjaśniającej osoby był bardziej nieprzemyślany, niż mój nick. Zdarzyła mi się zwyczajna literówka. Tak to jest, jak ktoś czasami zbyt szybko i zbyt pewnie pisze. Zboczenie zawodowe. Ludziom zwyczajnie zdarzają się błędy. Wyszło poważnie, a miało być Bluesia 
Przeżyć- przeżyję...
Przeżyć- przeżyję...
Napisano 15 kwiecień 2012 - 16:07
Jeśli AŻ TAK BARDZO zależy Ci na "i", to w drodze wyjątku mogę dodać, aczkolwiek moim zdaniem Bluesa także wygląda i brzmi nieźle. Nawet lepiej niż Bluesia.

Kasia R.
Napisano 15 kwiecień 2012 - 20:12
Może i lepiej wygląda, ale "blusia" lepiej brzmi, tak prosto i zwyczajnie :-)
Nie wymagam wyjątkowego traktowania. To właściwie nie zmiana nicka, lecz zwykła korekta. Zrobisz, co uznasz za stosowne. Całkowicie podporządkuję się decyzji i żadnego focha nie będzie :-)
Nie wymagam wyjątkowego traktowania. To właściwie nie zmiana nicka, lecz zwykła korekta. Zrobisz, co uznasz za stosowne. Całkowicie podporządkuję się decyzji i żadnego focha nie będzie :-)
Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty