Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Czołem Towarzysze!

10 odpowiedzi w tym temacie

#1 von Richthofen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 139 postów

Napisano 06 luty 2012 - 20:14

Witam wszystkich ;]
Na owym forum zarejestrowałem się 31 maja ubiegłego roku, lecz napisałem zaledwie kilka postów, gdyż graficznie wydawało mi się niezbyt dobre oraz mało przestronne. Cóż, nawróciłem się pod tym względem i mam nadzieję, że zostanę tutaj na jakiś czas.
Tak więc mam na imię Karol i pomieszkuję niedaleko Częstochowy. Wieku nie ujawnię, a co! Interesuję się historią, sportem i piłką nożną. Ulubionym klubem jest Real Madryt niezmiennie od 10 lat ;] Od zawsze i na zawsze z blancos. Co do historii to kocham starożytność oraz historię Polski. Oczywiście nie pogardzę polityką, wojnami cetera cetera, lecz jeżeli chodzi o kulturę, sztukę i niektóre religie to odpadam.
Kocham jeść dania, które kocham. Gustuję (wiem, be!) w jadłospisie KFC, wszelakich fast foodach i zapiekankach oraz frytkach z sosem musztarodwym i duńskim. Czytam od zawsze i chyba wszystko, lecz najbardziej lubię horrory, przygodowe i kryminalne. Do ulubionych należy saga o Harrym Potterze, Księga bez Tytułu, Oko Księżyca, Cmentarz w Pradze, Ciemne Sekrety, Biblioteka Umarłych oraz twórczość S.Kinga ( Cmentarz Zwieżąt, Christine, Mgła, Cujo, Lśnienie ). Co mogę jeszcze napisać ? Słucham rocka, nu metalu, w sumie to wszystkiego po trochu. Lubię Linkin Park, Nickelback, Muse, Bryana Adamsa, Gn'R, Metallicę, Lordi, Hypnogaję, Limp Bizkit, Coldplay, HIM, SOAD, The Offspring, Paramore i 30stm.
Z filmów preferuję horrory, komedie romantyczne, dramaty historyczne oraz wojenne i filmy przygodowe. Kocham Kac Vegas ( obie części ), Zombieland, Wysyp Żywych Trupów,Gran Torino, Jestem Legendą, Patriotę, Ostatniego Mohikanina, Mrocznego Rycerza, King Konga, Harrego Pottera ( prócz dwóch pierwszych części ), Gladiatora, Tencious D i Park Jurajski. Z aktórów podziwiam Woody'ego Harrelson'a, Alan'a Rickman'a, Adrien'a Brody, Sam'a Neil'a, Quentin'a Tarantino, Tommy'ego Lee Jones'a, Catherine Zeta-Jones, Rachel Weisz, Heath'a Ledger'a, Simon'a Pegg'a, Ian'a Somerhalder'a, Bradley'a Cooper'a, Emmę Stone oraz Ninę Dobrev.
Co więcej ? Pytajcie.

Pozdrawiam,
von Richthofen.

Dołączona grafika

von Richthofen. ~ Czerwony Baron.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 07 luty 2012 - 01:27

A Clinta Eastwooda?

Gladiator dobry film. Patriota też. Reszty nie oglądałem. Tylko nie wiem, jak mogłeś nie uwzględnić Bravehearta, no bez jaj.

Cześć.

Użytkownik Einherjar edytował ten post 07 luty 2012 - 01:28

#3 von Richthofen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 139 postów

Napisano 07 luty 2012 - 12:58

Cześć.
Fakt, brak w mym poście Clinta to samobójstwo, bo Gran Torino bardzo lubię ;] Mój błąd, przepraszam. Braveheart oglądałem mnóstwo razy i za każdym razem takie same emocje - film fenomenalny.

Dołączona grafika

#4 Huehuecoyotl

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2344 postów

Napisano 07 luty 2012 - 14:32

NIe pasuje mnie slowo "towarzysze" zle mi sie z czerwonym kojarzy. Ale witaj :)

i ja Clinta tez lubie :)
Socjalizm - byle go..wno ale dla wszyskich po rowno !

UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"

"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym

Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)

- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger

- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06,
Maszkowa

- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może

#5 von Richthofen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 139 postów

Napisano 07 luty 2012 - 14:54

Cześć.
Ja jestem z prawej strony, lecz oryginalne przywitanie ;] Mam jakiś uraz na punkcie lewa, sam nie wiem czemu.

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Huehuecoyotl

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2344 postów

Napisano 07 luty 2012 - 14:57

co lewe to parszywe :)
Socjalizm - byle go..wno ale dla wszyskich po rowno !

UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"

"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym

Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)

- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger

- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06,
Maszkowa

- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może

#7 von Richthofen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 139 postów

Napisano 07 luty 2012 - 15:07

Zgadzam się z tym w stu procentach ;]

Dołączona grafika

#8 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 07 luty 2012 - 18:29

A ja nie. Gdybym nie miał lewego ucha ani lewego oka, czy też lewego płuca, lewej ręki, lewej nogi i lewego jądra nie byłoby mi tak do śmiechu. Moje jądro nie jest parszywe.

#9 von Richthofen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 139 postów

Napisano 07 luty 2012 - 19:41

Oj, Einherjar, czy tylko lewacy sądzą, że w Szwecji rządzi prezydent ;] ?

Dołączona grafika

#10 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 07 luty 2012 - 19:48

Nie mam pojęcia. Wśród prawicowców też się pewnie znajdą.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#11 von Richthofen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 139 postów

Napisano 07 luty 2012 - 20:16

Mniejsza. W każdym razie dziękuję za miłe przywitanie. Postaram rozszerzać swoje horyzonty na forum ; ]

Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych