Szukam dziewczyny / osoby do pogadania.
Rozpoczęty przez Piotrek--Piotrek, 04 lut 2012 10:45
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 luty 2012 - 10:45
Witam post na tym forum postanowiłem napisać z powodu samotności. Może się uda.
Mam na imię Piotr, lat 17 i jestem z Warszawy, szukam dziewczyny chodżby do popisania na gg, ale licze na coś więcej.
Nie wiem w sumie co mam napisać więc może zacznę od tego że brakuje mi kogoś z kim mógł bym popisać\porozmawiać.
W sumie mam niewielu znajomych, a koleżanek z 6 ale żadnaza dużo zemną nie rozmawia, nigdy nie miałem dziewczyny i czasami czuję że moje najlepsze lata życia już minęły. Szukam kogoś kto by odmienił moje życie, kogoś komu mógł bym poświęcać swój czas i spędzać go razem.
Co do mnie.
Imię Piotr, włosy rudy-bląd, oczy brązowe, a co do charakteru to jestem raczej:
-skromny
-wrażliwy
-nieśmiały
-koleżeński
-brak mi pewności siebie
-nie pale, ale czsami napije się ale z umiarem
-nie umiem zacząć rozmowy z dziewczyną
-ale przedewszystkim szanuję dziweczyny musi mnie mocno wkużyć żebym się postawił, nie żądzę żadną dziewczyną
-zimą siedzę dużo przy kompie ale latem liczy się rower od komputera
Co by tu jeszcze dodać hmm lubię słuchać HH\RAP.Aaa.. i raczej nie szukam kogoś tylko do pisania dlatego też wolał bym jakąś dziewczynę z warszawy żeby dało radę się spotykać w miarę możliwości, a może i kiedyś przytulić.
Mam na imię Piotr, lat 17 i jestem z Warszawy, szukam dziewczyny chodżby do popisania na gg, ale licze na coś więcej.
Nie wiem w sumie co mam napisać więc może zacznę od tego że brakuje mi kogoś z kim mógł bym popisać\porozmawiać.
W sumie mam niewielu znajomych, a koleżanek z 6 ale żadnaza dużo zemną nie rozmawia, nigdy nie miałem dziewczyny i czasami czuję że moje najlepsze lata życia już minęły. Szukam kogoś kto by odmienił moje życie, kogoś komu mógł bym poświęcać swój czas i spędzać go razem.
Co do mnie.
Imię Piotr, włosy rudy-bląd, oczy brązowe, a co do charakteru to jestem raczej:
-skromny
-wrażliwy
-nieśmiały
-koleżeński
-brak mi pewności siebie
-nie pale, ale czsami napije się ale z umiarem
-nie umiem zacząć rozmowy z dziewczyną
-ale przedewszystkim szanuję dziweczyny musi mnie mocno wkużyć żebym się postawił, nie żądzę żadną dziewczyną
-zimą siedzę dużo przy kompie ale latem liczy się rower od komputera
Co by tu jeszcze dodać hmm lubię słuchać HH\RAP.Aaa.. i raczej nie szukam kogoś tylko do pisania dlatego też wolał bym jakąś dziewczynę z warszawy żeby dało radę się spotykać w miarę możliwości, a może i kiedyś przytulić.
Napisano 05 luty 2012 - 22:08
Podoba mnie się szczególnie ten rudy bląd 
szkoda, żeś taaaaki młody:P
szkoda, żeś taaaaki młody:P
'Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma'
Uwaga!!
Wszelkie komentarze, opinie, porady, podpowiedzi,monologi, dialogi czy posty są tylko i wyłącznie moim subiektywnym zdaniem na owy temat.
Uwaga!!
Wszelkie komentarze, opinie, porady, podpowiedzi,monologi, dialogi czy posty są tylko i wyłącznie moim subiektywnym zdaniem na owy temat.
Kasia R.
Napisano 13 luty 2012 - 19:21
Bo mnie się ogólnie podoba to, czego inni nie potrafią dostrzec
'Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma'
Uwaga!!
Uwaga!!
Napisano 25 kwiecień 2012 - 11:13
Hehe... raczej nie znajdziesz przez forum partnerki. A próbowałeś przez portale randkowe? Np. http://sympatie.eu/ ?
W serwisach tego typu jest łatwiej. Są darmowe, więc zawsze możesz spróbować. Powodzenia ;-)
W serwisach tego typu jest łatwiej. Są darmowe, więc zawsze możesz spróbować. Powodzenia ;-)
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych