Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Pozycja waszego penisa w bieliźnie

penis majtki pozycja

8 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: W którą stronę nosisz penisa? (13 użytkowników oddało głos)

W którą stronę nosisz penisa?

1. W górę (5 głosów [38.46%])

Procent z głosów: 38.46%

2. W dół (8 głosów [61.54%])

Procent z głosów: 61.54%

Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1 lukas11136

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 41 postów

Napisano 03 luty 2012 - 22:01

Witam panowie i panie, ostatnio nurtuje mnie pytanie, jak większość ludzi nosi swojego penisa w majtkach oraz która z dwóch pozycji jest lepsza i zdrowsza? Osobiście nosze od dziecka w dół, normalnie zwisa, ale zauważyłem, że mój ojciec, nosi już do góry oraz podkreśla to czasem poprawiając go sobie i chodz na początku nie zwracałem na to uwagi to zaczeło mnie tak zastanawiać, czy tak jest wygosniej, zdrowiej, bardziej komfortowo, praktyczniej, higieniczniej ? Czy tego uczyli was rodzice czy sami sobie upodobaliście taką pozycje? Czy podczas zwodu penisa ułożonego do góry, nie wbija się on w brzuch?

Sam próbwałem go tak ułozyć do góry, ale było to dla mnie niezbyt przyjemne i przy każdym ruchu się on osuwał.

Temat nieco błachy, ale odpowiedzcie :D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Jakubu

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 21 postów

Napisano 04 luty 2012 - 10:36

Wyświetl postUżytkownik lukas11136 dnia 03 luty 2012 - 22:01 napisał

Sam próbwałem go tak ułozyć do góry, ale było to dla mnie niezbyt przyjemne i przy każdym ruchu się on osuwał.

Temat nieco błachy, ale odpowiedzcie :D

Ja też spróbowałem ,jeszcze jak chodziłem po domu to się trzymał,ale jak schodziłem po schodach to się osunął.Jeszcze mam na bokserki założone białe kalesony,bo teraz bardzo zimno.Bez kalesonów też by się chyba odrazu osunął.Musiałbyś założyć jakieś obcisłe slipy ,to może by się trzymał.Ja jednak nie lubię obcisłych majtek.Zresztą wcale to nie jest wygodnie tak nosić kutafona.Wolę jak sobie lużno wisi.

#3 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 05 luty 2012 - 00:38

Rety, a co za różnica? Zacznijmy od tego, że penis nie robi zwodów. A w trakcie wzwodu, gdybym miał tendencje do "układania go sobie do góry", musiałbym sobie grzebać w majtach, a raczej tego unikam.

#4 D_K

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 404 postów

Napisano 05 luty 2012 - 13:11

Wyświetl postUżytkownik lukas11136 dnia 03 luty 2012 - 22:01 napisał

Czy tego uczyli was rodzice

To teraz trzeba kogoś uczyć jak nosić wacka? :lol2:

#5 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 05 luty 2012 - 15:42

Cytat

Czy tego uczyli was rodzice czy sami sobie upodobaliście taką pozycje?
you're kidding ? :mruga:

niby jaki bylby cel w noszeniu i ukladaniu go w gore ^^ lol

a tak btw. ogladasz jak twoj ojciec trzyma penisa w majtkach...? :pokrecony:
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Greeg

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3050 postów

Napisano 05 luty 2012 - 17:43

Własny penis to przyjaciel, z którym facet powinien rozumieć się bez słów :) Więc jak leży po lewej, po prawej, na górze czy na dole to znaczy, że tak po prostu chce i należy to zaakceptować :D

Użytkownik Greeg edytował ten post 05 luty 2012 - 17:45

#7 nakamilo99

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 06 luty 2012 - 10:33

dokładnie...jak się ułoży, tak powinien leżeć...byle by nie przeszkadzał :D

#8 milocstar

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 17 postów

Napisano 06 luty 2012 - 10:58

Ja nosze zawsze w dół, tak jest najbardziej naturalnie

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#9 Huehuecoyotl

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2344 postów

Napisano 06 luty 2012 - 10:59

Jak sie ulozy tak spi. Sam wie lepiej jak mu wygodniej :P

A tak powaznie, to nie przeszkadzam mu chyba ze sie zrobi niewygodnie :)

Przewaznie lezy w dol albo na bok.

Niech sobie spi biedaczek co go ciagle do gory stawiac ? DO gory to jest jak jest w pracy. Dawajcie mu tez czas wolny dla siebie co ?
Socjalizm - byle go..wno ale dla wszyskich po rowno !

UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"

"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym

Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)

- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger

- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06,
Maszkowa

- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych