Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

* * * * * 1 głosy

POMOCY ! KTO JEST NA ZDJĘCIU?

11 odpowiedzi w tym temacie

#1 battlefield42

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 03 luty 2012 - 17:04

Witam, mam wielki problem... otóż mój chłopak około 1 miesiąca temu znalazł zdjęcie jakiejś nieznanej mi dziewczyny na beznadziejnym portalu wiocha.pl i ubzdurał sobie że to ja ... fakt jest taki że rzeczywiście dziewczyna jest do mnie podobna ... ale wiem na 1000 % że w życiu nie robiłam sobie podobnego zdjęcia i do tego nie w takich ciuchach... Niestety dziewczyna na tym zdjęciu ma zamazaną twarz i teraz tu moja prośba do kogoś z forum może ktoś widział takie zdjęcie (bez zamazanej twarzy) ,wie kto na nim jest lub potrafi znaleźć to zdjęcie gdzieś tam w głębiach internetu (oczywiście bez zamazanej twarzy) niech mi napisze na PW lub tu na forum bo jestem w kropce:( i nie mam pojęcia jak się za to zabrać (zaczęłam od forum...) a muszę mu udowodnić bo mi nie wierzy...
błagam o pomoc :(

w załącznikach dodaję porównanie jakie zrobił mi chłopak ... wyostrzenie zdjęcia i to zdjęcie jakie znalazłam w oryginale...
i adres strony na którym było to zdjęcie... http://www.wiocha.pl/1013,Dziunia

POMOCY !!!!

Załączone miniatury

• Załączona grafika: 1.jpg
  • Załączona grafika: mnbnmnb.jpg
  • Załączona grafika: zdj.JPG

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 03 luty 2012 - 21:14

proponuję zmienić faceta, na takiego który będzie Ci ufał ;)

no i życzę szczęścia w poszukiwaniach :P

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)

#3 battlefield42

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 04 luty 2012 - 09:49

tyle że sama bym pomyślała że to ja :/ ta dziewczyna to mój sobowtór :/ tyle że ja wiem że nigdy takiego zdjęcia nie robiłam na pewno nie w takich ciuchach :/ dołuje mnie że to zdjęcie jest taki rozpixelowane i że są zamazane oczy nie wiem jak się wziąć za szukanie:(

#4 battlefield42

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 05 luty 2012 - 12:37

ej nikt nie potrafi mi pomoc ??

#5 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 05 luty 2012 - 16:25

Napisz PW do gościa, który wstawił to zdjęcie.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 battlefield42

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 05 luty 2012 - 20:13

napisałam i nie dostałam żadnej odpowiedzi ... szukałam w "grafice Google" tego zdjęcia i znalazłam parę ale również z zamazaną twarzą i pisałam do każdego z osobna do tych co wystawili to zdjęcie:/

#7 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 05 luty 2012 - 23:23

No to nie mam pojęcia, nie znam jej. Raczej.

#8 battlefield42

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 06 luty 2012 - 10:08

no ok chodziło mi bardziej o to czy macie jakiś pomysł jak znaleźć zdjęcie bez zamazanej twarzy albo w lepszej jakości :/ bo w to że trafie na kogoś kto ja zna to na prawdę jak szukanie igły w stogu siana

#9 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 06 luty 2012 - 15:36

Jedyny pomysł jaki mi przyszedł do głowy przedstawiłem, a że nie odpowiadają, to trudno. Trzeba albo czekać, albo szukać dalszego sposobu, który w moim umyśle nie zagościł, lub też sobie odpuścić.

#10 battlefield42

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 06 luty 2012 - 16:51

nie wiem... ja też już nie mam żadnych pomysłów dlatego proszę o POMOC

#11 Einherjar

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 727 postów

Napisano 06 luty 2012 - 18:36

Ok, rozumiem. Ale powiedziałem, że nie jestem w stanie jej udzielić, a jeśli ktoś jest, to z pewnością (jako taką) się odezwie, gdy tu zajrzy.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#12 battlefield42

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 07 luty 2012 - 12:21

no własnie mysle że chyba nikt na tym forum nie jest mi w stanie pomoc :( ale Einherjar dzięki ze próbowałeś:)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych