Hejka forumowicze! Mój chłopak ma za miesiąc urodziny. Chce mu sprawić jednolity t-shirt z namalowaną "kamizelką i krawatem" (wiecie o co cho?). Sęk w tym, że nigdzie nie mogę go znaleźć. Potrzebuje Waszej pomocy, please
T-shirt z kamizelką i krawatem
Rozpoczęty przez Peach, 03 lut 2012 16:10
T-shirt z kamizelką i krawate
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 luty 2012 - 16:10

Pozdrowienia :***
Kasia R.
Napisano 03 luty 2012 - 19:06
Poszukaj w serwisach ze śmiesznymi koszulkami
Napisano 04 luty 2012 - 11:33

Szukałam i znalazłam nieliczne, ale nie przypadły mi do gustu (jakieś badziewne) i dalej jestem w kropce
Napisano 04 luty 2012 - 17:35
Proponuje "zrobić taki t-shirt" tzn. dostarczyć swój projekt firmom drukarskim i wydrukować
Napisano 05 luty 2012 - 10:42
Ciężko mi będzie coś takiego zrobić, zwłaszcza, że wogóle do teg nie mam talentu
Kasia R.
Napisano 06 luty 2012 - 15:04
Można zaimportować obrazek. Niektóre firmy, zazwyczaj robiące sitodrukiem, mają własną ,,wrzucajkę" grafik na stronie - wklejasz/ustawiasz gdzie obiekt ma się znajdować na koszulce i zaraz dostajesz cenę.
Napisano 06 luty 2012 - 20:31
A ja mam nieco lepszy pomysł. Zamiast bawić się w projektowanie koszulek, posłuchaj tego;
Niedawno miałam straszny problem z dostaniem wymarzonej koszulki 2paca(jeśli dobrze pisze) dla synka. Wystawiłam ogłoszenie na https://www.neozakupy.pl/283/Start i po 1,5 tygodnia licytowały się o moją ofertę dwie firmy. Tak więc udało mi się zrobić idealny prezent gwiazdkowy , Pozdrawiam i życze owocnych poszukiwań
Niedawno miałam straszny problem z dostaniem wymarzonej koszulki 2paca(jeśli dobrze pisze) dla synka. Wystawiłam ogłoszenie na https://www.neozakupy.pl/283/Start i po 1,5 tygodnia licytowały się o moją ofertę dwie firmy. Tak więc udało mi się zrobić idealny prezent gwiazdkowy , Pozdrawiam i życze owocnych poszukiwań
Napisano 07 luty 2012 - 12:38
Świetny pomysł Ilkas, tak właśnie zrobię, dzięki, buźka
Kasia R.
Napisano 16 luty 2012 - 12:15
koszulka nabyta po tygodniu od wystawienia ogłoszenia na neozakupy, w bardzo fajnej cenie
...ale się ucieszy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych