Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

dziewczyna mnie rzuciłą i szukam nowej

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Tomasztoczyniemasz

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 03 luty 2012 - 12:46

Witam!
problem nietypowy bo ostatnio szliśmy w blasku księżyca koło zamku królewskiego i rzuciła mnie. gorzej sobie tego wyobrazić nie mogłem. poszedłem do baru upiłem się na drugi i trzeci dzień odchodziło to do mnie.

chciałem się pozbierać i się udało.
teraz szukam nowej dziewczyny w tym temacie mogą się takowe zgłaszać

Użytkownik Tomasztoczyniemasz edytował ten post 03 luty 2012 - 12:46

#2 Blancos

dawniej: krzysztofandraszak

• HalfMod
  • 1905 postów

Napisano 03 luty 2012 - 12:51

//na przyszłość zakładaj tematy w odpowiednich działach forum:)

A tak w ogóle to jesteś strasznie zabawny... Zero o sobie, zero o tym, jakiej osoby szukasz... Naprawdę myślisz, że stwierdzisz: "Tu mogą się zgłaszać dziewczyny" i nagle tysiące zacznie pisać: "O Tomku, weź mnie" :D

Dobra, żarty żartami - jak chcesz kogoś znaleźć to lepiej uzupełnij opis. Większa szansa, że ktoś napisze.

//A ja tymczasem przenoszę temat do odpowiedniego działu.
Moderator tablic: "Miłość, przyjaźń, znajomości", "Kącik złamanych serc", "Trudności życiowe", "Podryw doskonały", "Filozofia":) Czerwonym kolorem wypowiadam się jako moderator.

Jeżeli uważasz, że moja odpowiedź była rzeczowa i coś Ci pomogła/dała do myślenia to byłbym bardzo wdzięczny za "lubię to". Niby głupia rzecz, ale cieszy:)

Uwaga, wszystkie opinie są moimi własnymi, szczerymi i pełnymi serdeczności przemyśleniami. Staram się doradzać najlepiej jak potrafię, co nie znaczy, że jestem nieomylny. Czasami najlepiej przemyśleć to, co napisali inni i wyciągnąć wlasne wnioski:)

P.S. Jeżeli uważasz, że niesłusznie Cię potraktowałem jako moderator, albo masz jakiekolwiek inne zastrzeżenia bądź uwagi do tego, jak wypełniam ten obowiązek, daj mi znać - jestem otwarty na krytykę lub sugestie. Wszelkie wątpliwości można zgłaszać w wiadomości prywatnej lub (wyłącznie) w tym temacie:
http://www.forumowis...ie-o-moderacji/

#3 melodia

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2071 postów

Napisano 03 luty 2012 - 20:11

Wyświetl postUżytkownik krzysztofandraszak dnia 03 luty 2012 - 12:51 napisał

Dobra, żarty żartami - jak chcesz kogoś znaleźć to lepiej uzupełnij opis. Większa szansa, że ktoś napisze.

Mam wrazenie, ze ten temat to kolejna prowokacja.

Użytkownik melodia edytował ten post 03 luty 2012 - 20:19

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych