Chcę Was zapytać, jak postrzegacie filmową postać Terminatora? Jakie cechy posiada?
Piszę o nim w pracy licencjackiej i potrzebuję informacji o tym, z czym Terminator się kojarzy, a nie chcę opierać się tylko na mojej opinii.
Dlatego proszę o szczere odpowiedzi. Z czym Wam się kojarzy ta postać? Co przychodzi Wam na myśl, gdy słyszycie hasło: Terminator?
2 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 03 luty 2012 - 11:43
T-800
Cyborg posiadajacy endoszkilet pokryty biotkanka.
Przezanoczny do infiltracji ludzkiego ruchu oporu.
Cyborg posiadajacy endoszkilet pokryty biotkanka.
Przezanoczny do infiltracji ludzkiego ruchu oporu.
Socjalizm - byle go..wno ale dla wszyskich po rowno !
UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"
"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym
Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)
- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger
- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06, Maszkowa
- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może
UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"
"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym
Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)
- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger
- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06, Maszkowa
- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może
Napisano 24 maj 2012 - 07:41

Ale skonkretyzuj pytanie w jakm sensie "co myślicie" jako kreacja bohatera, jak się zmieniał jako postać ? o którą część terminatorów ci chodzi ? Pytanie trudne ponieważ sam terminator nie posiadał żadnych uczuć jego zmiany były wynikiem nauki a nie przeżyć i referksji, tak więc trudno określić co się czuje. Ja np. czuje że to zarąbiaszczy film
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych