Mam duży problem z kamerką samsung vp-d382. Chcę zgrać filmy z kamery na laptopa, mam kabel który łączę kamerę z usb do laptopa, ale nie mam pojęcia jak ściągnąć sterowniki do tej kamery. Myślę że to problem sterowników, na komputerze zwykłym posiadałem kartę firewire i poprzez podpięcie kamery i uruchomienie jej komputer wykrywał ją i mogłem filmy przesyłać na komputer poprzez zwykły movie maker windows, Teraz jak włączam kamerę nie odnajduje sterowników, Szukałem takich jednak co znajdę to nie mogę pobrać bo albo błąd albo strona samsunga ich nie wyświetla
zgrywanie filmów z kamery samsung vp-d382 na laptopa
Rozpoczęty przez wujekaras08, 31 sty 2012 19:45
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 31 styczeń 2012 - 19:45

Witam,
Mam duży problem z kamerką samsung vp-d382. Chcę zgrać filmy z kamery na laptopa, mam kabel który łączę kamerę z usb do laptopa, ale nie mam pojęcia jak ściągnąć sterowniki do tej kamery. Myślę że to problem sterowników, na komputerze zwykłym posiadałem kartę firewire i poprzez podpięcie kamery i uruchomienie jej komputer wykrywał ją i mogłem filmy przesyłać na komputer poprzez zwykły movie maker windows, Teraz jak włączam kamerę nie odnajduje sterowników, Szukałem takich jednak co znajdę to nie mogę pobrać bo albo błąd albo strona samsunga ich nie wyświetla
Ma ktoś z Was ludzie jakieś pewne źródło z którego mogę pobrać sterowniki, takie ,źródło sprawdzone, a nie że kliknę na nie i znów lipa
Próbowałem też ściągnąć inne sterowniki samsunga zbliżone do vp-d382 ale ze ściągnięciem ich też miałem problem. Jestem trochę ciemny w tych sprawach dlatego błagam pomóżcie !!!
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z tematu
- nagrywanie filmów z kamer na laptopa
- kamera samsung zgrywanie
- nagrywanie z kamery laptopa
- nagrywanie filmów z kamery laptopa
- jak zrobić zdjęcie kamerką w laptopie samsung
- kamera w laptopie samsung
- jak zgrać film z kamery na laptopa
- program do kamerki w laptopie samsung
- jak zrobiz zdjecie z kamerki w laptopie