Czy teatr jest nudny?
Napisano 29 styczeń 2012 - 21:40

Kasia R.
Napisano 29 styczeń 2012 - 22:33
Użytkownik Magda79k dnia 29 styczeń 2012 - 21:40 napisał
Kilka lat wstecz też tak myślałam. Jednego dnia zostałam postawiona przed faktem, że dnia tego i tego idziemy do teatru. Nie było zachwytu na mojej twarzy. Nie pamiętam co to była za sztuka, ale bawiłam się świetnie. Od tego czasu jak coś fajnego grają (nie mieszkam w metropolii także wybór bardzo ograniczony) i mam możliwość to idę do teatru.
Żałuję, że mam daleko do Warszawy, bo chciałabym kiedyś wybrać się na jakąś sztukę, w której grają aktorzy znani ze szklanego ekranu
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)
Napisano 30 styczeń 2012 - 16:01

Napisano 31 styczeń 2012 - 10:47
nadmuchane i pompatyczne wystapienia. fafrestka - widze ze tez z krakowa jestes:) moze nawet na spektaklu sie spotkamy:) właśnie to jest fajne ze powazny teatr przygotowuje z jednej strony mily dla ucha spektakl muzyczny, ze znanymi piosenkami, troche feministyczny i przekornie premiera w dzien kobiet, a z drugiej strony - to odpowiedz na to co sie dzieje w społeczeństwie - wszyscy widzimy jak my baby przejmujemy wladze nad meskim światem:) zawsze wydawalo mi sie, ze teatr funkcjonuje w oderwaniu od zycia ludzi a jak widac mozna tam znalezc tematy wazne ale podane w "zjadliwy sposób".
Napisano 31 styczeń 2012 - 19:43
Kasia R.
Napisano 09 luty 2012 - 13:42
Użytkownik Alice88 dnia 09 luty 2012 - 13:30 napisał
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)
Napisano 27 luty 2012 - 21:59
Napisano 27 luty 2012 - 22:48
Użytkownik UNCLE_TONY dnia 12 luty 2012 - 15:18 napisał
Napisano 30 marzec 2012 - 12:11
Pytanie w temacie moze rzeczywiscie tendencyjne, ale widocznie sa jeszcze osoby, ktore powinny czesciej chodzic do teatru, by takich pytan nie zadawac
Napisano 03 kwiecień 2012 - 18:01
Lubię teatr, ale na żywo, nie w tv.
Kasia R.
Napisano 08 kwiecień 2012 - 10:35
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
- kobiety kontratakują recenzje
- kobiety kontratakują opinie
- spektakl kobiety kontratakuja forum
- kobiety kontratakuja opinie