Kasia R.
Napisano 27 styczeń 2012 - 20:57
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)
Kasia R.
Napisano 29 styczeń 2012 - 00:06
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)
Napisano 29 styczeń 2012 - 22:26

Napisano 29 styczeń 2012 - 22:40
Użytkownik Wolnomyśliciel dnia 29 styczeń 2012 - 22:26 napisał
Napisano 30 styczeń 2012 - 11:05
Czerwonym kolorem wypowiadam się jako MODERATOR.
Napisano 30 styczeń 2012 - 12:09
Użytkownik Wolnomyśliciel dnia 29 styczeń 2012 - 22:42 napisał
Dobrze jest lepiej zobaczyć.
Ty i Vesemirus bardzo mi ubliżyliście, więc moja gorąca prośba nie wchodźmy sobie w drogę.
Ja nie dokonuję wpisów nawet na tematach mnie interesujących, gdzie widzę Wasze wpisy.
Użytkownik michalkortas dnia 30 styczeń 2012 - 11:05 napisał
Dziękuję bardzo.
No to jedziemy dalej, był: sko-wyt
WYT-WÓR-NIA
Napisano 30 styczeń 2012 - 22:24
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych