Przy okazji zapraszam do odsłuchania piosenki młodego wokalisty - i podlinkowujcie dalej. Pomóżcie temu chłopakowi zaistniec [
NOWY WOKALISTA Patryk Kwiatkowski
Rozpoczęty przez marleyykaa, 23 sty 2012 19:21
Patryk JUSTIN Kwiatkowski Wokalista SING
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 styczeń 2012 - 19:21

Serdecznie zapraszam do polubienia fanowskiej strony Patryka Kwiatkowskiego, który wkrótce zawładnie sercami polskich fanów muzyki http://www.facebook....144307725640956 ...
Przy okazji zapraszam do odsłuchania piosenki młodego wokalisty - i podlinkowujcie dalej. Pomóżcie temu chłopakowi zaistniec [
] Warto!
Kasia R.
Napisano 23 styczeń 2012 - 19:47

Chyba nie ten dział, ale nie ja jestem od tego 
Nie wiem, czy to Ty sam się próbujesz promować, czy komuś pomagasz...nieważne. W każdym bądź razie na moje chłopak kariery nie zrobi i co najwyżej może zawładnąć sercami 13-15 latek. Odtworzyłam piosenke i sobie pomyślałam "kiepskie". Ale dałam chłopakowi szanse zawładnięcia moim serduchem i posłuchałam innych piosenek. I nadal było kiepsko.
Nie znam się na muzyce od strony technicznej itp. Znam ją tylko z odsłuchu. Dodam jeszcze, że jakieś 40 % gorzej słyszę niż Ty, więc może zniekształcony mam odbiór i może dlatego uważam, że chłopak nie za bardzo umie śpiewać. W ogóle nie podoba mi się jego wokal.
Ale życzę powodzenia
Nie wiem, czy to Ty sam się próbujesz promować, czy komuś pomagasz...nieważne. W każdym bądź razie na moje chłopak kariery nie zrobi i co najwyżej może zawładnąć sercami 13-15 latek. Odtworzyłam piosenke i sobie pomyślałam "kiepskie". Ale dałam chłopakowi szanse zawładnięcia moim serduchem i posłuchałam innych piosenek. I nadal było kiepsko.
Nie znam się na muzyce od strony technicznej itp. Znam ją tylko z odsłuchu. Dodam jeszcze, że jakieś 40 % gorzej słyszę niż Ty, więc może zniekształcony mam odbiór i może dlatego uważam, że chłopak nie za bardzo umie śpiewać. W ogóle nie podoba mi się jego wokal.
Ale życzę powodzenia
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych