Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

NOWY WOKALISTA Patryk Kwiatkowski

Patryk JUSTIN Kwiatkowski Wokalista SING

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 marleyykaa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 0 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 19:21

Serdecznie zapraszam do polubienia fanowskiej strony Patryka Kwiatkowskiego, który wkrótce zawładnie sercami polskich fanów muzyki http://www.facebook....144307725640956 ...
Przy okazji zapraszam do odsłuchania piosenki młodego wokalisty - i podlinkowujcie dalej. Pomóżcie temu chłopakowi zaistniec [:)] Warto!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 amanda02

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 211 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 19:39

I tak to się nie uda, bo na youtubie nie zdążą go ludzie zobaczyć, ponieważ prawa autorskie... ^^
Muzyka jest ok, ale jego wokal taki zwyczajny, typowo młodzieńczy...

Użytkownik amanda02 edytował ten post 23 styczeń 2012 - 19:41

#3 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 19:47

Chyba nie ten dział, ale nie ja jestem od tego ;)
Nie wiem, czy to Ty sam się próbujesz promować, czy komuś pomagasz...nieważne. W każdym bądź razie na moje chłopak kariery nie zrobi i co najwyżej może zawładnąć sercami 13-15 latek. Odtworzyłam piosenke i sobie pomyślałam "kiepskie". Ale dałam chłopakowi szanse zawładnięcia moim serduchem i posłuchałam innych piosenek. I nadal było kiepsko.

Nie znam się na muzyce od strony technicznej itp. Znam ją tylko z odsłuchu. Dodam jeszcze, że jakieś 40 % gorzej słyszę niż Ty, więc może zniekształcony mam odbiór i może dlatego uważam, że chłopak nie za bardzo umie śpiewać. W ogóle nie podoba mi się jego wokal.

Ale życzę powodzenia ;)

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#4 good hell

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 101 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 20:04

nie ten dział.
chłopak ma typowo chłopięcy głos, zastanawiam się czy w ogóle mutację przeszedł.
jego głos nie przemawia do mnie, nie podoba mi się, ale spodoba się kilkudziesięciu bieberaśnym dziewczynkom, więc sukces murowany. :D

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych