Oglądaliście Film pt : "Nieodwracalne" ??
Jakie wasze wrażenia? ja jestem w strasznym szoku. Najmocniejszy film jaki widziałam do tej pory.
Widzieliście ten Film ?
Rozpoczęty przez xxmoniax, 20 sty 2012 12:02
2 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 20 styczeń 2012 - 13:20

Oglądałam ten film dokładnie 10 lat temu jak wchodził do kin. Niby film był dla osób powyżej 21 r.ż i mimo, że miałam mniej wiosen nie miałam problemu z wejściem na sale
A tak na marginesie, czy te kryteria wiekowe są w ogóle przestrzegane? 
Nie wiem jak dziś bym ten film odebrała, ale pamiętam, że jakiegoś kosmicznego wrażenia na mnie nie zrobił. Owszem, jest brutalny i jedyną sceną, na którą patrzyłam z przerażeniem to jak gościu okłada gościa gaśnicą.
Nie wiem jak dziś bym ten film odebrała, ale pamiętam, że jakiegoś kosmicznego wrażenia na mnie nie zrobił. Owszem, jest brutalny i jedyną sceną, na którą patrzyłam z przerażeniem to jak gościu okłada gościa gaśnicą.
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych