Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Gramofon Reloop RP4000 M3D (Idealny Stan + 10 Miesięcy Gwar)

+ pokrywa

1 odpowiedź w tym temacie

#1 Crispers5

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 219 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 01:37

Witam! Sprzedam gramofon niemeckiej, bardzo znanej firmy Reloop. Jest to model RP4000 M3D z mocnym napędem bezpośrednim. Kupiłem go 2 miesiące temu do zgrania na postać cyfrową 2 bardzo ważnych dla mnie płyt. Sprzęt jest w idealnym stanie technicznym, wyjęty z pudełka był może co najwyżej na godzinę więc można uznać, że jest nowy. Dodatkowo dorzucam wszystkie potrzebne rzeczy - wkładka Ortofon OMGT, oryginalna pokrywa, która ochrania gramofon u oczywiście bardzo dobry przedwzmacniacz IMG Stage Line (również w idealnym stanie technicznym).

Gramofon posiada jeszcze gwarancje ważną 10 miesięcy.

Cena takiego zestawu na aukcjach to ponad 1000 złotych bo tyle za to wszystko zapłąciłem, bez przedwzmacniacza i pokrywy 700 złotych.

Jakby co to proszę pisaćna e-mial: crispers1@gazeta.pl i dogadamy się co do ceny bo sprzęt jest mi aktualnie niepotrzebny. Mogę również wystawić sprzęt na aukcję. Pozdrawiam! Jak będzie ktoś zainteresowany to zrobię fotki!

tak wygląda sam gramofon:

Dołączona grafika

Użytkownik Crispers5 edytował ten post 18 styczeń 2012 - 01:43

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Crispers5

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 219 postów

Napisano 26 styczeń 2012 - 18:19

Link do aukcji:

Witam!

Sprzedaję gramofon Reloop RP-4000 M3D w stanie idealnym, z 21-miesięczną gwarancją. Sprzęt kupiłem pod koniec października 2011 roku, więc można powiedzieć, że jest nowy. Posłużył mi jedynie w domu do zgrania na postać cyfrową 2 bardzo ważnych dla mnie płyt. Całe 3 miesiące przeleżał w kartonie. Razem z gramofonem sprzedaję wkładkę Ortofon OM GT, oryginalną pokrywę Reloop (wraz z uchwytami i śrubkami), przedwzmacniacz IMG Stage Line SPR-6, wszystkie kable, instrukcję obsługi, naklejki Reloop, etc. Wszystko jest w stanie idealnym, pod względem technicznym jak i wizualnym. Cena takiego nowego pakietu to ok. 1000 złotych. Pozdrawiam! W przypadku przedpłaty na konto, wysyłka gratis! :)

Link do aukcji: http://allegro.pl/gr...2076445779.html

Dane techniczne:

prędkość 33 1/3 , 45, 78 RPM
napęd bezpośredni
moment obrotowy 1600 g/cm
start / stop <1s
anty - skating 0 - 7g
wymiary 450 x 352 x 144 mm
waga 9,8 kg
Ramię zamocowane na łożyskach kardanowych

Zdjęcia:

Dołączona grafika