Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

ME 2012 - w Piłce Ręcznej.

24 odpowiedzi w tym temacie

#21 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 22 styczeń 2012 - 19:45

Wyświetl postUżytkownik seb34 dnia 22 styczeń 2012 - 16:35 napisał

szkoda ostatnie akcji ze nasi nie poszli za ciosem tylko przystali oczekujac syreny ;/
Owszem było jeszcze kilka senkund, które można było wykorzystać i wygrać, jednak Jurkiewicz, który miał piłkę nie zorientował się, że ma tak mało czasu i sobie spacerkiem kozłował piłkę. Zagapił się chłopak, i tyle :(

Chwała im za ten remis, bo to co wyprawiali w pierwszej połowie, to było gorsze niż moja gra w ręczną w podstawówce :P cieszę się, że nie jestem kibicem szwedzkim, bo po tym co zrobili to wstyd i żenada ;) nie rozumiem, jak można roztrwonić taką przewagę. No ale to nie nasze zmartwienie...

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#22 slavo87

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 109 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 10:05

Nie wiem dlaczego, ale nasi Panowie graja 2 połowy znacznie lepiej od 1. Dziś meczyk z Macedonią, która gra niespodziewanie dobrze w tych mistrzostwach. Mam jednak nadzieję, że ich ogramy. I taki wypuje wynik. Ktoś się założy?:P
Fanpage TVPRODUCTS

#23 tymbarczki83

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 210 postów

Napisano 09 kwiecień 2012 - 13:38

Cytat

Reprezentacja Polski w piłkę ręczną przegrała 22:33 z Hiszpanią w ostatnim - decydującym - meczu turnieju kwalifikacyjnego do IO w Londynie. Wynik ten oznacza, że nasi szczypiorniści nie pojadą na zbliżające się Igrzyska - awans wywalczyli nasi dzisiejsi rywale oraz Serbia.
źródło: http://www.sport.ban...-nas-47858.html
Dzisiaj przy śniadaniu przeskoczyłem kilka kanałów w tv i w wielu zadawano pytanie, czy Wenta powinien odejść... Szczerze nie widzę powodu. Każda drużyna ma upadki i wzloty. A wy jakie macie zdanie w tym tamacie?

#24 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 09 kwiecień 2012 - 15:20

Wyświetl postUżytkownik tymbarczki83 dnia 09 kwiecień 2012 - 13:38 napisał

Dzisiaj przy śniadaniu przeskoczyłem kilka kanałów w tv i w wielu zadawano pytanie, czy Wenta powinien odejść... Szczerze nie widzę powodu. Każda drużyna ma upadki i wzloty. A wy jakie macie zdanie w tym tamacie?
Nie jestem specjalistą od szczypiorniaka, ale ta drużyna już od jakiegoś czasu nic nie ugrywa na ważnych imprezach a przeciez nie o to chodzi ;) Ja piłkę ręczną polubiłam właśnie dzięki naszej męskiej reprezentacji :) i nie wyobrażam sobie kadry bez B. Wenty, ale może czas na jakieś radykalne zmiany. Nie wiem, czy w ręcznej jest podobnie jak, w siatkówce, że poza kadrą są jakieś nadzieje, są młodzi perspektywiczni zawodnicy, ale wiem że trzeba pomału budowac "nową" reprezentację.

A co do turnieju kwalifikacyjnego to była masakra! Jest mi żal, że chłopcy nie pojadą, ale dzięki im za to co zrobili dla tej dyscypliny sportu!!! :)

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#25 slavo87

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 109 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 13:18

Skład jest już za stary. Trzeba go odmłodzić. Szmal też nie błyszczał. Na to jak nasi grali w tym turnieju eliminacyjnym do olimpiady nie dało się patrzeć :/. Wenta zawinił tym że podczas meczu z Serbią nie wziął czasu w ostatnich sekundach jak szła kontra. Chłopaki dużo zrobili dla polskiej piłki ręcznej, ale ich czas się skończył. Taka prawda.
Fanpage TVPRODUCTS

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych