ME 2012 - w Piłce Ręcznej.
Kasia R.
Napisano 15 styczeń 2012 - 20:55

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)
Napisano 16 styczeń 2012 - 06:57
Ale ja ich nie skreślam...Właśnie kiedy nie idzie poznaje się prawdziwego kibica.
Trzymam kciuki za naszą reprezentacje! Mam nadzieję że ze Słowacją wygrają....bo z Danią będzie trudno
Czytając pozostałe fora natknęłam się na opinie że Wenta nie jest dobrym trenerem... co za oszołomy to pisały?!
To Wenta rozsławił polskich szczypiornistów w ostatnich latach!
Ci ludzie z Wentą na czele wyciągnęli polską piłkę ręczną z rynsztoku. Szacunek należy się im do grobu.
Fakt,że przegraliśmy bitwę, ale wojnę wygramy!
Wilhelm Keppler
Napisano 16 styczeń 2012 - 09:01
Kasia R.
Napisano 16 styczeń 2012 - 12:29
Użytkownik KilerCFC dnia 16 styczeń 2012 - 09:01 napisał
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)
Napisano 16 styczeń 2012 - 23:33
Za kilkanaście godzin trzymamy kciuki za naszych chłopaków w starciu ze Słowakami.
Wilhelm Keppler
Napisano 17 styczeń 2012 - 10:25
Napisano 17 styczeń 2012 - 12:19
Także nie jesteś jedyna tweetasek która ma z tym problem - ja zresztą poniekąd też
Użytkownik elvadero edytował ten post 17 styczeń 2012 - 12:19
Wilhelm Keppler
Napisano 17 styczeń 2012 - 15:20
Napisano 18 styczeń 2012 - 09:28
Użytkownik slavo87 dnia 17 styczeń 2012 - 15:20 napisał
Pewna i zdecydowana wygrana ze Słowakami. Tak chodziło mi, że nie mamy wykreowanych zmienników i gramy od lat tą samą kardą, w każdym kraju co dwa, trzy lata. Wchodzą po 2 młodych zawodników i ciągłość jest zachowana. Jednak jak u nas skończy się ta generacja będzie ciężko o coś walczyć, gdyż będziemy budować reprezentacje od podstaw.
Napisano 18 styczeń 2012 - 17:24
Od samego początku do ostatniej syreny grali skoncentrowani i z pełnym zaangażowaniem.
W ostatnich minutach, kiedy Słowacy zaczęli tracić piłki biało-czerwoni dokonali egzekucji i przejechali się po przeciwnikach jak walec pracujący na A2.
Wilhelm Keppler
Napisano 19 styczeń 2012 - 16:28
Użytkownik slavo87 dnia 19 styczeń 2012 - 16:22 napisał
Napisano 20 styczeń 2012 - 09:36
Użytkownik tweetasek dnia 19 styczeń 2012 - 16:28 napisał
Napisano 20 styczeń 2012 - 20:59
Użytkownik elvadero dnia 17 styczeń 2012 - 12:19 napisał
znalazłam coś takiego http://sport.onet.pl...,wiadomosc.html ale niewiele z tego rozumiem
Użytkownik slavo87 dnia 20 styczeń 2012 - 09:36 napisał
Szwecja, Macedonia, Niemcy - uwielbiam te emocjonujące mecze z Niemcami
Użytkownik slavo87 dnia 20 styczeń 2012 - 09:36 napisał
ja stawiam Twoją wypłatę, którą ostatnio straciłeś
3:0 dla Polski, choć nie wiem czemu ale obawiam się meczu z Macedonią
Napisano 21 styczeń 2012 - 12:35
Ich wyniki na tych ME pokazują,że jak się ich przyciśnie to tracą werwę.
Dopóki gra im się układa są praktycznie nie do ruszenia.
Ale nasi zawodnicy lubią taki skandynawski styl gry - to ich napędza od lat kiedy mają za przeciwników kogoś ze Skandynawii.
Zapowiada się naprawdę kawał prawdziwej męskiej rywalizacji.
Wilhelm Keppler
Napisano 21 styczeń 2012 - 18:31
To był dzisiaj horror!!
Remis ze Szwedami 29:29!!
Nasi pokazali,że mają JAJCA Z TYTANU!!
Chyba tylko Ja po 1 połowie kiedy przegrywaliśmy 11 bramkami jeszcze wierzyłem w nasz team bo wielu już naszych chłopaków skreśliło.
A parę lat do tyłu to spora grupa tych krytykantów nie wiedziała, że w ogóle istnieje piłka ręczna!!
BRAWO BRAWO BRAWO JESZCZE RAZ CHŁOPAKI!!
Wilhelm Keppler
Kasia R.
Napisano 22 styczeń 2012 - 16:35
szkoda ostatnie akcji ze nasi nie poszli za ciosem tylko przystali oczekujac syreny ;/
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych