Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

ME 2012 - w Piłce Ręcznej.

24 odpowiedzi w tym temacie

#1 KilerCFC

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 617 postów

Napisano 15 styczeń 2012 - 19:46

Polska po słabym meczu na otwarcie przegrywa mecz ze Serbią, mecz był spokojnie do wygrania, tylko strasznie niska skuteczność w zespole Polskim.
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 karoool

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 20 postów

Napisano 15 styczeń 2012 - 19:56

Skomentuje to jednym zdaniem: Nie wykorzystane sytuacje lubią się mścić.

#3 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 15 styczeń 2012 - 20:55

Kiepski początek :( za dużo niepotrzebnych strat. Ale wiadomo, że chłopcy nie raz już obronną ręką z opresji wychodzili. Na pewno nie mogą w następnym meczu zlekceważyć Słowaków. Swoją drogą nie tylko my falstart zaliczyliśmy - przegrana Niemców z Czechami to też chyba niespodzianka.

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)

#4 elvadero

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 06:57

Ewidentnie naszym chłopakom wczoraj nie wyszło w 1 spotkaniu ME szczypiornistów z ekipą gospodarzy....ani w ataku ani w obronie. :skrzywiony: ;(
Ale ja ich nie skreślam...Właśnie kiedy nie idzie poznaje się prawdziwego kibica. :ok2:
Trzymam kciuki za naszą reprezentacje! Mam nadzieję że ze Słowacją wygrają....bo z Danią będzie trudno

Czytając pozostałe fora natknęłam się na opinie że Wenta nie jest dobrym trenerem... co za oszołomy to pisały?!
To Wenta rozsławił polskich szczypiornistów w ostatnich latach!
Ci ludzie z Wentą na czele wyciągnęli polską piłkę ręczną z rynsztoku. Szacunek należy się im do grobu.

Fakt,że przegraliśmy bitwę, ale wojnę wygramy! :ok: :ok2:
"Dla ludzi naprawdę wielkich nie ma większej radości od tej, gdy drugim mogą sprawić radość".
Wilhelm Keppler

#5 KilerCFC

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 617 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 09:01

Nie ma co skreślać, przecież to pierwszy mecz. Jednak o wielki sukces będzie ciężko. Nie dysponujemy świetnym składem, era Wenty się kończy, ale na razie nie widzę dobrych zmienników. Vive Kielce oparte na wychowankach zmienia tok myślenia i kupuje obcokrajowców.
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 elvadero

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 09:43

Widać, że i dla Ciebie Wenta powinien odejść.
Łatwo ludzie przechodzą od miłości do nienawiści.
Nawet tego nie skomentuję.
"Dla ludzi naprawdę wielkich nie ma większej radości od tej, gdy drugim mogą sprawić radość".
Wilhelm Keppler

#7 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 12:29

elvadero mi się wydaję, że KilerCFC nie miał na myśli tego, że Wenta jest bleeee tylko, że nie widać nowego pokolenia, które będzie odnosić takie same sukcesy co drużyna Bogdana Wenty. Nie wiem jak wygląda sytuacja w naszej lidze, bo nie śledzę tego, więc nie będę się wypowiadać, czy są następcy Szmala, Bieleckiego, Lijewskich czy Siódmiaka.

Wyświetl postUżytkownik KilerCFC dnia 16 styczeń 2012 - 09:01 napisał

Vive Kielce oparte na wychowankach zmienia tok myślenia i kupuje obcokrajowców.
no chyba to jedyna droga jeśli chce się zainstnieć na klubowej arenie międzynarodowej

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)

#8 elvadero

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 23:33

Powoli młody narybek jest wyławiany do kadry. Dla graczy starszego pokolenia to w zasadzie ostatnia szansa by mieć szanse powalczyć o jakiś sukces - a jak jeszcze uda sięawansować do Londynu to byłoby znakomicie.
Za kilkanaście godzin trzymamy kciuki za naszych chłopaków w starciu ze Słowakami.
Wilhelm Keppler

#9 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 10:25

A tak w ogóle to ile ekip w tych ME uzyskuje kwalifikacje olimpijską? Tylko zwycięzca czy więcej?

#10 elvadero

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 12:19

System kwalifikacji olimpijskich jest tak pogmatwany, że nawet spece w tv mają z tym problem.
Także nie jesteś jedyna tweetasek która ma z tym problem - ja zresztą poniekąd też :przewraca:

Użytkownik elvadero edytował ten post 17 styczeń 2012 - 12:19

Wilhelm Keppler

#11 slavo87

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 109 postów

Napisano 17 styczeń 2012 - 15:20

Faktycznie pierwszy mecz z gospodarzami nam nie wyszedł.Przegraliśmy w słabym stylu.Z Dania niestety ale wydaje mi się ,że nie mamy szans z taka grą :/. Zobaczymy jak im dzisiaj pójdzie ze Słowakami.
Fanpage TVPRODUCTS

#12 KilerCFC

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 617 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 09:28

Wyświetl postUżytkownik slavo87 dnia 17 styczeń 2012 - 15:20 napisał

Faktycznie pierwszy mecz z gospodarzami nam nie wyszedł.Przegraliśmy w słabym stylu.Z Dania niestety ale wydaje mi się ,że nie mamy szans z taka grą :/. Zobaczymy jak im dzisiaj pójdzie ze Słowakami.

Pewna i zdecydowana wygrana ze Słowakami. Tak chodziło mi, że nie mamy wykreowanych zmienników i gramy od lat tą samą kardą, w każdym kraju co dwa, trzy lata. Wchodzą po 2 młodych zawodników i ciągłość jest zachowana. Jednak jak u nas skończy się ta generacja będzie ciężko o coś walczyć, gdyż będziemy budować reprezentacje od podstaw.
Dołączona grafika

#13 elvadero

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 17:24

Należą się chłopakom wielkie brawa za ten świetny mecz. Aż miło się patrzyło, a ręce same składały się do oklasków kiedy tak pojechali wczoraj po Słowakach.
Od samego początku do ostatniej syreny grali skoncentrowani i z pełnym zaangażowaniem.
W ostatnich minutach, kiedy Słowacy zaczęli tracić piłki biało-czerwoni dokonali egzekucji i przejechali się po przeciwnikach jak walec pracujący na A2.
Wilhelm Keppler

#14 slavo87

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 109 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 16:22

Stawiam swoją wypłatę, że z Danią będzie wtopa :)
Fanpage TVPRODUCTS

#15 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 16:28

Wyświetl postUżytkownik slavo87 dnia 19 styczeń 2012 - 16:22 napisał

Stawiam swoją wypłatę, że z Danią będzie wtopa :)
jakąkolwiek masz tę wypłatę, stawiam moje oszczędności na koncie, że z Danią będzie wygrana :) może nie tak okazała jak ze Słowakami, ale wygramy ;) trza wierzyć, no nie :P

#16 slavo87

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 109 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 09:36

Wyświetl postUżytkownik tweetasek dnia 19 styczeń 2012 - 16:28 napisał

jakąkolwiek masz tę wypłatę, stawiam moje oszczędności na koncie, że z Danią będzie wygrana :) może nie tak okazała jak ze Słowakami, ale wygramy ;) trza wierzyć, no nie :P
Ok, pomyliłem się. W ostatnich minutach Nasi wyszli na prowadzenie i już go nie oddali. Dobry meczyk był. Z kim teraz zagramy? Może znowu obstawimy :P
Fanpage TVPRODUCTS

#17 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 20:59

Wyświetl postUżytkownik elvadero dnia 17 styczeń 2012 - 12:19 napisał

System kwalifikacji olimpijskich jest tak pogmatwany, że nawet spece w tv mają z tym problem.

znalazłam coś takiego http://sport.onet.pl...,wiadomosc.html ale niewiele z tego rozumiem :sciana:

Wyświetl postUżytkownik slavo87 dnia 20 styczeń 2012 - 09:36 napisał

Z kim teraz zagramy?

Szwecja, Macedonia, Niemcy - uwielbiam te emocjonujące mecze z Niemcami :310:

Wyświetl postUżytkownik slavo87 dnia 20 styczeń 2012 - 09:36 napisał

Może znowu obstawimy :P

ja stawiam Twoją wypłatę, którą ostatnio straciłeś :P

3:0 dla Polski, choć nie wiem czemu ale obawiam się meczu z Macedonią :/

#18 elvadero

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 21 styczeń 2012 - 12:35

Szwedzi dzisiaj o 16:15 są z naszym zasięgu - to team który od pewnego czasu stara się wrócić do ścisłej elity i czyni to powiedzmy w kratkę.
Ich wyniki na tych ME pokazują,że jak się ich przyciśnie to tracą werwę.
Dopóki gra im się układa są praktycznie nie do ruszenia.
Ale nasi zawodnicy lubią taki skandynawski styl gry - to ich napędza od lat kiedy mają za przeciwników kogoś ze Skandynawii.
Zapowiada się naprawdę kawał prawdziwej męskiej rywalizacji.
Wilhelm Keppler

#19 elvadero

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 89 postów

Napisano 21 styczeń 2012 - 18:31

O Jezu!!
To był dzisiaj horror!!
Remis ze Szwedami 29:29!!
Nasi pokazali,że mają JAJCA Z TYTANU!!
Chyba tylko Ja po 1 połowie kiedy przegrywaliśmy 11 bramkami jeszcze wierzyłem w nasz team bo wielu już naszych chłopaków skreśliło.
A parę lat do tyłu to spora grupa tych krytykantów nie wiedziała, że w ogóle istnieje piłka ręczna!!
BRAWO BRAWO BRAWO JESZCZE RAZ CHŁOPAKI!!

Wilhelm Keppler

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 seb34

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 22 styczeń 2012 - 16:35

Dokładnie przegrywac do przerwy 11 bramkami i jeszcze zdołac zremisowac cały mecz :)
szkoda ostatnie akcji ze nasi nie poszli za ciosem tylko przystali oczekujac syreny ;/

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych