Natchniony ostatnio oglądnięciem filmu na YT pod tytułem "Illuminati - Przemysł muzyczny" zaczęła mnie męczyć ta sprawa.
Ponoć, z tego co można się dowiedzieć na filmie, artyści sprzedają swoje dusze diabłu, Rain Man'owi który obsypuje ich pieniędzmi, sławą, bogactwem.
Niektórzy chcą się od tego uwolnić, ale się nie da. Ponoć MJ był zamieszany w całą sprawę. Nie należał do "bractwa", ale ci chcieli go przyćmić, dlatego że wybił się bez ich pomocy.
Taki Eminem, Rihanna, Lady Gaga, ci wszyscy należą do bractwa. Przynajmniej należeli. Eminem próbował odejść, snując różne domysły po jego piosenkach da się zauważyć, że mówił bezpośrednio do nich, czyli to Illuminatów, wyżej postawionych.
Trochę to dziwne, że takie sławy jak 2Pac, nie wiem, DMX, nagle zostali wmieszani w sprawy narkotykowe, gwałty itp.
Niektórzy również twierdzą, że w piosence Umbrella Rihanny widać Rain Man'a, przy chlapnięciu wodą oraz przy tym, gdy klęczy w trójkącie i zgina się. W dodatku piosenka jest o deszczu, co jest znakiem Rain Mana. Trochę to może podchodzić pod paranoję, i specjalne doszukiwanie się wszystkiego, ale to tylko spostrzeżenia
Wiecie coś o tej sprawie? Na zakończenie dodam, że bractwo zbiera się co 11 lat składając ofiarę. Ostatnie spotkanie było w 2001, w tym roku wypada kolejne...