Zlot 2012
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 11 styczeń 2012 - 02:34
Myślę, że najlepiej byłoby zorganizować to w jakimś większym mieście i np. załatwić jakiś nocleg w akademiku czy coś w ten deseń. W ten sposób wyszłoby w miarę tanio:)
Najlepiej, gdyby to zorganizować tak, że:
Dnia 1 wszyscy przyjeżdżamy i np. idziemy na pizzę pod wieczór.
Dnia 2 zwiedzamy miasto, w którym jesteśmy, wieczorem jakieś tańce, a po drugiej nocce w akademiku z rańca do domów:)
Plus - wypadałoby podać datę przynajmniej miesiąc, dwa przed wydarzeniem, aby osoby naprawdę chętnie mogły się dostosować.
Osobiście proponuję:
Czas: druga połowa lipca
Miejsce: miasta gdzieś tak mniej więcej po środku mapy... Może Warszawa? Nie do końca w środku, ale chyba z każdego miejsca w kraju dobry dojazd tam jest, można trochę zobaczyć, zapewne sporo forumowiczów stamtąd właśnie jest no i akademiki pewnie będzie łatwo załatwić
Po co?
Pochodzic, pogadać, pośmiać się, wypić co nieco (herbatki, albo czegoś mocniejszego, co kto woli), potańczyć (jak ktoś lubi), etc.
Użytkownik krzysztofandraszak edytował ten post 11 styczeń 2012 - 02:38
Jeżeli uważasz, że moja odpowiedź była rzeczowa i coś Ci pomogła/dała do myślenia to byłbym bardzo wdzięczny za "lubię to". Niby głupia rzecz, ale cieszy:)
Uwaga, wszystkie opinie są moimi własnymi, szczerymi i pełnymi serdeczności przemyśleniami. Staram się doradzać najlepiej jak potrafię, co nie znaczy, że jestem nieomylny. Czasami najlepiej przemyśleć to, co napisali inni i wyciągnąć wlasne wnioski:)
P.S. Jeżeli uważasz, że niesłusznie Cię potraktowałem jako moderator, albo masz jakiekolwiek inne zastrzeżenia bądź uwagi do tego, jak wypełniam ten obowiązek, daj mi znać - jestem otwarty na krytykę lub sugestie. Wszelkie wątpliwości można zgłaszać w wiadomości prywatnej lub (wyłącznie) w tym temacie:
http://www.forumowis...ie-o-moderacji/
Napisano 11 styczeń 2012 - 18:29
A Ty Madziu to w ogóle z której części naszego pięknego kraju jesteś?
Użytkownik krzysztofandraszak edytował ten post 11 styczeń 2012 - 18:29
Jeżeli uważasz, że moja odpowiedź była rzeczowa i coś Ci pomogła/dała do myślenia to byłbym bardzo wdzięczny za "lubię to". Niby głupia rzecz, ale cieszy:)
Uwaga, wszystkie opinie są moimi własnymi, szczerymi i pełnymi serdeczności przemyśleniami. Staram się doradzać najlepiej jak potrafię, co nie znaczy, że jestem nieomylny. Czasami najlepiej przemyśleć to, co napisali inni i wyciągnąć wlasne wnioski:)
P.S. Jeżeli uważasz, że niesłusznie Cię potraktowałem jako moderator, albo masz jakiekolwiek inne zastrzeżenia bądź uwagi do tego, jak wypełniam ten obowiązek, daj mi znać - jestem otwarty na krytykę lub sugestie. Wszelkie wątpliwości można zgłaszać w wiadomości prywatnej lub (wyłącznie) w tym temacie:
http://www.forumowis...ie-o-moderacji/
Napisano 11 styczeń 2012 - 18:47
Użytkownik Fray dnia 11 styczeń 2012 - 12:16 napisał
Ja mogę się wstępnie zapisać, aczkolwiek najbliższe wakacje to dla mnie wielka zagadka.
Napisano 11 styczeń 2012 - 19:40
Użytkownik krzysztofandraszak dnia 11 styczeń 2012 - 18:29 napisał
Ja jestem z Podlasia także do Warszawy nie mam aż tak daleko
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej. "
Paulo Coelho
Napisano 16 luty 2012 - 08:57
Użytkownik Fray dnia 10 styczeń 2012 - 20:17 napisał
chyba nie rok, ale i dwa i trzy temu.
i w tym pewnie tez nie wypalil
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Napisano 16 luty 2012 - 14:25
A wakacje, cóż- termin dogodny.. miejsce też mi odpowiada.. Może chociaż ludziki ze stolicy i okolic będą zainteresowani wyskokiem na piwko
Napisano 17 luty 2012 - 10:01
Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.
Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja
Kasia R.
Napisano 27 luty 2012 - 18:52
Teoretycznie "najsprawiedliszym" miejscem na zlot jest Warszawa. Właśnie teoretycznie, bo przecież koszt noclegu w Warszawie na pewno jest większy niż w mniejszym mieście.
Według mnie nie ma co ustalać, po prostu wyznaczyć termin i miejsce odgórnie i tyle. Wiadomo, że nigdy nie będzie tak, żeby każdemu, a nawet większości odpowiadało, ale jeżeli nawet 3-4 osoby zorganizują sobie taki zlot, to wydaje mi się, że będzie to większy sukces, niż sama próba zorganizowania zlotu dla wszystkich.
Ponadto można byłoby zorganizować kilka zlotów, regionalnych, co wydaje mi sie najlepszym rozwiązaniem.
Użytkownik Spameřski edytował ten post 27 luty 2012 - 18:53

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych