Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Zlot 2012

40 odpowiedzi w tym temacie

#1 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 10 styczeń 2012 - 20:17

Rok temu nie wyszło, więc w tym? Hem? Kto za? Gdzie? Kiedy? Po co? :P

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 *Madzia*

Neurotyczna sadystka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1321 postów

Napisano 10 styczeń 2012 - 23:51

A dlaczego rok temu nie wyszło ? Chętnych nie było ? :P

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ry­zyko­wać, aby spełniać swo­je marze­nia. I sta­rają się ro­bić to jak najlepiej. "

Paulo Coelho

#3 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 00:47

Wyświetl postUżytkownik *Madzia* dnia 10 styczeń 2012 - 23:51 napisał

A dlaczego rok temu nie wyszło ? Chętnych nie było ? :P

Całkiem sporo osób wpisało się na listę, jednak koniec końców wytrwały 2 osoby, które się ze sobą nie kontaktowały i nie spotkały. :D

#4 *Madzia*

Neurotyczna sadystka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1321 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 01:10

A są jakieś konkretne plany gdzie to spotkanie miałoby się odbyć ?

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ry­zyko­wać, aby spełniać swo­je marze­nia. I sta­rają się ro­bić to jak najlepiej. "

Paulo Coelho

#5 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 01:40

Wyświetl postUżytkownik *Madzia* dnia 11 styczeń 2012 - 01:10 napisał

A są jakieś konkretne plany gdzie to spotkanie miałoby się odbyć ?

To już zależy tylko od Was. Ja i tak planuje mały wypad na drugi koniec Polski w wakacje, więc jestem w stanie się dostosować. ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Blancos

dawniej: krzysztofandraszak

• HalfMod
  • 1899 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 02:34

Wakacje, powiadacie:) Ja bardzo chętnie się pojawię :)

Myślę, że najlepiej byłoby zorganizować to w jakimś większym mieście i np. załatwić jakiś nocleg w akademiku czy coś w ten deseń. W ten sposób wyszłoby w miarę tanio:)

Najlepiej, gdyby to zorganizować tak, że:
Dnia 1 wszyscy przyjeżdżamy i np. idziemy na pizzę pod wieczór.
Dnia 2 zwiedzamy miasto, w którym jesteśmy, wieczorem jakieś tańce, a po drugiej nocce w akademiku z rańca do domów:)

Plus - wypadałoby podać datę przynajmniej miesiąc, dwa przed wydarzeniem, aby osoby naprawdę chętnie mogły się dostosować.

Osobiście proponuję:

Czas: druga połowa lipca
Miejsce: miasta gdzieś tak mniej więcej po środku mapy... Może Warszawa? Nie do końca w środku, ale chyba z każdego miejsca w kraju dobry dojazd tam jest, można trochę zobaczyć, zapewne sporo forumowiczów stamtąd właśnie jest no i akademiki pewnie będzie łatwo załatwić:)

Po co?
Pochodzic, pogadać, pośmiać się, wypić co nieco (herbatki, albo czegoś mocniejszego, co kto woli), potańczyć (jak ktoś lubi), etc.:)

Użytkownik krzysztofandraszak edytował ten post 11 styczeń 2012 - 02:38

Moderator tablic: "Miłość, przyjaźń, znajomości", "Kącik złamanych serc", "Trudności życiowe", "Podryw doskonały", "Filozofia":) Czerwonym kolorem wypowiadam się jako moderator.

Jeżeli uważasz, że moja odpowiedź była rzeczowa i coś Ci pomogła/dała do myślenia to byłbym bardzo wdzięczny za "lubię to". Niby głupia rzecz, ale cieszy:)

Uwaga, wszystkie opinie są moimi własnymi, szczerymi i pełnymi serdeczności przemyśleniami. Staram się doradzać najlepiej jak potrafię, co nie znaczy, że jestem nieomylny. Czasami najlepiej przemyśleć to, co napisali inni i wyciągnąć wlasne wnioski:)

P.S. Jeżeli uważasz, że niesłusznie Cię potraktowałem jako moderator, albo masz jakiekolwiek inne zastrzeżenia bądź uwagi do tego, jak wypełniam ten obowiązek, daj mi znać - jestem otwarty na krytykę lub sugestie. Wszelkie wątpliwości można zgłaszać w wiadomości prywatnej lub (wyłącznie) w tym temacie:
http://www.forumowis...ie-o-moderacji/

#7 *Madzia*

Neurotyczna sadystka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1321 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 03:04

Bardzo dobry pomysł :)

Użytkownik *Madzia* edytował ten post 11 styczeń 2012 - 03:07

Paulo Coelho

#8 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 12:16

A może w Mielcu? Bo tam planuję pojechać? :)

#9 *Madzia*

Neurotyczna sadystka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1321 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 18:02

Wyświetl postUżytkownik Fray dnia 11 styczeń 2012 - 12:16 napisał

A może w Mielcu? Bo tam planuję pojechać? :)

To trochę daleko ^_^

Paulo Coelho

#10 Blancos

dawniej: krzysztofandraszak

• HalfMod
  • 1899 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 18:29

Moim zdaniem Mielec to zły pomysł, ponieważ wszyscy forumowicze z zachodniej i północnej Polski będą tam mieli strasznie daleko. Nie wiem, czy są tam jakieś dodatkowe atrakcje, ale co jak co, Stolicy nie pobije.

A Ty Madziu to w ogóle z której części naszego pięknego kraju jesteś?

Użytkownik krzysztofandraszak edytował ten post 11 styczeń 2012 - 18:29

Moderator tablic: "Miłość, przyjaźń, znajomości", "Kącik złamanych serc", "Trudności życiowe", "Podryw doskonały", "Filozofia":) Czerwonym kolorem wypowiadam się jako moderator.

Jeżeli uważasz, że moja odpowiedź była rzeczowa i coś Ci pomogła/dała do myślenia to byłbym bardzo wdzięczny za "lubię to". Niby głupia rzecz, ale cieszy:)

Uwaga, wszystkie opinie są moimi własnymi, szczerymi i pełnymi serdeczności przemyśleniami. Staram się doradzać najlepiej jak potrafię, co nie znaczy, że jestem nieomylny. Czasami najlepiej przemyśleć to, co napisali inni i wyciągnąć wlasne wnioski:)

P.S. Jeżeli uważasz, że niesłusznie Cię potraktowałem jako moderator, albo masz jakiekolwiek inne zastrzeżenia bądź uwagi do tego, jak wypełniam ten obowiązek, daj mi znać - jestem otwarty na krytykę lub sugestie. Wszelkie wątpliwości można zgłaszać w wiadomości prywatnej lub (wyłącznie) w tym temacie:
http://www.forumowis...ie-o-moderacji/

#11 SzklanaDama

martwa panienka ze szkła

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2572 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 18:47

Krzysztofandraszak ma rację. Każdy nie zależnie czy z północy, południa, wschodu czy zachodu Polski będzie miał mniej więcej równe szanse na dotarcie.

Wyświetl postUżytkownik Fray dnia 11 styczeń 2012 - 12:16 napisał

A może w Mielcu? Bo tam planuję pojechać?
Miasto samo w sobie bardzo ładne, no ale.. ;)

Ja mogę się wstępnie zapisać, aczkolwiek najbliższe wakacje to dla mnie wielka zagadka.
"Prawda jest jak d*pa, każdy siedzi na swojej."
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#12 *Madzia*

Neurotyczna sadystka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1321 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 19:40

Wyświetl postUżytkownik krzysztofandraszak dnia 11 styczeń 2012 - 18:29 napisał

A Ty Madziu to w ogóle z której części naszego pięknego kraju jesteś?

Ja jestem z Podlasia także do Warszawy nie mam aż tak daleko :]

Paulo Coelho

#13 sowu_ona

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 16 luty 2012 - 08:40

Ja nowiutka ale może załapałabym się poznać troszkę ludzi ;) Tymbardziej, że do stolicy mam niedaleko :P

#14 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 16 luty 2012 - 08:57

Wyświetl postUżytkownik Fray dnia 10 styczeń 2012 - 20:17 napisał

Rok temu nie wyszło, więc w tym? Hem? Kto za? Gdzie? Kiedy? Po co? :P

chyba nie rok, ale i dwa i trzy temu.

i w tym pewnie tez nie wypalil :]
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#15 wredny_jakich_malo

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 16 luty 2012 - 14:25

Ja też nie wierzę, że coś wypali, choć jeszcze nie zdążyłem Was poznać. Byłem uczestników kilku forów i wiem z doświadczenia, że w ostatnim momencie wszystkim nagle coś wypada ;)
A wakacje, cóż- termin dogodny.. miejsce też mi odpowiada.. Może chociaż ludziki ze stolicy i okolic będą zainteresowani wyskokiem na piwko ;)

#16 MaraksGhash

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 717 postów

Napisano 17 luty 2012 - 09:52

Słaby zlot jak nikt się nie zlatywał.
Może dogadajcie pasowny przedział terminowy w tym wybranym miesiącu, taki od tego do tego i chętni niech piszą swój termin, który im najlepiej by pasował.
Potem dogadacie szczegóły, mały kompromis i szlus.

#17 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 17 luty 2012 - 10:01

sek w tym,ze nikt nie wie co bedzie robil za pol roku, a za pol roku wszsycy powiedza łee sory ale mi teraz nie pasuje :P
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#18 MaraksGhash

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 717 postów

Napisano 17 luty 2012 - 10:07

Ale była mowa o określeniu się na miesiąc lub dwa przed wydarzeniem.
Bo na pół roku wcześniej to jasne, że trudna sprawa jest. :026:

#19 xxdamianixx14414

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 33 postów

Napisano 27 luty 2012 - 17:34

jaki to zlot by był motocyklów

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 Spameřski

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 27 luty 2012 - 18:52

Jeżeli zacznie się ustalać gdzie i kiedy, to raczej nic z tego nie wyjdzie.
Teoretycznie "najsprawiedliszym" miejscem na zlot jest Warszawa. Właśnie teoretycznie, bo przecież koszt noclegu w Warszawie na pewno jest większy niż w mniejszym mieście.
Według mnie nie ma co ustalać, po prostu wyznaczyć termin i miejsce odgórnie i tyle. Wiadomo, że nigdy nie będzie tak, żeby każdemu, a nawet większości odpowiadało, ale jeżeli nawet 3-4 osoby zorganizują sobie taki zlot, to wydaje mi się, że będzie to większy sukces, niż sama próba zorganizowania zlotu dla wszystkich.
Ponadto można byłoby zorganizować kilka zlotów, regionalnych, co wydaje mi sie najlepszym rozwiązaniem.

Użytkownik Spameřski edytował ten post 27 luty 2012 - 18:53

Dołączona grafika

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych