Najlepsza p³yta rock-metal 2011 roku - g³osowanie
Rozpoczêty przez Bishop986, 09 sty 2012 19:40
najlepsza p³yta 2011 rock metal albumy 2011
28 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 styczeñ 2012 - 19:40

Ok to w tym temacie bêdziemy g³osowaæ na podane wcze¶niej propozycje. Ankieta jest wielokrotnego wyboru, wiêc mo¿na sobie zaznaczyæ kilku ulubieñców.
Kasia R.
Napisano 11 styczeñ 2012 - 17:43
Coś mało głosów na razie

Napisano 11 styczeñ 2012 - 23:02
Nie głosuję, bo ciężko słysząc tylko jedną płytę z zestawu.
Napisano 11 styczeñ 2012 - 23:49
przecie¿ Bishop986 napisa³, ¿e jest to ankieta wielokrotnego wyboru ^^
Kasia R.
Napisano 12 styczeñ 2012 - 07:37
Głos oddany
Napisano 12 styczeñ 2012 - 08:28
A ja nie zaglosuje, poniewaz uwazam ze te wszystkie plyty to kicha a rok 2011 to ogolna posucha.
Najlepsze wydarzene jakie mialo miejscie to koncert Metallica na 30 lecie.
Najlepsze wydarzene jakie mialo miejscie to koncert Metallica na 30 lecie.
Socjalizm - byle go..wno ale dla wszyskich po rowno !
UE = Socjalistyczny Zwi±zek Republik Europejskich - zwany rownie¿ "euroko³chozem"
"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym
Ignorowani u¿ytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadaj±cych siê do dyskutowania na tym forum)
- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczaj± siê k³amstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger
- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obra¿a siê u¿ytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadaj± podstawowej umiejêtno¶ci dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06, Maszkowa
- Mi³uj±cy prawdê - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wra¿liwo¶æ znie¶æ ju¿ nie mo¿e
UE = Socjalistyczny Zwi±zek Republik Europejskich - zwany rownie¿ "euroko³chozem"
"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym
Ignorowani u¿ytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadaj±cych siê do dyskutowania na tym forum)
- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczaj± siê k³amstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger
- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obra¿a siê u¿ytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadaj± podstawowej umiejêtno¶ci dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06, Maszkowa
- Mi³uj±cy prawdê - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wra¿liwo¶æ znie¶æ ju¿ nie mo¿e
Napisano 12 styczeñ 2012 - 15:49
³aaa faktycznie wybacz ^^ xD nie wiem co ja wczoraj robi³am, ale faktycznie ¼le przeczyta³am ;/
Napisano 23 styczeñ 2012 - 00:26
Machine Head!
Przesłuchajcie tą płyte, zasługuje na to miano.
Children of bodom też niezła.
Przesłuchajcie tą płyte, zasługuje na to miano.
Children of bodom też niezła.
Napisano 24 styczeñ 2012 - 00:16
Wlo nie wiem jak Ty, ale ja myślę, że z końcem stycznia będzie można zamknąć i podsumować - albo ktoś jeszcze pogłosuje albo i tak nie ma sensu tego dalej przedłużać
Napisano 02 luty 2012 - 03:57
Zwyciêzcy dalej nie widaæ...

Mod patrzy...
Napisano 02 luty 2012 - 21:28
Machine Head - Unto the Locust & Staind - Staind
A powinien być Mastodon
A powinien być Mastodon
Napisano 02 luty 2012 - 21:44
Podwójny zwycięzca to nie pełnoprawny zwycięzca, głosować! : P

Mod patrzy...
Napisano 09 luty 2012 - 23:29
dobra to Staind wygrał w roku 2011 0_o