Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Wesele organizacja na odległość

7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Toola

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 131 postów

Napisano 09 styczeń 2012 - 17:28

heh mam taką sprawę, mój brat ze swoją narzeczoną postanowili w tym roku wziąć jeszcze ślub. Tu pojawia się problem bo oni przebywają na stałe w Anglii i nie mają szczególnie zamiaru przyjechać tutaj coś załatwić bo muszą na to wesele zarobić i nie chcą brać wolnego. Moja mama zaoferowała się że im wszystko załatwi, ale troszkę się nie zrozumieli, bo oni to wesele chcą zrobić w rodzinnych stronach panny młodej czyli jakieś 200 km od nas... mama mimo wszystko obietnicy chce dotrzymać, na nic zdały się prośby, żeby wesele zrobić w naszej okolicy bo w sumie cała rodzina stąd a Natalia ma tylko na lubelszczyźnie dziadków. Ale to temat już zamknięty, w każdym razie w lutym jedziemy do Biłgoraja organizować weselicho. Możecie mi coś polecić? gdzie wesele, gdzie się zatrzymać na ten czas? jesteśmy kompletnie zielone, będziemy w tym mieście po raz pierwszy...
a i panna młoda nic nie doradzi, bo ona się w Biłgoraju w sumie tylko urodziła, miasta za bardzo nie zna, ale jej rodzice, którzy już nie żyją, brali ślub właśnie tam w Kościele i ona chce w tym samym miejscu.

Użytkownik Toola edytował ten post 09 styczeń 2012 - 17:29

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 lelumpolelum6

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 09 styczeń 2012 - 19:07

No to przed wami nie lada wyzwanie. Nie zazdroszczę wam tego załatwiania. Na ile osób ma się odbyć wesele? Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem byłaby jakaś karczma w pobliżu jakiegoś hotelu,bo pewnie skoro rodzina przyjedzie te 200km to w tym wypadku nocleg obowiązkowy.

Użytkownik lelumpolelum6 edytował ten post 09 styczeń 2012 - 19:08

#3 Yuuna

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 09 styczeń 2012 - 20:22

Myślę, że najlepiej byłoby wam zorganizować wesele w jakimś hotelu, który oferuje jednocześnie salę i dobry catering. Wtedy mielibyście z głowy kwestię noclegu i menu weselnego. Wszystko zależy od tego na ile osób przewidujecie wesele i ile pieniędzy planujecie na nie przeznaczyć.

#4 alicja32

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 12 postów

Napisano 10 styczeń 2012 - 19:09

Ale trafiłam ;) Tak się składa,że mieszkam niedaleko Biłgoraja, a dokładniej w Zamościu. Biłgoraj poniekąd znam, mam tam dalszą rodzinę i sama byłam w tym mieście kiedyś na weselu. Kuzynka organizowała wtedy wesele w restauracji Sitarska. Jest tam także hotel, więc goście spokojnie mogą przenocować, ja akurat nie nocowałam bo do Zamościa nie miałam aż tak daleko. Może spodobałaby się wam ta restauracja. Wnętrze fajne, a potrawy były przepyszne. Myślę,że troszkę pomogłam.

#5 magisko

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 46 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 06:49

Ważne jest, żeby sala była z hotelem, bo nie wyobrażam sobie, żeby goście jechali spać gdzieś daleko. No i jedzonko jest istotne, byłam kiedyś na weselu, po którym goście się pochorowali, wszedł w to sanepid i państwo młodzi zamiast w podróż poślubną latali po gościach i pytali o samopoczucie, więc warto szukać takiego miejsca, które jest pewne i ma dobre opinie. a ten hotel w Biłgoraju nieźle wygląda, ja jeżdżę często w tamte okolice i widzę, że mają spory ruch.
TŻ odkąd zaczął czytać http://mistrzseksu.pl sam gotuje obiady ;

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 lelumpolelum6

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 12:23

Okazało się, że moi znajomi okazję spędzić weekend w hotelu Sitarska, bardzo zachwalali sobie ten hotel. Podobno jedzenie bardzo dobre, obsługa miła i czyste, ładne pokoje.

#7 alicja32

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 12 postów

Napisano 19 marzec 2012 - 14:13

Widzę,że ta restauracja jest dosyć popularna, skoro tyle osób tu ją zachwala. Także nie ma co się zastanawiać tylko pojechać i zobaczyć bo nie wiadomo czy będą mieć wolny termin na wesele jeśli się długo zwleka ;) Toola, wybraliście już coś?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#8 silencio

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 28 postów

Napisano 10 kwiecień 2012 - 21:07

Sama sie niedawno radziłam na forum, gdzie dobrze zjeść w Biłgoraju i też polecono mi Sitarską :) Jesli chodzi o samą restauracje, to nie mam żadnych zastrzeżeń, jedzonko maja naprawdę przepyszne, jak u mamusi haha. W hotelu nie spałam, wiec nie wiem jak jest, ale pewnie tak samo przytulnie i miło jak w restauracji.

marketing szeptany - http://www.mistrzowieszeptow.pl/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych