Proszę o ocene mojego nowego forum.
www.pWebmaster.pl Strona nowa dlatego pusto troche
[Forum] Ocena
Rozpoczęty przez Sn4Q, 08 sty 2012 18:11
3 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 08 styczeń 2012 - 22:13
Nie oceniam pustych for, ale tu mnie jakoś skusiło.
Po pierwsze - na pewno minusem, który przekreśla wszystko jest "by PRZEMO". Skrypt z roku 2003 jest dziurawy jak ser szwajcarski.
Po drugie - layout jakiś zbyt sterylny, a małe literki w tekście za bardzo się zlewają.
Zbyt wiele działów jak na takie puste forum.
Brak faviconu.
Po pierwsze - na pewno minusem, który przekreśla wszystko jest "by PRZEMO". Skrypt z roku 2003 jest dziurawy jak ser szwajcarski.
Po drugie - layout jakiś zbyt sterylny, a małe literki w tekście za bardzo się zlewają.
Zbyt wiele działów jak na takie puste forum.
Brak faviconu.
WEBroad.pl - nowoczesny portal webmastera
Czerwonym kolorem wypowiadam się jako MODERATOR.
Czerwonym kolorem wypowiadam się jako MODERATOR.
Kasia R.
Napisano 14 styczeń 2012 - 17:21
Tak się zastanawiam, co za webmaster korzysta z php by przemo, który jak wspomniał Michal jest dziurawy i przestarzały? Tym bardziej, że strona jest o webmasterce. Ale cóż człowiek się uczy przez lata.
Co do desingu to mi się podoba wszystko oprócz niebieskich nazw for. Całkiem psują kolorystykę, zmień to na inny kolor. Przynajmniej ja tak radzę. Acha to Zasięgnij porady w logu też mnie odrzuca...
Ocena: 6/10 za desing
ps. reklama jest ciulowa, jakbym zobaczył ją gdzieś na forum to nigdy bym tam nie zajrzał(mówię o tej z konkursu:P)
Co do desingu to mi się podoba wszystko oprócz niebieskich nazw for. Całkiem psują kolorystykę, zmień to na inny kolor. Przynajmniej ja tak radzę. Acha to Zasięgnij porady w logu też mnie odrzuca...
Ocena: 6/10 za desing
ps. reklama jest ciulowa, jakbym zobaczył ją gdzieś na forum to nigdy bym tam nie zajrzał(mówię o tej z konkursu:P)
Nie którzy używają słów, by ukryć własne myśli Volter
Ten, kto się boi, jest niewolnikiem. Seneka
Bo demokracja nie oznacza wolności tylko coś co jest namiastką jej, ponieważ i tak władza robi to co im się podoba. A ludzie nie patrząc na nic i tak wybiorą tych samych szczekaczy.
Najprawdopodobniej najlepszy program partnerski w internecie
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu i Zarabiaj na swojej stronie
Mój blog: http://alienummundi.wordpress.com/
Ten, kto się boi, jest niewolnikiem. Seneka
Bo demokracja nie oznacza wolności tylko coś co jest namiastką jej, ponieważ i tak władza robi to co im się podoba. A ludzie nie patrząc na nic i tak wybiorą tych samych szczekaczy.
Najprawdopodobniej najlepszy program partnerski w internecie
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu i Zarabiaj na swojej stronie
Każdy mój post jest tylko moim osobistym strzępkiem odczuć i wrażeń.
Mój blog: http://alienummundi.wordpress.com/
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych