Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

kremy do depilacji

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 mika20

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 15 postów

Napisano 05 styczeń 2012 - 18:04

witam. Chciałabym się dowiedzieć czy korzystaćie z kremów do depilacji, jeśli tak to czy jesteście zadowolone z efektów czy nie i które kremy są dla was najlepsze szczególnie w depilacji nóg, pach i okolic bikini. Ja do tej pory korzystałam z maszynki do golenia ale ostatnio kupiłam krem veet suprem essence. Jednak nie jestem za bardzo zadowolona z efektów. Na opakowaniu pisze że trzeba trzymać od 3 do góra 6 min. Trzymałam długo na nogach nawet po 8 min i mało co włoskow zniknęło. Po 6 min trzymałam golac pachy i również efekt nie jest idealny, co prawda trochę włoskow znikło jednak nie do końca.skóra jest trochę gladsza niż po maszynce lecz nie tak jakbym tego oczekiwała. I dlatego chciałabym zapytać czy ktoś z was korzystał z kremów tej firmy a może dokładnie z tego i np ile minut czekaliscie i jaki był efekt?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 pawelde79

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 60 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 10:55

Czy kremem do depilacji Joanny, który jest przeznaczony do nóg, moge wydepilowac pachy? czy to ryzykowne?

#3 Pedrosen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 100 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 14:06

wygodne

#4 xxmoniax

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 90 postów

Napisano 20 styczeń 2012 - 15:11

Ja korzystałam z Veet'a ale nie byłam zadowolona tak samo jak ty, z reszta w ogóle te kremy do depilacji są mało skuteczne. Maszynki natomiast podrażniają mi skórę. Od pewnego czasu stosuje plastry do depilacji ciała, takie jak te : http://www.splendore...ztuk_p9674.html
Nie będe ukrywac, że zabieg jest ciut bolesny ale najskuteczniejszy w porównaniu z innymi metodami depilacji. Ważne jest też to, że skóra przez wiele tygodni pozostaje gładziutka. Polecam :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#5 mika20

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 15 postów

Napisano 24 styczeń 2012 - 16:17

muszę powiedzieć że trzymałam ten krem na nogach jakieś prawie 20 min i wszystkie włoski zniknęły.a skóra wogóle nie była podrazniona. A jeśli chodzi o miejsca intymne to 5-6 min w zupełności wystarczy żeby pozbyć się włoskow:) więc jednak nie jest ten krem aż taki zły.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych