witam. Chciałabym się dowiedzieć czy korzystaćie z kremów do depilacji, jeśli tak to czy jesteście zadowolone z efektów czy nie i które kremy są dla was najlepsze szczególnie w depilacji nóg, pach i okolic bikini. Ja do tej pory korzystałam z maszynki do golenia ale ostatnio kupiłam krem veet suprem essence. Jednak nie jestem za bardzo zadowolona z efektów. Na opakowaniu pisze że trzeba trzymać od 3 do góra 6 min. Trzymałam długo na nogach nawet po 8 min i mało co włoskow zniknęło. Po 6 min trzymałam golac pachy i również efekt nie jest idealny, co prawda trochę włoskow znikło jednak nie do końca.skóra jest trochę gladsza niż po maszynce lecz nie tak jakbym tego oczekiwała. I dlatego chciałabym zapytać czy ktoś z was korzystał z kremów tej firmy a może dokładnie z tego i np ile minut czekaliscie i jaki był efekt?
kremy do depilacji
Rozpoczęty przez mika20, 05 sty 2012 18:04
4 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 20 styczeń 2012 - 14:06

wygodne
Napisano 20 styczeń 2012 - 15:11
Ja korzystałam z Veet'a ale nie byłam zadowolona tak samo jak ty, z reszta w ogóle te kremy do depilacji są mało skuteczne. Maszynki natomiast podrażniają mi skórę. Od pewnego czasu stosuje plastry do depilacji ciała, takie jak te : http://www.splendore...ztuk_p9674.html
Nie będe ukrywac, że zabieg jest ciut bolesny ale najskuteczniejszy w porównaniu z innymi metodami depilacji. Ważne jest też to, że skóra przez wiele tygodni pozostaje gładziutka. Polecam
Nie będe ukrywac, że zabieg jest ciut bolesny ale najskuteczniejszy w porównaniu z innymi metodami depilacji. Ważne jest też to, że skóra przez wiele tygodni pozostaje gładziutka. Polecam
Kasia R.
Napisano 24 styczeń 2012 - 16:17
muszę powiedzieć że trzymałam ten krem na nogach jakieś prawie 20 min i wszystkie włoski zniknęły.a skóra wogóle nie była podrazniona. A jeśli chodzi o miejsca intymne to 5-6 min w zupełności wystarczy żeby pozbyć się włoskow:) więc jednak nie jest ten krem aż taki zły.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- kremy do depilacji forum
- krem do depilacji forum
- kremy do depilacji opinie
- krem do depilacji opinie
- kremy depilacyjne forum
- krem do depilacji miejsc intymnych opinie
- veet suprem essence krem forum
- veet suprem essence krem do depilacji w sprayu
- opinie kremow do depilacji